Geri dönmek

hehehe :) ben 25 yıldır yaşıyorum türkiyede günübirlik ne denize gidebildim ne de sosyalleşebildim.
avm restoran bu iki yer zaten almanyada da vardır.
nerde tatil, nerde tarihi eser, nerde deniz :KK61:
para lazım para...
yurtdışında para var gezmek yok
türkiyede gezmek var ama bizde gezecek para yok.

Ama suna inana bilirsin...
Bir magazaya girdiginde arkana kasiyer kadin düsmüyor ... yabanci kiz acaba birseyler caliyor mu diye.

Türkiye de bu kadar insan yurtdışında yaşamak istiyorsa bir bildikleri vardır elbet .Şartların ne kadar kötü olduğundan bahsetmeye gerek yok .Her yer işsizlik her yer yoksulluk karın tokluguna çalışıyor herkes .universite mezunu olmanin gün geçtikçe önemini yitirdiği bir memleket heryer torpil olmuş .Bence sen dön bu fikirden kışın çalış yazın gel tatilini yap ilerde dogacak cocuklarında iyi bir eğitim alarak almanyada buyusunler meslek sahibi olsunlar .Geleceği zaten düşündüğün zaman geri dönüş yapmaman gerektiğini anlayacaksın.

Orada yalnız falan mı kaldınız?Muhtemelen bu yüzden böyle düşünüyorsunuzdur..
Yani sonuçta sizin kararınız ama söyleyeyim,siz dışarıdan gördüğünüz kadarıyla hareket edeceksiniz,biz buranın aslında nasıl olduğunu biliyoruz o yüzden gelmeyin diyoruz :S
Çok iyi düşünün

Merhaba arkdaslar,

yeni bir konu acmiyorum ama kendi konumu hortlatiyim dedim...:KK49:

annemden babamdan izin aldik nisanlimla 9. ayda beraber türkiyeye gidicez izin yapmaya ama annem diyorki konyaaltina gitmeyin gören olur falan fisman ...

oturup agliyasim var 24 saat ...

Cok gitmek istiyorum :KK43: Sizce gitmeyim mi nisanlimla konyaaltina? Cok istiyorum ama annem karsi...:KK51:

Ilk konumu bilen bilir zaten nisanlimin ailesinin haberi olmucak duyarsalar namusuma edebime aileme varana kadar laf cikarirlar... ki onlar zaten konyaaltinda degil uzaktalar :KK55::KK55:

Napiyim ki simdi?

X