Geri Cekme Yöntemi

Bak şimdi içi ılık su dolu leğenin içine oturuyorsun, üzerinde çamaşırın olsun ama sakın çıkarma yoksa işe yaramaz. Daha sonra var gücünle ıkınıyorsun. Ikın bakalım, eğer içine oturduğun sudan baloncuklar çıkarsa, çıkan baloncukların büyüklüğüne göre bir sonuca varabilirsin. Baloncuklar küçükse kesin hamilesindir ama büyük baloncuklar çıkarsa ıkındığın anda, sende gaz var demektir. Soda iç geçer, korkacak bişey yok.
Ama bence hamile değilsindir, sorduğun şeye istinaden söylüyorum ama dikkatli olmakta fayda var geri çekme denen şeyde. Ayrıca o bir korunma yöntemi değil, bir fantezi bence.
Yahuu hiç smileyde yok ne desem bilemedim :KK57::KK57::KK70:

geri çekme değil, geri çekilme. bu birincisi.
eğer bi tarafınız çocuk doğurmayı yemiyorsa o prezervatifi ya seve seve ya ite ite takacaksınız, bu ikincisi.
eğer sevişiyorsanız doğum kontrol hapı/iğnesi, spiral, yumurtalık bağlatma, vazektomi gibi 50 tane yol var.
geri çekilme ve kürtaj doğum kontrol yöntemleri değildir.
ayrıca geri çekilme yemeğin en güzel yerinde tabağın önünden alınması gibidir, o yüzden illa ki o tabağa asılan biri çıkar.
doğum kontrol hapı kullanın.
eğer bugün birlikte olduysanız, ertesi gün hapı kullanın, eğer daha önceyse yapacak bir şey yok, bekleyeceksiniz.

Konu silinmis ya okuyamadim:mad:

Konu buydu:

Arkadaslar merhaba nisanlimla iliskiye girdik reglime 13 gun var ilk seferinde geri cekme yontemiyle korunduk ondada bir terslik olmadi digerlerinde prezervatifle korunduk ama ilk seferi geri cekme yontemiyle oldu bir sikinti olmamasina ragmen icime bir kurt dustu gebe kalma ihtimalim var midir ?

Konu buydu:

Arkadaslar merhaba nisanlimla iliskiye girdik reglime 13 gun var ilk seferinde geri cekme yontemiyle korunduk ondada bir terslik olmadi digerlerinde prezervatifle korunduk ama ilk seferi geri cekme yontemiyle oldu bir sikinti olmamasina ragmen icime bir kurt dustu gebe kalma ihtimalim var midir ?
Ay iyi ki kopyalamissin konuyu bi kahkaha borcluyum sana:KK70:

geri çekme değil, geri çekilme. bu birincisi.
eğer bi tarafınız çocuk doğurmayı yemiyorsa o prezervatifi ya seve seve ya ite ite takacaksınız, bu ikincisi.
eğer sevişiyorsanız doğum kontrol hapı/iğnesi, spiral, yumurtalık bağlatma, vazektomi gibi 50 tane yol var.
geri çekilme ve kürtaj doğum kontrol yöntemleri değildir.
ayrıca geri çekilme yemeğin en güzel yerinde tabağın önünden alınması gibidir, o yüzden illa ki o tabağa asılan biri çıkar.
doğum kontrol hapı kullanın.
eğer bugün birlikte olduysanız, ertesi gün hapı kullanın, eğer daha önceyse yapacak bir şey yok, bekleyeceksiniz.
"ayrıca geri çekilme yemeğin en güzel yerinde tabağın önünden alınması gibidir, o yüzden illa ki o tabağa asılan biri çıkar"
İşte olay bu ya. Ben de bu durum hakkında buna benzer bişey düşünüyordum ama bu kadar iyi ifade edemediğim için hiç yazmadım.

X