Ellayı tekrar tekrar ictim, gebelik var mıdır?

Pcosla mucadele ederken son 3 aydır düzene binmisti reglim, dogru yanlis bir durum yasandi ilki korunmasizdi benim icinde ilkti bilincsiz oldu mecburen kullandim, ikincisinde tam anlamiyla bir seyler gerceklesti ve korundukta ancak prezervatifinde her hangi bir yerinden bir sey gelmis midir prezervatif bir zarar gordu ve farkedemediysek endişesiyle garantici davranmak istedim ancak kendimi ciddi anlamda zarara ugrattim biliyorum icime sinmeyen bir kismi da yoktu nisanlim cok rahatlatti beni bende yasanan ani biliyorum prezervatife guvenip bir bosalma da gerceklesmedi her sey disarda oldu ama endise iste
Evet ama bu böyle gitmez. Prezervatif yeteri kadar güven vermiyosa ertesi gün hapı içemezsiniz sürekli doğum kontrol hapı kullanın. Kendinize yaparsınız naparsanız. Nişanlınız biyolojik olarak bu durumdan hiç etkilenmeyecek çünkü etkilenen siz olacaksınız. Güvende hissetmiyosanız evlenene kadar birlikteliği askıya alın isterseniz

Ya prospektus okuma yokmu, goz gezdirme yada internete bakma, ella pat pat agri kesici gibi alinmaz bu kadar sık cinsel hayatiniz var cocuk olacak diye de bu kadar ödünüz kopuyorsa bi zahmet korunmanin yollarini ogrenin her ikinizde yarin tekrar birlikte olun 3 saat sonra bi daha alin ki hormonlarinizin , rahminizin mahvolmasini garantiye almis olursunuz.

Ya prospektus okuma yokmu, goz gezdirme yada internete bakma, ella pat pat agri kesici gibi alinmaz bu kadar sık cinsel hayatiniz var cocuk olacak diye de bu kadar ödünüz kopuyorsa bi zahmet korunmanin yollarini ogrenin her ikinizde yarin tekrar birlikte olun 3 saat sonra bi daha alin ki hormonlarinizin , rahminizin mahvolmasini garantiye almis olursunuz
İlk kullanimimda korunmadigimiz icin basvurmak durumunda kaldim, ikincisinde de korunmakla ve geri cekilmeye ragmen kendimi tedirgin hissettigim icin ictim, panikledim cunku her anlamda ilk birlikteligim. Üzgünüm endiselendigim icin de danışmak istedim

Evet ama bu böyle gitmez. Prezervatif yeteri kadar güven vermiyosa ertesi gün hapı içemezsiniz sürekli doğum kontrol hapı kullanın. Kendinize yaparsınız naparsanız. Nişanlınız biyolojik olarak bu durumdan hiç etkilenmeyecek çünkü etkilenen siz olacaksınız. Güvende hissetmiyosanız evlenene kadar birlikteliği askıya alın isterseniz
Partnerimin korunmasina da bilincine de guvenmem gerekiyor bir noktada evet her anlamda dikkat edecegim panikledigim icin yapmis olduğum hata ve tedirginlik sebebiyle danismak istedim durumu bir bilen degerlendiren olacaktir diye

İlk kullanimimda korunmadigimiz icin basvurmak durumunda kaldim, ikincisinde de korunmakla ve geri cekilmeye ragmen kendimi tedirgin hissettigim icin ictim, panikledim cunku her anlamda ilk birlikteligim. Üzgünüm endiselendigim icin de danışmak istedim
Gebelik oldugunu sanmam ama cogu kisinin de dedigi gibi ella konusunda dikkatli olmak da fayda var.

Partnerimin korunmasina da bilincine de guvenmem gerekiyor bir noktada evet her anlamda dikkat edecegim panikledigim icin yapmis olduğum hata ve tedirginlik sebebiyle danismak istedim durumu bir bilen degerlendiren olacaktir diye
Evet partnerinize güvenmelisiniz. Böylece napıcanızı öğrenmiş oldunuz bundan sonra dikkatli davranırsanız sorun olmaz. Ama lütfen bi daha aynı hatayı tekrarlamayın

nisanlimla bir ilişkiye girdik ilk kez oldu, cok zorlandigim icin fazla ileriye gidemedik korunmasizdi o sebeple hemen 6 saat icerisinde ella kullandim, aradan 5 gun sonra tekrar denemek istedik reglimin son günüydü ve bu kez sorunsuz oldu bir kac kere oldu ancak bu kez prezervatifle korunduk ve prezervatifle birlikte bosalacagi zaman çıktı ben buna ragmen 16 saat sonra yine ertes72 ictim icimde bir suphe var son 3 aydir her ayin 13- 15 i aralikta regl oluyorum i ya da gebelik icin bir sey olusmus mudur, sizce
Metabolizmanı haşat etmişsin, tek hap bile adet gecikmesi yaparken 1 hafta içinde 2 tane almışsın. Hamile olmadığına garanti veririm de ne zaman ve ne şiddette bir adet dönemi geçirisin orasını allah bilir. Adet görene kadar prezervatifle korun, sonra da düzgün bir doğum kontrol hapına başla. Naneli şeker yer gibi ertesi gün hapı kullanılmaz gelecekteki anneliğini bile riske atabilirsin.

Sanirim ilacin etkileri arasinda regl gecikmesi de var o yuzden regliniz gecikebilir panik olmayin
Tesekkur ederim ilacin etkisini cok çok göreceğim belli ki, ancak panik iste suruklemis oldu korktugum basima gelmezse muhakkak muayene olup kendimi koruyacsgim

Evet partnerinize güvenmelisiniz. Böylece napıcanızı öğrenmiş oldunuz bundan sonra dikkatli davranırsanız sorun olmaz. Ama lütfen bi daha aynı hatayı tekrarlamayın
Teşekkür ederim bilinclenmis oldum yorumlar ve goruslerle dikkat edecegim

Metabolizmanı haşat etmişsin, tek hap bile adet gecikmesi yaparken 1 hafta içinde 2 tane almışsın. Hamile olmadığına garanti veririm de ne zaman ve ne şiddette bir adet dönemi geçirisin orasını allah bilir. Adet görene kadar prezervatifle korun, sonra da düzgün bir doğum kontrol hapına başla. Naneli şeker yer gibi ertesi gün hapı kullanılmaz gelecekteki anneliğini bile riske atabilirsin.
Çok tesekkur ederim bilinclrnmis oldum yanlisi farkettim dikkat edecegim

Çok tesekkur ederim bilinclrnmis oldum yanlisi farkettim dikkat edecegim
Bende geçtiğimiz ay kullandım bir kere ilişki olmamasına rağmen ama çok pişmanım kullandığım için adetim 12 gün gecikmiş durumda dün doktora gittim gebelik testi yaptı negatif rahim kalınlaşmış adet yakın dedi ama yaşadığım strese ve vücut ağrısına üzülüyorum

X