- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 333
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar merhaba nisanlimla iliskiye girdik reglime 13 gun var ilk seferinde geri cekme yontemiyle korunduk ondada bir terslik olmadi digerlerinde prezervatifle korunduk ama ilk seferi geri cekme yontemiyle oldu bir sikinti olmamasina ragmen icime bir kurt dustu gebe kalma ihtimalim var midir ?
Kizlar bisey oldugundan degil nisanlim cok emin normalde biz hic geri cekme yontemiyle beraber olmazdik ilkinde oldu sadece ama bu sefer gebelik haftam oldugu icin korktum bi sorun olmamasina ragmen size danisiyorum
Bekar halinizle gebelik haftası mı takip ediyorsunuz.Kizlar bisey oldugundan degil nisanlim cok emin normalde biz hic geri cekme yontemiyle beraber olmazdik ilkinde oldu sadece ama bu sefer gebelik haftam oldugu icin korktum bi sorun olmamasina ragmen size danisiyorum
hey maşallah bugün içinde kaçkere birlikte oldunuz
hem diyorsunki ilk seferinde geri çekme diğerleri prezervatif .. hem sonraki mesajlarında demişsinki bugün oldu..
oldu canım git başka yerde oyna![]()
niye ya cinsel hayatı olan herkes takip eder benceBekar halinizle gebelik haftası mı takip ediyorsunuz.
Ama yaşamıyormuş ,ilkmiş. Bu tuhaf değilmi?niye ya cinsel hayatı olan herkes takip eder bence