- 9 Ağustos 2014
- 998
- 887
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaslar merhaba nisanlimla iliskiye girdik reglime 13 gun var ilk seferinde geri cekme yontemiyle korunduk ondada bir terslik olmadi digerlerinde prezervatifle korunduk ama ilk seferi geri cekme yontemiyle oldu bir sikinti olmamasina ragmen icime bir kurt dustu gebe kalma ihtimalim var midir ?
Kizlar bisey oldugundan degil nisanlim cok emin normalde biz hic geri cekme yontemiyle beraber olmazdik ilkinde oldu sadece ama bu sefer gebelik haftam oldugu icin korktum bi sorun olmamasina ragmen size danisiyorum
Bekar halinizle gebelik haftası mı takip ediyorsunuz.Kizlar bisey oldugundan degil nisanlim cok emin normalde biz hic geri cekme yontemiyle beraber olmazdik ilkinde oldu sadece ama bu sefer gebelik haftam oldugu icin korktum bi sorun olmamasina ragmen size danisiyorum
hey maşallah bugün içinde kaçkere birlikte oldunuz
hem diyorsunki ilk seferinde geri çekme diğerleri prezervatif .. hem sonraki mesajlarında demişsinki bugün oldu..
oldu canım git başka yerde oyna
Geri cekilme var dediler geldik
niye ya cinsel hayatı olan herkes takip eder benceBekar halinizle gebelik haftası mı takip ediyorsunuz.
Ama yaşamıyormuş ,ilkmiş. Bu tuhaf değilmi?niye ya cinsel hayatı olan herkes takip eder bence