Ellayı tekrar tekrar ictim, gebelik var mıdır?

nisanlimla bir ilişkiye girdik ilk kez oldu, cok zorlandigim icin fazla ileriye gidemedik korunmasizdi o sebeple hemen 6 saat icerisinde ella kullandim, aradan 5 gun sonra tekrar denemek istedik reglimin son günüydü ve bu kez sorunsuz oldu bir kac kere oldu ancak bu kez prezervatifle korunduk ve prezervatifle birlikte bosalacagi zaman çıktı ben buna ragmen 16 saat sonra yine ertes72 ictim icimde bir suphe var son 3 aydir her ayin 13- 15 i aralikta regl oluyorum i ya da gebelik icin bir sey olusmus mudur, sizce
Ertesi gün hapını sürekli olarak kullanamazsınız. Partneriniz beceremiyorsa onun yerine siz korunun doğum kontrol ilacı kullanın.

Reglimin bittigi gun oldu bu ikinci durum maalesef endisem o yuzden zaten korundu nisanlim bosalacagi zaman yine disariya cikti ama tek tarafli olmasından sebep bu duruma basvurmqk durumunda kaldim
geri çwkilme+prezervatif varmış. bu durumda bile gebe kalmanız binde bir ihtimal falan. ertesi gün hapları çok tehlikeli ilaçlar, öyle masum değiller. Allah korusun yarın bir gün bebek istediğinizde sırf bu kullanımlarınız yüzünden sorun yasabilirsiniz.

kullanmayın kendinize değer veriyorsanız.

Biz reglimiz biter bitmez olana kadar da ilişki yaşıyoruz ama yine de hamile kalamıyoruz hele ki regle yakın ve hemen bitiminde çok zor tabi düzenli adet oluyorsanız. Bu habı öyle kafanıza göre içmeyin. Evlendikten sonra da neden hamile kalamıyorum diye burda konu açarsınız. Bilmem anlatabildim mi? 🤔

Kendi sağlığını kendin koru zırt pırt içilmez o. Nişanlın çok korkuyorsa düğünü beklesin bir zahmet
Hayir o istemedi icmemi hatta kendini bildigini problem olmadigini da soyluyor karsilikli biliyoruz yasanani ama benim ki bir endise bir sey kacti mi supheli bir sey var mi onlem amacli

Hayir o istemedi icmemi hatta kendini bildigini problem olmadigini da soyluyor karsilikli biliyoruz yasanani ama benim ki bir endise bir sey kacti mi supheli bir sey var mi onlem amacli
Önlem amaçlı sürekli o hapı alamazsınız.
ertesi gün hapı korunma yöntemi değildir. Senede bir kere ancak kullanılacak bir şey o. O da çok zaruri durumlarda.
Ya doğum kontrol hapı kullanın, iğne olun, yada prezervatife güvenin/ ama bir daha asla o ilacı almayın

Tesekkur ederim yargilamadan ve farkli uslup olmadan crvap verdiginiz icin endiseye kapilip bir yanlış yapmis bulundum zaten anksiyetik biriyim
O zaman düğüne kadar sevişmeyin.
Böyle yaparak sağlığınızı bozuyorsunuz
Çok tehlikeli bir hap o

Ertesi gün hapını bi ayda 2 kere içerek yılda içmeniz gereken limite ulaşmışsınız. Hamilelik olmaz ama bi daha içmemelisiniz. Hormon dengeniz bozuldu bu kadar bozulma üreme yollarınıza zarar verebilir. Bunu önce kendinize yapmayın. Prezervatif içinizi rahatlatmıyorsa (5 yıldır eşimle böyle korunuyoruz ve prezervatif olan hiçbir ilişkiden hamile kalmadım) doğum kontrol hapı kullanın. Ama ellayı en az 1 yıl kesinlikle bi daha almayın. Regl düzensizliği, ıslanma sorunları, sivilceler kısaca hormon kaynaklı olan her sorunu yaşamaya da hazır olun.

Ertesi gün hapını bi ayda 2 kere içerek yılda içmeniz gereken limite ulaşmışsınız. Hamilelik olmaz ama bi daha içmemelisiniz. Hormon dengeniz bozuldu bu kadar bozulma üreme yollarınıza zarar verebilir. Bunu önce kendinize yapmayın. Prezervatif içinizi rahatlatmıyorsa (5 yıldır eşimle böyle korunuyoruz ve prezervatif olan hiçbir ilişkiden hamile kalmadım) doğum kontrol hapı kullanın. Ama ellayı en az 1 yıl kesinlikle bi daha almayın. Regl düzensizliği, ıslanma sorunları, sivilceler kısaca hormon kaynaklı olan her sorunu yaşamaya da hazır olun.
Pcosla mucadele ederken son 3 aydır düzene binmisti reglim, dogru yanlis bir durum yasandi ilki korunmasizdi benim icinde ilkti bilincsiz oldu mecburen kullandim, ikincisinde tam anlamiyla bir seyler gerceklesti ve korundukta ancak prezervatifinde her hangi bir yerinden bir sey gelmis midir prezervatif bir zarar gordu ve farkedemediysek endişesiyle garantici davranmak istedim ancak kendimi ciddi anlamda zarara ugrattim biliyorum icime sinmeyen bir kismi da yoktu nisanlim cok rahatlatti beni bende yasanan ani biliyorum prezervatife guvenip bir bosalma da gerceklesmedi her sey disarda oldu ama endise iste

nisanlimla bir ilişkiye girdik ilk kez oldu, cok zorlandigim icin fazla ileriye gidemedik korunmasizdi o sebeple hemen 6 saat icerisinde ella kullandim, aradan 5 gun sonra tekrar denemek istedik reglimin son günüydü ve bu kez sorunsuz oldu bir kac kere oldu ancak bu kez prezervatifle korunduk ve prezervatifle birlikte bosalacagi zaman çıktı ben buna ragmen 16 saat sonra yine ertes72 ictim icimde bir suphe var son 3 aydir her ayin 13- 15 i aralikta regl oluyorum i ya da gebelik icin bir sey olusmus mudur, sizce
Durumun maalesefki benim acimdan zararinin farkindayim, ancak bu bir endiseye kapildigim icin oldu, dogru ya da yanlis bir sey yasadik kişiye gore degisir evet. Ama ben bu yasadigim seylerden ne olur ne biter sormak istedim

Bu kadar korkuyorsanız yapmayın.
Endise tasidim sadece,
Biz reglimiz biter bitmez olana kadar da ilişki yaşıyoruz ama yine de hamile kalamıyoruz hele ki regle yakın ve hemen bitiminde çok zor tabi düzenli adet oluyorsanız. Bu habı öyle kafanıza göre içmeyin. Evlendikten sonra da neden hamile kalamıyorum diye burda konu açarsınız. Bilmem anlatabildim mi? 🤔
tesekkur ederim yorumunuz icin, umarim sizin icin en guzeli olur. Haklisiniz pcosla ugrasiyordum 3 aydir da duzenli oluyorum. Boyle bir konu gelismis oldu maalesef icmis bulundum ilki korunmadigimiz icin neyse de ikincisi benim hatam oldu. Endiselendigim icin maalesef

Ertesi gün hapını sürekli olarak kullanamazsınız. Partneriniz beceremiyorsa onun yerine siz korunun doğum kontrol ilacı kullanın.
Prezervatif kullandik, bosalmayi da disarda yapti korudu beni de kendini de ancak ben endise tasidigim icin basvurdum maalesef

geri çwkilme+prezervatif varmış. bu durumda bile gebe kalmanız binde bir ihtimal falan. ertesi gün hapları çok tehlikeli ilaçlar, öyle masum değiller. Allah korusun yarın bir gün bebek istediğinizde sırf bu kullanımlarınız yüzünden sorun yasabilirsiniz.

kullanmayın kendinize değer veriyorsanız.
Cok tesekkur ederim hic bilmedigim bir yontemdi basvurmus bulundum bundan sonra dikkat edecegim

Endise tasidim sadece,

tesekkur ederim yorumunuz icin, umarim sizin icin en guzeli olur. Haklisiniz pcosla ugrasiyordum 3 aydir da duzenli oluyorum. Boyle bir konu gelismis oldu maalesef icmis bulundum ilki korunmadigimiz icin neyse de ikincisi benim hatam oldu. Endiselendigim icin maalesef
Rica ederim canım. Kendine ve üreme sağlığına dikkat et bak pcos’muşsun bir de…saygı duymakla birlikte bazı şeyler zamanında yaşanmalı ki böyle alel acele yanlış şeyler yapılmasın. Mutlaka doktora git her şeyine baktır reglin 2.ve 3. günü. Kal sağlıcakla 🙋🏻‍♀️

X