- Konu Sahibi laylayilll
Bir dediğin ötekini tutmuyoHayir o istemedi icmemi hatta kendini bildigini problem olmadigini da soyluyor karsilikli biliyoruz yasanani ama benim ki bir endise bir sey kacti mi supheli bir sey var mi onlem amacli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir dediğin ötekini tutmuyoHayir o istemedi icmemi hatta kendini bildigini problem olmadigini da soyluyor karsilikli biliyoruz yasanani ama benim ki bir endise bir sey kacti mi supheli bir sey var mi onlem amacli
Allah akıl fikir versin ,çok yazık ettin kendine.nisanlimla bir ilişkiye girdik ilk kez oldu, cok zorlandigim icin fazla ileriye gidemedik korunmasizdi o sebeple hemen 6 saat icerisinde ella kullandim, aradan 5 gun sonra tekrar denemek istedik reglimin son günüydü ve bu kez sorunsuz oldu bir kac kere oldu ancak bu kez prezervatifle korunduk ve prezervatifle birlikte bosalacagi zaman çıktı ben buna ragmen 16 saat sonra yine ertes72 ictim icimde bir suphe var son 3 aydir her ayin 13- 15 i aralikta regl oluyorum i ya da gebelik icin bir sey olusmus mudur, sizce
Korunma tek tarafli oldugunda da etkili oluyor zaten siz hem korunup hem geri cekilmissiniz hamile kalma ihtimaliniz yokmus. Bu kadar korkuyorsaniz evlenene kadar birlikte olmayin ya da dogum kontrol hapi kullanin illa kendim koruncam diyorsaniz.Tek tarafli bir korunma olmasi, reglimin hemen bitisine denk gelmesi bende endise uyandirdi
Endişelendiğim durum umarim gerceklesmez, tesekkur ederim kontrole gidecegimRica ederim canım. Kendine ve üreme sağlığına dikkat et bak pcos’muşsun bir de…saygı duymakla birlikte bazı şeyler zamanında yaşanmalı ki böyle alel acele yanlış şeyler yapılmasın. Mutlaka doktora git her şeyine baktır reglin 2.ve 3. günü. Kal sağlıcakla
Haklisiniz tesekkur ederimKorunma tek tarafli oldugunda da etkili oluyor zaten siz hem korunup hem geri cekilmissiniz hamile kalma ihtimaliniz yokmus. Bu kadar korkuyorsaniz evlenene kadar birlikte olmayin ya da dogum kontrol hapi kullanin illa kendim koruncam diyorsaniz.
Evet haklisiniz, dogru ya da yanlis yasanmis oldu, ilk kez olmasindan sebep endiseli yaklastim, endişelendiğim durum umarim gelismezÖncelikle bu kadar panik olup korkacaksanız bu işlere bulaşmayın. 2 kez ella içilir mi? Hormonlarınıza ne yaptığınızın farkında mısınız?
Merak etmeyin gebelik oluşmaz ama rica ediyorum ella'dan uzak durun. Hiç masum bir ilaç değilEvet haklisiniz, dogru ya da yanlis yasanmis oldu, ilk kez olmasindan sebep endiseli yaklastim, endişelendiğim durum umarim gelismez
Vücuduma nasıl yapsam etsem de zarar versem diye oturup düşünmüş olmalısın galiba. Ella içe içe hormon organ bırakmamışsın maşallah adet olmuşsun gebe değilsindir. Korkuyorsan bir sağlık ocağından git merak ettiklerini kayıtlı olduğunu hekime ebeye sor. Bilgi versinler. Böyle giderse kendini öldürürsün ilaç içe içenisanlimla bir ilişkiye girdik ilk kez oldu, cok zorlandigim icin fazla ileriye gidemedik korunmasizdi o sebeple hemen 6 saat icerisinde ella kullandim, aradan 5 gun sonra tekrar denemek istedik reglimin son günüydü ve bu kez sorunsuz oldu bir kac kere oldu ancak bu kez prezervatifle korunduk ve prezervatifle birlikte bosalacagi zaman çıktı ben buna ragmen 16 saat sonra yine ertes72 ictim icimde bir suphe var son 3 aydir her ayin 13- 15 i aralikta regl oluyorum i ya da gebelik icin bir sey olusmus mudur, sizce
Reglimin bittigi gun korunmali bir iliski yasadik + geri cekilmeyle beraber, ilki acil durum icindi ikincisi de tamamen endise, umarim aksi bir durum gelismez tesekkur ederimVücuduma nasıl yapsam etsem de zarar versem diye oturup düşünmüş olmalısın galiba. Ella içe içe hormon organ bırakmamışsın maşallah adet olmuşsun gebe değilsindir. Korkuyorsan bir sağlık ocağından git merak ettiklerini kayıtlı olduğunu hekime ebeye sor. Bilgi versinler. Böyle giderse kendini öldürürsün ilaç içe içe
Tesekkur ederim, ilkleri yasamamdan kaynakli bilmedigim bir seyler yapmis bulundum bilgilendim bundan sonra daha kontrollu olacagimMerak etmeyin gebelik oluşmaz ama rica ediyorum ella'dan uzak durun. Hiç masum bir ilaç değil
Gebelik olmadığı kesin de hormon ve sağlık üzerine birşey kaldıysa bilmem bu kadar bu hapları içmenin zararlarını ileride görürsün ama bundan sonra tabiki tercih senin ama dikkatli ol yada bir daha evlenmeden bulaşma kendine yazık etme sonuçta masum bir ilaç değil dikkat etnisanlimla bir ilişkiye girdik ilk kez oldu, cok zorlandigim icin fazla ileriye gidemedik korunmasizdi o sebeple hemen 6 saat icerisinde ella kullandim, aradan 5 gun sonra tekrar denemek istedik reglimin son günüydü ve bu kez sorunsuz oldu bir kac kere oldu ancak bu kez prezervatifle korunduk ve prezervatifle birlikte bosalacagi zaman çıktı ben buna ragmen 16 saat sonra yine ertes72 ictim icimde bir suphe var son 3 aydir her ayin 13- 15 i aralikta regl oluyorum i ya da gebelik icin bir sey olusmus mudur, sizce
Oluşmuştur minik bi ella var artık rahminde. Büyüyüp ella dan lale'ye dönüşecek minicik eller çipil çipil gözlernisanlimla bir ilişkiye girdik ilk kez oldu, cok zorlandigim icin fazla ileriye gidemedik korunmasizdi o sebeple hemen 6 saat icerisinde ella kullandim, aradan 5 gun sonra tekrar denemek istedik reglimin son günüydü ve bu kez sorunsuz oldu bir kac kere oldu ancak bu kez prezervatifle korunduk ve prezervatifle birlikte bosalacagi zaman çıktı ben buna ragmen 16 saat sonra yine ertes72 ictim icimde bir suphe var son 3 aydir her ayin 13- 15 i aralikta regl oluyorum i ya da gebelik icin bir sey olusmus mudur, sizce
Tesekkur ederim bilinclenmis oldum, kendime dikkat edecegimmGebelik olmadığı kesin de hormon ve sağlık üzerine birşey kaldıysa bilmem bu kadar bu hapları içmenin zararlarını ileride görürsün ama bundan sonra tabiki tercih senin ama dikkatli ol yada bir daha evlenmeden bulaşma kendine yazık etme sonuçta masum bir ilaç değil dikkat et
Tesekkur ederim yorumunuz icin, yanlis dogru bir sey gelismis oldu haklisinizOluşmuştur minik bi ella var artık rahminde. Büyüyüp ella dan lale'ye dönüşecek minicik eller çipil çipil gözler
Çok üzgünüm endisemden ve bilmemekten kaynakli gelisti. Korunma -+ geri çekilmeye ragmen kisiligimden kaynakli bir onlem almak istedim ama maalesef yine kendimeAllah akıl fikir versin ,çok yazık ettin kendine.
Tamamen benim kisiligimden kaynakli, bilinmeden bir sey gerceklestiyse diye onlemBir dediğin ötekini tutmuyo
Yanlis ve gereksiz bir onlem oldugunu anladimTamamen benim kisiligimden kaynakli, bilinmeden bir sey gerceklestiyse diye onlem
Elbet düzenli sex hayatınız olacaktır şuan panikle kendine zarar veriyorsunYanlis ve gereksiz bir onlem oldugunu anladim
Haklisiniz, bilinclenmis oldum, umarim korktugum basima gelmezse, daha kontrollu ve dikkatli olacagim çok tesekkur ederimElbet düzenli sex hayatınız olacaktır şuan panikle kendine zarar veriyorsun