Geri çekilmede gebelik riski?

bananarepublic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
109
12
98
Merhaba 1 hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ben yarım bıraktım içinden çıktım o da boşalamadı sonra bir kaç saat sonra tekrar ilişkiye girdik bu kez boşaldı ama geri çekti yani içime boşalmadı.birlikteliğimiz regl bitimimden 4-5 gün sonrasında oldu,bildiğim kadarıyla gebe kalmak için elverişli bir dönem.içime boşalmasa da zevk suyunda sperm olabilceğini biliyorum yani bu durumda gebe kalma ihtimalim ne kadar? Regl dönemime yaklaşık 15 gün var ama sanki olacakmışım gibi hafif ağrılar var ve dün hafif bir kahverengiye yakın kanamam oldu.kokulu akıntım var.döllenme olmuş olabilir mi?bu kadar kısa sürede belirti olur mu?kızlar yardım edin lütfen

Evet ihtimal var. Geri çekilme yöntemi geleneksel bir korunma yöntemidir ve kişi katiyen tam anlamıyla korumaz. Doğum kontrol hapı kullanın ve eğer ilişkinin üzerinde. 5 günden fazla zaman geçmediyse ella kullanın.

Geri çekilme yöntemi bir korunma şekli değildir.
Düzenli cinsel hayatınız varsa daha güvenilir yöntemleri kullanın

Canım ben şu an 3 haftalık hamileyim ve geri çekilme yöntemiyle hamile kaldım o yüzden kesinlikle bir korunma yöntemi değil.. kısa sürede belirti olabilir ama ben mide bulantısı ve göğüs acımasını daha çok hissediyorum şu an aynı değil yani bence sabret ve kan testi yap ve cidden hamileysen hissediyosun o değişimi

Şuan yumurtlama döneminde olduğun için leke geldi ve evet hamile kalmış olabilirsin

Yaa içime bi kurt düştü sonrada işte akıntı ve vajina üstğ hafif sancı gibi şeyler hissetmeye başladım ama yani belirti içinde çok erken gibi psikolojikte olabilir
Peki ilişki sonrası 1 hafta içinde hissetmek mümkünmü sence

Bu şartlar altında bile hamile kalınabiliyorsa ve ben 1 senedir anne olmak için bu kada çaba içindeyken olmıyorsa, sen istemediğin halde hamileysen diyeceğim tek şey BATSIN BU DÜNYA!
Haklısın ben de bebek çok istiyorum ama şuan tabi evli olmadığım için istek olarak kalıyor.allah isteyen herkese nasip etsin

Şuan yumurtlama döneminde olduğun için leke geldi ve evet hamile kalmış olabilirsin
Yani regl öncesi gibi belirtiler var hani regl olmadan 1 hafta önce hafif ağrılar olur falan ya onun gibi şeyler.şuan embryo daha oluşmuş olamaz döllenme olmuştur eğer olduysa.peki sence bunun belirtisi varmıdır?yani bu hissetiklerim belirtimidir

Hissettim diyen insanları duydum ama bana pek samimi gelmedi işin açıkçası sen dediğimi yap bi kan testi miss

Canım şöyle ki ben hamile kaldığım ay o yumurtlama kanaması denilen şeyi gördüm ama biz o gün ilişki yaşamıştık sen bir hafta önce yaşamışsin spermler o kadar uzun süre canlı kaldıysa hamile olabilirsin. Döllenme de daha yeni olmuştur hamileysen. Belirti için çok erken yani. Hakkında hayırlısı olsun.

Ahh bakalım nolucak görücez çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…