- 22 Ağustos 2010
- 109
- 12
- 98
- Konu Sahibi bananarepublic
-
Canım ben şu an 3 haftalık hamileyim ve geri çekilme yöntemiyle hamile kaldım o yüzden kesinlikle bir korunma yöntemi değil.. kısa sürede belirti olabilir ama ben mide bulantısı ve göğüs acımasını daha çok hissediyorum şu an aynı değil yani bence sabret ve kan testi yap ve cidden hamileysen hissediyosun o değişimi
Haklısın ben de bebek çok istiyorum ama şuan tabi evli olmadığım için istek olarak kalıyor.allah isteyen herkese nasip etsinBu şartlar altında bile hamile kalınabiliyorsa ve ben 1 senedir anne olmak için bu kada çaba içindeyken olmıyorsa, sen istemediğin halde hamileysen diyeceğim tek şey BATSIN BU DÜNYA!
Yani regl öncesi gibi belirtiler var hani regl olmadan 1 hafta önce hafif ağrılar olur falan ya onun gibi şeyler.şuan embryo daha oluşmuş olamaz döllenme olmuştur eğer olduysa.peki sence bunun belirtisi varmıdır?yani bu hissetiklerim belirtimidirŞuan yumurtlama döneminde olduğun için leke geldi ve evet hamile kalmış olabilirsin
Hissettim diyen insanları duydum ama bana pek samimi gelmedi işin açıkçası sen dediğimi yap bi kan testi missYaa içime bi kurt düştü sonrada işte akıntı ve vajina üstğ hafif sancı gibi şeyler hissetmeye başladım ama yani belirti içinde çok erken gibi psikolojikte olabilir
Peki ilişki sonrası 1 hafta içinde hissetmek mümkünmü sence
Ama şuan kan testinde çıkmazki ya çıkarmıHissettim diyen insanları duydum ama bana pek samimi gelmedi işin açıkçası sen dediğimi yap bi kan testi miss
Ama şuan kan testinde çıkmazki ya çıkarmı
Sende ilişki sonrası küçük minik belirtiler olmuşmuydu 1 hafta sonrası filanAma şuan kan testinde çıkmazki ya çıkarmı
Benim ilk belirtim mide bulantısıydı sonra aşırı yorgunluk sonra göğüs hassasiyeti oldu ama adetim gelmesine çok yakındı yani.Sende ilişki sonrası küçük minik belirtiler olmuşmuydu 1 hafta sonrası filan
Adetine 2-3 gün kala yap kan testiBenim ilk belirtim mide bulantısıydı sonra aşırı yorgunluk sonra göğüs hassasiyeti oldu ama adetim gelmesine çok yakındı yani.
Yani regl öncesi gibi belirtiler var hani regl olmadan 1 hafta önce hafif ağrılar olur falan ya onun gibi şeyler.şuan embryo daha oluşmuş olamaz döllenme olmuştur eğer olduysa.peki sence bunun belirtisi varmıdır?yani bu hissetiklerim belirtimidir
15 gün kadar var o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum offfAdetine 2-3 gün kala yap kan testi
Ahh bakalım nolucak görücez çok teşekkür ederimCanım şöyle ki ben hamile kaldığım ay o yumurtlama kanaması denilen şeyi gördüm ama biz o gün ilişki yaşamıştık sen bir hafta önce yaşamışsin spermler o kadar uzun süre canlı kaldıysa hamile olabilirsin. Döllenme de daha yeni olmuştur hamileysen. Belirti için çok erken yani. Hakkında hayırlısı olsun.
7 gün olduilişkinin üzerinden kaç gün geçti?
5 gün geçtiEvet ihtimal var. Geri çekilme yöntemi geleneksel bir korunma yöntemidir ve kişi katiyen tam anlamıyla korumaz. Doğum kontrol hapı kullanın ve eğer ilişkinin üzerinde. 5 günden fazla zaman geçmediyse ella kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?