- 22 Ağustos 2010
- 109
- 12
- 98
- Konu Sahibi bananarepublic
Yaptım 5 gün önce falan negatifti regl olmayı bekliyorum birkaç gün içinde olmam lazım bakalımSonuç ne oldu canım yaptın mı testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptım 5 gün önce falan negatifti regl olmayı bekliyorum birkaç gün içinde olmam lazım bakalımSonuç ne oldu canım yaptın mı testi
Yani testte negatif çıktı regl belirtilerim devam ediyor birkaç güne olmam gerekiyo olmazsam tekrar test yapıcamcanım canını sıkmak gibi olmasın da ben tek ilişki ve geri çekilerek gayet emin sekildeyken suan 12 haftalık hamileyim
2. gebelikler çok çabuk olabiliyor... ilk gebelikte ilk geceyle olma olasılığı neredeyse çok düşük.canım canını sıkmak gibi olmasın da ben tek ilişki ve geri çekilerek gayet emin sekildeyken suan 12 haftalık hamileyim
Valla tek ilişkiyle hamile kaldım ilk gebeliğim. Hatta adetim bittikten 3 gün sonra flndı. İhtimal vermemiştik hamilelik olabileceğine. Yumurtlama günlerimi takip etmiyordum istemiyoruz korunuyoruz diye. Hatamızı affetmedi bebiş o yüzden hiç bir zaman riske atmamak lazım.2. gebelikler çok çabuk olabiliyor... ilk gebelikte ilk geceyle olma olasılığı neredeyse çok düşük.
Valla annem babam evlenmiş 9. aylarında ben doğmuşum :) Annem ilk gece kurbanı olmuş.2. gebelikler çok çabuk olabiliyor... ilk gebelikte ilk geceyle olma olasılığı neredeyse çok düşük.
düşük bir ihtimal demiştim sizdeki de bu grupta istisnai bir durumValla annem babam evlenmiş 9. aylarında ben doğmuşum :) Annem ilk gece kurbanı olmuş.
Küçük kardeşim için ise tedavi gördü. Belli olmayabiliyor bu işler
tabi ki riske girmemek lazım fakat dediğim gibi düşük bir ihtimal sizde bu gruba dahilsiniz. yoksa herkes ilk ilişkiyle hamile kalabiliyor olsa yada yarı yarıya bir ihtimal bile olsa ülkedeki çocuk nüfusu patlamasını düşünebiliyor musunuz? çocuk sahibi olamayan o kadar insan var ki. mutlaka çevrenizde duymuşsunuzdur ilk geceyle hamile kaldım diyenlerin sayısı bir elinizdeki parmakları geçmezken çocuk için uğraşanlar o kadar çok ki. Allah sağlık ve sıhhat ile çocuğunuza kavuşmayı nasip etsin.Valla tek ilişkiyle hamile kaldım ilk gebeliğim. Hatta adetim bittikten 3 gün sonra flndı. İhtimal vermemiştik hamilelik olabileceğine. Yumurtlama günlerimi takip etmiyordum istemiyoruz korunuyoruz diye. Hatamızı affetmedi bebiş o yüzden hiç bir zaman riske atmamak lazım.
Tabi ki öyle. İnsanlar ne tedavilerle uğraşıyor. Ne kadar çok kişi istiyor bebek sahibi olmayı. İstemeyenler de gerekli önlemleri almıyor sonra olan masum bebeklere oluyor. Allah herkese gönlündekini versin.tabi ki riske girmemek lazım fakat dediğim gibi düşük bir ihtimal sizde bu gruba dahilsiniz. yoksa herkes ilk ilişkiyle hamile kalabiliyor olsa yada yarı yarıya bir ihtimal bile olsa ülkedeki çocuk nüfusu patlamasını düşünebiliyor musunuz? çocuk sahibi olamayan o kadar insan var ki. mutlaka çevrenizde duymuşsunuzdur ilk geceyle hamile kaldım diyenlerin sayısı bir elinizdeki parmakları geçmezken çocuk için uğraşanlar o kadar çok ki. Allah sağlık ve sıhhat ile çocuğunuza kavuşmayı nasip etsin.
Canim valla ben test yaptim tekrar negatif hormonlarimda falan da daha yeni bakildi bi sıkıntı yok anlamadim bendeYaptım 5 gün önce falan negatifti regl olmayı bekliyorum birkaç gün içinde olmam lazım bakalım