• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geri çekilmede gebelik riski?

Zannetmiyorum hamile olduğunu. Kaç günde bir adet oluyorsun? Şu an 2 hafta var adete diyorsun yumurtalama günün simdidir. Sancı, akıntı enfeksiyon kapmışsındır muhtemelen ilişkiyle ilgilidir. Tamamen dışarı boşaldığından eminsen çok küçücük bir ihtimal.

Zannetmiyorum hamile olduğunu. Kaç günde bir adet oluyorsun? Şu an 2 hafta var adete diyorsun yumurtalama günün simdidir. Sancı, akıntı enfeksiyon kapmışsındır muhtemelen ilişkiyle ilgilidir. Tamamen dışarı boşaldığından eminsen çok küçücük bir ihtimal.
2 hafta yok reglime 7-8 gün var yumurtlama dönemimde değilim

2 hafta yok reglime 7-8 gün var yumurtlama dönemimde değilim
Bilemiyorum her ne kadar kimse beğenmese de o yöntemle 11 yıldır korunuyoruz biz evet bir kere hamile kaldım yanlışlıkla ama olabilir belki demisti eşim emin degildi.Bekleyecen 3-5 güne idrarda da çıkar varsa silik çizgi seklinde.

Adetime 7-8 gün var normalde bel ağrım bu kadar erken başlamaz iştahım bu kadar erken açılmaz ama deli gibi iştahım açıldı doymak bilmiyorum,belim ağrıyo kasığım batıyo.test alsam daha çıkmaz napıcam ben

Merhaba 1 hafta önce erkek arkadaşımla ilişkiye girdik ben yarım bıraktım içinden çıktım o da boşalamadı sonra bir kaç saat sonra tekrar ilişkiye girdik bu kez boşaldı ama geri çekti yani içime boşalmadı.birlikteliğimiz regl bitimimden 4-5 gün sonrasında oldu,bildiğim kadarıyla gebe kalmak için elverişli bir dönem.içime boşalmasa da zevk suyunda sperm olabilceğini biliyorum yani bu durumda gebe kalma ihtimalim ne kadar? Regl dönemime yaklaşık 15 gün var ama sanki olacakmışım gibi hafif ağrılar var ve dün hafif bir kahverengiye yakın kanamam oldu.kokulu akıntım var.döllenme olmuş olabilir mi?bu kadar kısa sürede belirti olur mu?kızlar yardım edin lütfen
şuan bu şekildeki bir ilişkiyle olan çok tatlı bir yiğenim var

canım canını sıkmak gibi olmasın da ben tek ilişki ve geri çekilerek gayet emin sekildeyken suan 12 haftalık hamileyim

Back