üniversiteden ne diye tasdikname aldınız ki???tekrar dönüşünüz yok mu???kızlar mrb şuan çok zor bır durumdayım.bugun babam aradı beni seni devlet hastanesinin bilgi işlem veya danısma bolumune aldıttıracagım.bılgısayar sertıfıkası al dedı..ama cok önemli bir konu ..ben unıv..babama bıtırdım demıstım..ama bıtırmedım orda yasadığım sorunlardan dolayı..sımdı ben ne yapacagım okuldan bana tasdıkname verdıler sadece lıse dıplomamı yanı..sımdı ne yapacagımı bılemedım...ben dıyorum acaba kaybettım desemde..sonrakı gecen zamanın ardından lıse dıplomamı gotursem ne yapacagım ..çok sıkıstım kızlar lutfen yardım edın..
üniversiteden ne diye tasdikname aldınız ki???tekrar dönüşünüz yok mu???
Durumu olduğu gibi anlatacaksın babana başka çıkar yol yok,nasıl bu kadar önemi konularda aileler aldatılabiliyor benim aklım almıyor.:44:
evlisin eşin biliyormu .derslerimi veremedim de ailene sonra anlatırsın ayrıntıları
siz hiç yalan söylememişsiniz galiba kimseye ...oluyor işte kendımde dıyorum cahıllık salaklık dıye..ama yas ıtıbarıyle ozaman verdıği delı cesaretı ..şimdi olsa sonuna kadar okurdum.ama olmadı işte.
kızlar mrb şuan çok zor bır durumdayım.bugun babam aradı beni seni devlet hastanesinin bilgi işlem veya danısma bolumune aldıttıracagım.bılgısayar sertıfıkası al dedı..ama cok önemli bir konu ..ben unıv..babama bıtırdım demıstım..ama bıtırmedım orda yasadığım sorunlardan dolayı..sımdı ben ne yapacagım okuldan bana tasdıkname verdıler sadece lıse dıplomamı yanı..sımdı ne yapacagımı bılemedım...ben dıyorum acaba kaybettım desemde..sonrakı gecen zamanın ardından lıse dıplomamı gotursem ne yapacagım ..çok sıkıstım kızlar lutfen yardım edın..
siz hiç yalan söylememişsiniz galiba kimseye ...oluyor işte kendımde dıyorum cahıllık salaklık dıye..ama yas ıtıbarıyle ozaman verdıği delı cesaretı ..şimdi olsa sonuna kadar okurdum.ama olmadı işte.
Benim ve çevremin hayatını etkileyecek bir yalan söylemedim evet.Ama ben buna yalan diyemiyorum çünki yalandan öte bir şey.Madem okuyamadın,yapamadın ailene söylemeliydin,aileni ve bir çok insanı kandırmışsın.Benim açımdan büyük bir yıkım olacak babana,bir an önce gerçekleri bilmesi en doğal hakkı,daha fazla kandırma adamcağızı..
yalan var,yalan var,
burda altan 2 dersim kalmıştı 1 kaldı gibi bir yalandan bahsetmiyorsunuz,
okulu tamamen bırakmışsınız.
adamcağız sizi okuyor zannedip nekadar fedakarlıklar yapmıştır siz üniversitedeyken.
belki cebindeki son parayı size verdi,hiç düşündünüz mü?
yapacak tek şeyiniz herşeyi anlatmak,
veya hemen başka bir iş bulup,ben işe başladım baba demek.
..allah aşkına zaten ben yaptığım yanlışın farkındayım..dıyorum ki size bir kere daha cahıllıkten yaptığımı olanın olduğunu bitenin bittiğini..babama söylememin bu saatten sonra ancak yıkım olacağını söylüyorum ..bilmem siz ne demek istediğimi anlıyormusunuz.
bu saatten sonra gerçeği söyleyemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?