- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
Eski eşim ayrılığımızdan beni suçluyormuş , sevgilisine bile kötülemiş beni mağdur kocayı oynuyor resmen duyunca çok sinir oldum, evden gittiğim için beni suçluyorlar oysa ki kalmam için hiçbir şey yapmadı , bir evimiz bile yoktu, annesinin bir göz odasında oturuyorduk kayınvalidem beni çok ezdi evinden kovdu büyük oğlunun karısıyla sürekli dedikodumu yapiyordular beni hiç istemediler, oğlunun yanına yakistiramadi rahatsızlığımdan dolayı yine de sabır ettim sustum yeri geldi hem bağırdım hem ağladım ama insan gibi değildiler vicdan sıfır ne yaptıysam olmadı beğenmediler beni , en son o eş dediğim karaktersiz karşıma oturduğunda olmuyor dedi annesinin beni kabullenemedigini , herkesin benimle olan evliliginin gitmicegini söylediğini anlattı, annesinin ayrı eve çıkmamıza da izin vermediğini söyledi , yani bana bu dedikleri git demek olmuyor mu? direkt sen git artık demedi ama bence bu söyledikleri git demek, neyse bu sözlerinin üzerine ben dayanamadim ağlayarak önümüzdeki yemekleri etrafa saçtım giyindim bana hiç birşey demedi, sadece çantamı aldım çıktım yolda arkamdan geldi bankta oturduk ben ağlıyorum, yine aynı şeyleri söylüyor olmuyor diyor, tamam dedim ayrılalım teyzeme gidicegim yarında annemlere giderim dedim çünkü ailem başka şehirde, bana gitme teyzende kal 2, 3 gün dedi annesiyle konusucakmiş bu arada evde yaşananlar aramızda kalsın diye ekledi, salak kafam o zaman tamam demiştim, teyzeme gittim eşimle biraz tartıştık bu gece burada kalabilir miyim dedim kal tabi dedi teyzem, eski kayınvalide teyzemi aradı , al yeğenin partallarını getir onu buradan demiş, bu sözleri duyunca teyzemde açtı ağzını yumdu gözünü telefonda kavga ettiler, partal dediğide kıyafetlerim , bunun üzerine eşim aradı bana bağırıyor neden teyzene söyledin ben sana söyleme demedim mi herşeyi yetiştiriyorsun ne halin varsa gör dedi bana, oysaki ben birşey anlatmadım sadece tartıştık dedim yoksa orada kalmak istememi nasıl aciklicaktim üstelik 2 aylık evliydik, teyzem bana daha burada durucan mi kızım sen bnm canımsın senelerce kalsan of demem ama bunları duyuyorsun dedi, bende haklısın gidicegim dedim annemi aradık tamam gelsin dedi, gece yarısı mesaj attım eşime ben yarın sabah gidiyorum diye gidersen almaya gelmem seni dedi, bende artık ortada toparlanicak birşey göremedigim için geldim annemlere geliş o geliş 3 sene oldu sayılır artık , bana 2 sene boyunca pişmanlık mesajları ve şarkılar atıyordu ama annesi yüzünden adım atamadığını anlatıyordu ağlıyordu, engelledikçe yeni hesaptan yazıyordu , yüz yüze hiç gelmemiştik , zaman geçtikçe zaten adam olucagina benden uzaklaştı, sevgilisi oldu kıza benim onu teyzeme bakarak terk ettigimi onu borç içinde bıraktığımı söylemiş, güya bana ev tutmuş ev eşyası dizmiş öylece bırakıp gitmişim yalan söylüyor , banada hep sen gittin, giden sen degil miydin, bn sana hiç git demedim diyordu , herkese şimdi kendi gitti diyormuş, başta kızdan benimle evlenip ayrıldığını bile saklamış, sosyal medyada birileriyle konuşup o kizida aldatmış, bu kadar kadar karaktersiz biri yani, yine de affetmiş onu kız , anneside komşularına biz ona git demedik diyormuş, ne yani ben mi suçluyum istenmediğim halde bu evlilik gitsin diye orada yaşananlara katlanmalı mıydım , düzelir miydi zamanla? Kolumdan tutulup evden atılmayı mi beklicektim , beni isteyen insan arkamdan gelirdi birşeyleri düzeltmeye çalışırdi diye düşünüyorum, o evden çıktım ama çıkmak zorunda bırakıldım, herşeyin suçlusu ben isem neden en çok üzülüp ağlayan ben oldum , daha kendimi toparlamis bile değilim psikolojim çok bozuldu , bu anlattığım inanın ki yaşadıklarımın çeyreği, orada kayınvalidem yüzünden yaşadığım saçma sapan hoca olayını, ve bu olayın sonunda benim adımı büyücü diye çıkardıklarına hiç girmiyorum bile ve daha bunun gibi birçok konu var .