Gerçekten şoke oldum

olurmubilmiyorum

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2024
60
-14
26
Gerçekten şoke oldum ben de kuzenim için üzülüyorum bütün bunlara rağmen adamın telefonunu açmış dün adamın aradığını söyledi ama ben daha erkenden aramış olduğunu düşünüyorum kuzenime seni unutamadım unutmak için ilişki yaptım demiş şarkıyı görünce görünce duygulandım demiş mantık evliliği mutlu etmez demiş , kuzenim de dedi ki af edeceğimi sandım ama o dönünce içimdeki yangın söndü gibi oldu sevgim bitmiş gibi hissediyorum dedi ve adam ısrarla gönlünü alırım demiş kuzenim artık istemiyorum dedi bana haklı olduğum için canım yanmış aşk bir yere kadarmış vs diye konuştu

Gerçekten şoke oldum ben de kuzenim için üzülüyorum bütün bunlara rağmen adamın telefonunu açmış dün adamın aradığını söyledi ama ben daha erkenden aramış olduğunu düşünüyorum kuzenime seni unutamadım unutmak için ilişki yaptım demiş şarkıyı görünce görünce duygulandım demiş mantık evliliği mutlu etmez demiş , kuzenim de dedi ki af edeceğimi sandım ama o dönünce içimdeki yangın söndü gibi oldu sevgim bitmiş gibi hissediyorum dedi ve adam ısrarla gönlünü alırım demiş kuzenim artık istemiyorum dedi bana haklı olduğum için canım yanmış aşk bir yere kadarmış vs diye konuştu
Ne?
Önceki konunun devamı ise onun altına devam etsene
Hiç bir şey anlaşılmıyor
Kim kimle ne yapıyorsa sen de karışm, millet ana babasını takmıyor seni mi takacak

Ne?
Önceki konunun devamı ise onun altına devam etsene
Hiç bir şey anlaşılmıyor
Kim kimle ne yapıyorsa sen de karışm, millet ana babasını takmıyor seni mi takacak
😂😂Ayy haklısın konu buydu
Kuzenim biriyle ciddi bir ilişkisini bitirdiler evlilik düşünüyorlardı ancak bir süre sonra eski sevgilisi yeni biriyle çıktı ve şuan evlilik düşünüyorlar yaşla 30 olduğu için biraz acele ediyor çocuk yani hayatına aldığı kişi ile evlilik planı yapıyor,bir süre sonra kuzenim bunların ayrıldığını düşünmüş ve bir hesaptan şarkı paylaşmış çocuğa takip isteğ atmış . Takip isteği attığı hesap herkese açıkmış . Çocuk hikâyeye bakmış şarkıyı görmüş ve sonrasında hesabını kapatmış aynı şekilde çocuğun sevgilisi de hesabını kapatmış kuzenime anlatıyorum anlamıyor siz ne düşünüyorsunuz ona okutacam hepsini bunu paylaşmıştım konu olarak

Her gelişmede farklı konu açmayın,
diğer konudan devam edebilirdiniz.
Siz olayın gelişmesini aktarinca,
insanlar olayın başını bilmeden yorum yapamaz

Kuzeninize söyleyin üyelik paralı değil. Kendisine üyelk alıp konu açsın. Sizi ilgilendiren bir durum yok ki,düzgün de anlatamıyorsunuz. Sanki yanınızda yaşıyormuş da her şeyi biliyormuşuz gibi anlatmayın
Aynı sitedeyiz normalde şu an hemşirelik için iş bakıyordu müsait değildi şimdi de işe başladı yeni konuştuk benim kardeşim gibi

Aynı sitedeyiz normalde şu an hemşirelik için iş bakıyordu müsait değildi şimdi de işe başladı yeni konuştuk benim kardeşim gibi

Biz sizinle aynı sitede değiliz ama, o ne olacak?

Siz diğer konuyu açarken kuzen iş arıyordu ve konu açmak için müsait değildi ve tam bu konuyu açacağınız sırada işe başladı, yine müsait değil yani.
Müsait değilse güncelleme de yapmasın.
Kadın bize aşk hayatını merak eden magazin muhabiri muamelesi yapıp araya menajerini koymuş ya şaka gibi 🙄

Biz sizinle aynı sitede değiliz ama, o ne olacak?

Siz diğer konuyu açarken kuzen iş arıyordu ve konu açmak için müsait değildi ve tam bu konuyu açacağınız sırada işe başladı, yine müsait değil yani.
Müsait değilse güncelleme de yapmasın.
Kadın bize aşk hayatını merak eden magazin muhabiri muamelesi yapıp araya menajerini koymuş ya şaka gibi 🙄
Sakin ol canım problem yok işi düşmüş olabilir

Biz sizin arkadaşınız değiliz hanımefendi. Ne anlatıyorsunuz pat diye damdan düşer gibi? İnsan bari önce eski konusunun linkini koyar veya konuya ekleme yazar.
Konu gerçekten kuzene aitse kuzene söyleyin üyelik bedava. Derdi neyse gelsin otursun 5 dk konusunu anlatsın

Arada ulak olmak yorucu değil mi?
Evlenmeye niyetlenmiş koca kadın kuzeniniz, ne diye sizi avukat atamış?

X