Gerçekten siz olsanız ne yapardınız özellikle anne olanlar...

Evet girer girmez odaya söyledim poposu pişik acele etseniz biraz dedim..ona rağmen yahu..
Bazı bebekler uyumsuz olabiliyor belki kalksa tekrar emmek istemez huysuzluk yapar ağlar. Zaten bebek memeyi bırakmadan bıraktırmak doğru değil. Biraz fazla tepki göstermişsiniz iyi ki de kavga falan etmemişsiniz bebek arabasında değiştirmek çok iyi olmuş. Çünkü orası bi ortak alan ve herkes sırasıyla bebeğinin ihtiyacını gideriyor.

Belki diğer bebekte sıkıntılı. Yorum yapmak doğru olmaz. Daha kaç kişi çocuğunuzla alakalı durumlarda sinir edecek sizi. Bu kadar fevri olmak size zarar verebilir ortalık çok çok çok kötü. Annesiniz yavrunuz birinci sırada elbette ama artık eskisinden daha ılımlı olmak zorundasınız dışarıda, bugün AVM'de bu sorun olur yarın parkta başka bir şey.

Peki gerçekten şunu sormak istiyorum size,söz konusu olan benim bebeğime öncelik verilmemesi değil çünkü takınılan tavır.. tekrar söylüyorum ben mesela alt değiştirme yerinde bebeğimi emzirsem ve altı pişik olduğu için ağlayan bı bebek gelse acele etmeye çalışırım bir aciklama yapardım kendimi mahcup hissederdim..ama orda acıdan bağıran bir bebek varken acele etme emzir sen diyen bir kadın var..siz gerçekten aynı durumda olsanız orda sakince bekler miydiniz bu tutum karşısında gerçekten soruyorum bunu..
O zaman sizin tavrınız sanırım anneye değil de yanındaki arkadaşına.

Ya kadının siz girmeden önce ne yaşadığını biliyormusunıuz kadında meraklı değildir alt değiştirmede çocuğunu emzirmeye. Allah aşkına neyin kafası bu ?
Neden açıklama yapsın size durup. Sizde çocuk pişikken avmlerde gezmeye gitmeseydiniz ? Düşünseydiniz bunu daha önceden. Bende defalarca sıra bekledim kimseyi bu şekilde kafama takmadım yada sinir olmadım.
Emziren kadın bile değil arkadaşı soylemis.

Belki diğer bebekte sıkıntılı. Yorum yapmak doğru olmaz. Daha kaç kişi çocuğunuzla alakalı durumlarda sinir edecek sizi. Bu kadar fevri olmak size zarar verebilir ortalık çok çok çok kötü. Annesiniz yavrunuz birinci sırada elbette ama artık eskisinden daha ılımlı olmak zorundasınız dışarıda bugün AVM'de bu sorun olur yarın parkta başka bir şey.
Tabiki olabilir..benim kızdığım tek nokta duyarsızlik..açıklama bile yapmıyor..aynı durumda emziren taraf ben olsam tekrar belirtiyorum orası alt açma yeri olduğu için ve canı yanan bir bebek olduğu için mahçup olurum yani bı açıklama yaparım..

anladigim kadariyla iceride iki emziren anne var. yani ortam üçüncü bir kisiye uygun degil. keske kapisi kilitli olsaydi hem onlar rahat ederdi hem de siz kapida sinir olmadan beklerdinjz.
sahsen ben de tiyatro öncesinde,aralarda tuvalete girip evinin tuvaletinde gibi s.çan insanlardan nefret ediyorum. s.cacak yer mi zaman mi, kapılar kapanacak biraz sonra. mola dedigin ya 15 dk ya 20 kapida yuz tane cisini tutmaya calisan kadin var. ne yapıyorsun icerde, candy crashta el mi geciyorsun? bir de degil herkes. giren cikmiyor.
o yuzden nefretinizi anliyorum ama konuda hakli degilsiniz. iceride iki anne varken üçüncünun kapida beklemesi gerekiyor. ya da baska kata gidecektiniz . pisik de zaten pisige olmadan onleyici mudahale edilir. çocuk pisikli pisikli geziyor son saniye sanki o anda olmus - sankj igne batmis gibi panik olmanin alemi yok. zaten ccouk pisikli yani, olan olmus. aninda da kremleseniz cocugunuzun acısı malesef ki devam edecek.

Tabiki olabilir..benim kızdığım tek nokta duyarsızlik..açıklama bile yapmıyor..aynı durumda emziren taraf ben olsam tekrar belirtiyorum orası alt açma yeri olduğu için ve canı yanan bir bebek olduğu için mahçup olurum yani bı açıklama yaparım..
Uzamaması için cevap vermek istememis olabilir.

Yahu emiyor da açlıktan canı yanmaz bir bebeğin 5 dk müsade edemez mi?canı yanmasa zaten ben bu kadar olaya takilmam ama acıdan bağırıyor çocuk altı pis diye değil..yani takınılan tavır doğru mu sizce..
Canı yanmasa da zar zor emiyor o pozisyondan başka emmiyormus sizin için pişik önemliyse o kadın için de emzirme önemli.

O çocuk 5 dk da pişik olmamıştır hanımefendi. Ya kakali kaldı popo ya da önceden pişik olmustur. Siz alışverişe dalıp kakali bırakmış olabilir misiniz ? Anneniz alternatif sunmuş ki uygulaya da bilmissiniz. En kötü koltuğa örtü atıp koltuktakinden rica edip orada degistirseydiniz. Olay kafaya takip sinirlenecek bir olay değil.

Yahu emiyor da açlıktan canı yanmaz bir bebeğin 5 dk müsade edemez mi?canı yanmasa zaten ben bu kadar olaya takilmam ama acıdan bağırıyor çocuk altı pis diye değil..yani takınılan tavır doğru mu sizce..
Açlıktan canı yanmaz ne demek? Bir bebek açken ne kadar huysuz ve ememediği için ne kadar sıkıntılı oluyor anne olarak bunu bilmeniz lazım. İki dk emmese bişe olmaz demeye getirmişsiniz ama çok yanlış

Yok ya size birşey anlatılmaz gerçekten gece gece sinirim bozuldu. Çocuk belki çok acıkmıştı ve ağlıyordu. Sizde sorun var çocuk pişikken nasıl gittiniz gezmeye madem pişikten ağlayan bir çocuğunuz vardı hiçmi düşünmediniz odalar dolu olursa değiştiremezsem ne yaparım diye ? Çok bencil bir insansınız çook.

Boşverin dedim ya belki de bu en basit mevzu. Yarın öbür gün daha büyük bir sorun olur dışarıda iken insanlar artık daha tahammülsüz daha kaba sorun çıkmaması adına çok büyük bir durum olmazsa diyaloğa girmeyin

Çok abartmıyor musunuz acaba şuan sanki olayı tekrar yaşıyor gibisiniz

Pişiği ileri derecede olan ve acıdan bağıran bir bebeğiniz var. Bu konularda hassassınız.
Ve avmye gidiyorsunuz! Çok mu elzem.
Bunları göz önünde bulunduramıyor musunuz? Belki tamamen dolu da olabilirdi, hiç odaya giremeyeceğiniz kadar. Önünüzde 4 5 kişide olabilirdi.
O kadın nasıl acele etsin hem. Memede hızlandırıcı mı var, musluk mu bu nedir?

anladigim kadariyla iceride iki emziren anne var. yani ortam üçüncü bir kisiye uygun degil. keske kapisi kilitli olsaydi hem onlar rahat ederdi hem de siz kapida sinir olmadan beklerdinjz.
sahsen ben de tiyatro öndesinde molalarda tuvalete girip evinin tuvaletinde gibi s.çan insanlardan nefret ediyorum. s.cacak yer mi zaman mi, kapılar kapanacak biraz sonra. mola dedigin ya 15 dk ya 20 kapida yuz tane cisini tutmaya calisan kadin var. ne yapıyorsun icerde, candy crashta el mi geciyorsun? bir de degil herkes. giren cikmiyor.
o yuzden nefretinizi anliyorum ama konuda hakli degilsiniz. iceride iki anne varken üçüncünun kapida beklemesi gerekiyor. ya da baska kata gidecektiniz . pisik de zaten pisige olmadan onleyici mudahale edilir. çocuk pisikli pisikli geziyor son saniye sanki o anda olmus - sankj igne batmis gibi panik olmanin alemi yok. zaten ccouk pisikli yani, olan olmus. aninda da kremleseniz cocugunuzun acısı malesef ki devam edecek.
Yorumunuz hem gülümsetti hem de düşündürdü haklısınız aslında..sanırım benim ki tamamen annelik içgüdüsü..belki de benim de o iki kadın gibi gayet rahat olmam lazım..ama mesela orda emziren ben olsaydım mahçup olurdum alt açma yerinde bebek emzirdigim için kendimi suçlu hissederdim..yani tabiki ortada bı suc yok ama durumu izah ettiğim halde bebeğim o acıyla ağlarken emzir sen acele etme denmesi kaçıncı seviye rahatlık acaba diye canımı sıktı nentalan söyleyim..

Peki gerçekten şunu sormak istiyorum size,söz konusu olan benim bebeğime öncelik verilmemesi değil çünkü takınılan tavır.. tekrar söylüyorum ben mesela alt değiştirme yerinde bebeğimi emzirsem ve altı pişik olduğu için ağlayan bı bebek gelse acele etmeye çalışırım bir aciklama yapardım kendimi mahcup hissederdim..ama orda acıdan bağıran bir bebek varken acele etme emzir sen diyen bir kadın var..siz gerçekten aynı durumda olsanız orda sakince bekler miydiniz bu tutum karşısında gerçekten soruyorum bunu..
Sanirim emziren kadin sizin tavrinizdan gerilmis, arkadasi da onu rahatlatmak icin bu sekilde soylemis diye dusunuyorum. Uzgunum sizi anlayabiliyorum ama haklisiniz, yanlis davranmislar diyemiyorum. Mesela ben yurtdisinda yasiyorum. Bu odaların kapilari kilitleniyor kisi iceriye girince. Yani alt degistiriyordu, emziriyordu gibi bir bilgiye sahip olmuyoruz. Cunku bir onemi yok. Ben gittigimde oda doluysa bosalana kadar bekledim ya da farkli sekillerde basimin caresine baktim.

Ilk cocugum iki yasina geldiginde bir farklilastigimi farkettim. O zaman anladim ki hormonlarimin kontrolundeydim ve yavas yavas normale donuyorum :) yani bebeklerimiz kucukken her konuya cok mantikli yaklasamiyoruz cunku onceligimiz onlar. Eminim o en bebeğinizin aci cekiyor olusu size cok uzdu, kizdirdi, panikletti. Bir an evvel bir cozum bulmak istediniz ama buldugunuz cozumde aklinizdaki gibi olmadi. Sonra alternatif uretmek zorunda kaldiniz ve sorunu cozdunuz.

Gerçekten artik bunca insan da soyledikten sonra bakis acinizi degistirebildiginizi umarim.

Açlıktan canı yanmaz ne demek? Bir bebek açken ne kadar huysuz ve ememediği için ne kadar sıkıntılı oluyor anne olarak bunu bilmeniz lazım. İki dk emmese bişe olmaz demeye getirmişsiniz ama çok yanlış
Bazı annelerde en önemli benim çocuğum en öncelikli benimki modu oluyor. Hep söylüyorum benim 10 çocuğum var hepsi bana kıymetli senin 20 yıl sonra kavustugun tek çocuğun varsa o da sana kıymetli.

Bebek bakım odası bu kadar kalabalık kullanılmaz.Karsı tarafın tek hatası içerideyken kapıyı kilitlememiş olması.zaten içeride iki kişi var.Kilitlese böyle bir durum yaşanmayacak bile.Siz de dolu olduğunu görüp başka bir bakım odasına gideceksiniz.Kızgınlıgınızı 10 aylık bir bebek annesi olarak yersiz buldum

X