- 16 Ekim 2018
- 16
- 0
- 26
- Konu Sahibi Chunleechee
arkadaşlar 2 senedir üniversiteye gidiyorum liseden beri astım,sinir ve orta kulak hastasıyım kontrollerim çok fazla bu yüzden de devamsızlıklarım fazla oluyor.geçen sene farklı bir üniversitede okuyordum şimdi oturduğum çevreye yakın bir üniversiteye gidiyorum.Eski okulumda arkadaşlarım hastalıklarıma saygılıydı sinir hastası olduğum için üzerime gelmiyorlardı nasılsın iyi misin diye hatırımı soruyorlardı sadece arkadaşlarım değil öğretmenlerim de aynı şekildeydi,şimdiki okulumda ise herkes sürekli devamsızlık yaptığım için dalga geçiyor,sürekli sen yine mi hasta oldun,okula gittiğin yok artık gelmesen de olur vb çok fazla şey söylüyorlar öğretmenler de okula geldiğin yok diyorlar ama haftada 1 gün gitmiyorum en fazla o da mecburen.bu gün yine arkadaşım aradı bana yok öğretmen böyle dedi yok sen yine mi hastasın bi kere de geçmiş olsun ya da Allah’ın izniyle iyileşirsin gibisinden birşey dese olmaz mıydı.çok moralim bozuldu yakın zaman önce de sürekli böyle dedikleri için intihar etmeye kalkmıştım.dayanamıyorum artık böyle söylemelerine.Doktorlar hastalığımın stres kaynaklı olduğunu söylüyor peki böyle kişilerin arasında nasıl stres yapmayayım ki?