Gerçekten hazır değilmi bir ilişkiye?

3 ay önce tanıştım. Sanal ortamda ilk defa yaptığım bişey aslında o kadar kişi ekledi nedense bunu kabul edesim geldi. Çok güzel bir sohbeti vardı görüştükten sonra da devam etti bana teklif etti bende birbirimizi tanıyalım ilk başta hemen sevgili moduna görmek istemiyorum dedim. Ikinci kez teklif etti hazır değilim dedim. Sonunda kabul ettim teklifini ertesi gün bence biraz daha zamana bırakalım dedi. Neyse sonunda bir türlü o zaman gelmedi eskisi gibi ilgili davranmamaya başladı. Hergün tartışır olduk ama kopamadikta hazır olmadığını söyledi korktuğunu söyledi, adım atmakta zorlandığıni falan filan ... en sonunda dayanamadım seni daha fazla bekleyemem dedim ve resti çektim. Şimdi onu çok özlüyorum. 2 senedir hayatında biri yokmuş . Öyle görüştüğü kişiler olmuş ama kısa süreli. Iyi biriydi aslında ama ben başında çok ya lis yaptım sanırım onu düzeltmeye çalıştım ama başarılı olamadım. Sizce arar mı dersiniz beni. Sen istesende istemesende benim hayatımda olacaksın diyen insan arar mi dersiniz iki gündür ses yok kendisinde ama. Şemsiye mi onda unuttum acaba onu bahane etsem mi:)
teklif edip kabul edilince, 'zamana birakalim' demesi??

şuraya takıldım
Iyi biriydi aslında ama ben başında çok ya lis yaptım sanırım onu düzeltmeye çalıştım ama başarılı olamadım.
onu düzeltmeye çalışmak ne demek?
yani kişiliğini mi değiştirmeye çalıştınız?
bence sorun burada olabilir...
Ilk başta çok üzerime düştü hep engel koydum kendisine. Bu kadar ilgiye alışık değilim dedim birde adama kızdım . Neyse düzeltme konusu da eskisi gibi değildi artık ilgisi çok fazla kalmamıştı. Hoşuma gitmeyen bu davranışlarını her gün laf sokarak kavga ederek düzeltmeye çalıştım. :KK43:

teklif edip kabul edilince, 'zamana birakalim' demesi??
Teklifini kabul ettim ertesi gün bence zamana bırakalım dedim öyle yapmasının sebebide o beni bu konuda çok zorlamis ben onun zoruyla kabul etmişim . Ne alaka ben kimsenin zoruyla bişey yapmam istediğim için kabul ettim dedim. Daha emin adımlarla bana gelmeni istiyorum dedi. O zamanda bir türlü gelmedi zaten. Bu sefer kendisi hazır olmadı. ..

Kısa süreli görüşmelerine sende eklenmişsin tatlım, 3 ay olmuş Şunun şurasında :KK14:

Baska biri olsa belli ederdi demissin , aslaa belli etmezdi etmezde.
O etmedikcede senin ruhun duymaz...

Senin evet demeni beklemis beklemis EVETI alinca vazgecmis , nedenmi ya baskasindanda ayni cevabi bekliyodu aldi ..
Yada duymak istedigini duydu ve ilgi bitti.

Baska biri olsa belli ederdi demissin , aslaa belli etmezdi etmezde.
O etmedikcede senin ruhun duymaz...

Senin evet demeni beklemis beklemis EVETI alinca vazgecmis , nedenmi ya baskasindanda ayni cevabi bekliyodu aldi ..
Yada duymak istedigini duydu ve ilgi bitti.
Ne saçma sapan şeyler bunlar ya. Neden doğru düzgün biri bulmaz beni. ..

Ne saçma sapan şeyler bunlar ya. Neden doğru düzgün biri bulmaz beni. ..
valla ben de aynı dertten muzdaribim ama artık akıllandım sadece akışına bırakıyorum kimseye takılmıyorum bu konular için de kafa yormuyorum.. istediğimiz kişi bizi elbet bi gün bulacak değil mi? sen de benim gibi düşünmeye başla istersen tatlım :KK68:

Bu tarz ve buna benzer bi olayı bende yasadim canim. yazinin basinda demissin ilk defa sanaldan biriyle konustum, peki onunda ilk sen oldugune emin misin ? Buyuk ihtimalle konustugu baska birileri daha vardı ve onlardan olumlu cevap aldi. Bir seyler yasamadan alismadan bitmis en hayirlisi olmus bence. Sakin sen yazma bekleme kal. o zaten en yakin zamanda yazicaltir temkinli ol ve duygularina sahip cikmani tavsiye eder ve iyi geceler dilerim :)

Çok secenegi var belli hanginizle olacagini bilememis, kafasi karismis yavrucagin. Ben A'yi seçtim ama B'de güzeldi gerçi C'de var arada kaldim A'yi seçmekle iyi etmedim galiba demiş ouyyh kiyamam kuzuma.. Poposuna tekmeyi bas gitsin.

Boşlukta olduğum için çok kafama taktım sanırım. Ilk başta iyi biri gibiydi . Sonradan gerçek yüzünü gösterdi işte . Sen gerçekten böylemisin diyordum çok ilgiliydi çünkü . Değilmiş istediğini alamayınca ugrasmak istemedi. :KK43:

Iki arkds gibi olalim.Devamini bekleyip görürz.Ama seni baski altina almaya hakkim yok.Bir iliskin olursa da saygi duyarm. Ne demek bu ya söylediği lafa bakın. Çok sinirim bozuldu

Iki arkds gibi olalim.Devamini bekleyip görürz.Ama seni baski altina almaya hakkim yok.Bir iliskin olursa da saygi duyarm. Ne demek bu ya söylediği lafa bakın. Çok sinirim bozuldu

Meali, "Benden ilişki sorumluluğu filan bekleme.

Arkadaş gibi takılalım benim boş zamanlarımda flörtleşiriz.

Benimle pembe panjur hayali filan kurma, birini bulursan evlen.

Bir ilişkin olursa saygı duyarım diyorum çünkü ben de boş durmayacağım sen de bana saygı duy.

Seni baskı altına almaya hakkım yok diyorum, senin de bana baskı kurmaya hakkın yok bunu aklına sok.

Sevgili filan olmadığımızın altını iyice çizeyim arkadaş olduğumuzu söyleyeyim ki benden mesaj, ilgi vs bekleme.

Kaç kıza yetişmeye çalışıyorum ben biliyor musun."

Bir ilişkin olursa saygı duyarım diyorum çünkü ben de boş durmayacağım sen de bana saygı duy.

Seni baskı altına almaya hakkım yok diyorum, senin de bana baskı kurmaya hakkın yok bunu aklına sok.

Sevgili filan olmadığımızın altını iyice çizeyim arkadaş olduğumuzu söyleyeyim ki benden mesaj, ilgi vs bekleme.

Bu kadar güzel açıklama olamazdı

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:

X