- 30 Haziran 2022
- 2.597
- 4.141
- 63
- Konu Sahibi Balliciklokma1234
-
Hiç katılmıyorum, kariyer hırsı, en güzel kılın arabasi hırsını çok fazla gördüm . Erkekler daha içten içe yapiyo . Ayrıntılara takilmadiklari için hirslansalar da halı saha , mangal, sporsa olay üzerinde durmadan devam ediyorlarErkekler arasındaki arkadaşlık ve dostlukların kesinlikle çok daha sağlam olduğunu düşünüyorum. Eşimden önceki ilişkim uzun süreliydi ve o sevgilimin dostluklarına şahit oldum yıllarca. Hayran kaldım ve her zaman imrendim onlara. Malesef kendi hayatımda ya da herhangi bi hemcinsimin hayatında o gördüğüm gibi ilişkilere rastlamadım.
Ben de böyle gözlemledimKadınlar arasında gerçek dostu olan varsa da burada birkaç kişide olduğu gibi nadirdir. Çünkü bir şekilde araya kıskançlık giriyor :) benim en yakın arkadaşım öyleydi. Şimdi mesafe koydum istemiyorum onunla görüşmek.
Benim lisede vardı simdi 34 yaşındayım ve şuanlık dostum diyebileceğim kimse yok nedendir bilmiyorum ihtiyacını hissetmiyorum. Çok sosyal değilim gidip geldiğim Komşum da yokKızlar selam size bişey danışmak istiyorum. Şu an reglyim oldukça da duygusalım. Genelde kız arkadaşlarım var düzenli görüştüğüm 3-4 tane. Hepsini de çok severim. İş arkadaşlarım var onları da severim aramız iyidir hiç kötü bir durum olmamıştır. Ama şunu fark ettim ki sanki hiç gerçek bir dostum yokmuş gibi hissediyorum. Mesela instagram hikayelerde gördüm bu sevdiğim kız arkadaşlarımın 3 ü buluşmuş bana hiç haber vermediler ve pazar günüydü ben de o gün çalışmıyorum. Veya mesela bir arkadaşıma bişey anlatıyorum örneğin işle ilgili olsun hemen kendi işiyle kıyaslıyor. Veya mesela bir derdimi anlatıyorum en basitinden mesela kalçadaki çatlaklarla ilgili hani şu yapılan işlemleri biliyo musun vs gibisinden sonra bana foto atıyo bende de var mı çatlak bi bakar mısın sence foto atıyo hani ben onu sormuyorum ki sadece işlemle ilgili bir bilgisi tecrübesi var mı bu konuda onu soruyorum.
Mesela bir arkadaşım var o da diyetisyen çok çok severim her şeyimi anlatabileceğim biridir şu an ikimiz de KPSS ye hazırlanıyoruz bir yandan. Mesela bana bişey soruyo ben cevap veriyorum 8 saat sonra cevap veriyor o çok yoğun ders çalışıyo ama instaya story falan da atıyor. Ya da mesela geçen gün bana şeyi sordu günde kaç saat çalışıyorsun diye ben de 4-5 maksimum sen? Dedim ve hala cevap yazmadı üstünden 2 gün geçtibu neden sizce? Beni rakip olarak göremez çünkü o benden çok çok daha iyi alacak eminim yani ben onun kadar çalışamıyorum ki
Mesela geçen gün instagramda bir gönderi okumuştum her şeyi filtresiz düşünmeden içini döküp anlatabileceğin kişi dostundur diye o an aklıma sadece çok samimi olduğum bir kuzenim geldi. Teyzeme sordum bu konuyu o dedi ki hayatta herkes kendini düşünüyor özellikle de belli bi yaştan sonra herkes önce kendini düşünüyor iş hayatında da böyle vs dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Mesela instagram hikayelerde gördüm bu sevdiğim kız arkadaşlarımın 3 ü buluşmuş bana hiç haber vermediler ve pazar günüydü ben de o gün çalışmıyorum.
Mesela bu dostlukta da olabilir. Bana dostluğu fazla kalıplara koymuşsunuz gibi geldi. Bana arkadaşım anlatsa bende ay bizim iş daha kötü diyebilirim. Bu kötü dost olunduğunu göstermez ki.Veya mesela bir arkadaşıma bişey anlatıyorum örneğin işle ilgili olsun hemen kendi işiyle kıyaslıyor.
. Veya mesela bir derdimi anlatıyorum en basitinden mesela kalçadaki çatlaklarla ilgili hani şu yapılan işlemleri biliyo musun vs gibisinden sonra bana foto atıyo bende de var mı çatlak bi bakar mısın sence foto atıyo hani ben onu sormuyorum ki sadece işlemle ilgili bir bilgisi tecrübesi var mı bu konuda onu soruyorum.
Dediğinizi anladım ama o şekilde gelişmiyor gerçekten mesela diyorum ki kalça çatlak işlemiyle ilgili bilgin var mı daha hiçbir şey demeden bende çatlak var mı sence? Veya diş beyazlatma yapıcam diyorum ya sence benim dişim nasıl ben de yapıyım mı diyor. Tamam tabi ki bunlar söylenir beraber gidilir edilir ama nasıl anlatsam direk bişey dediğim an bu tepkiyle karşılaşıyorum. Mesela geçen gün bu arkadaşımla şöyle bir şey oldu yeni küpe almıştım takmıştım kulağımdaydı biri gördü işte çok güzelmiş nerden aldınız vs dedi bu arkadaşım ayy dur bak ben de şunu almıştım deyip çantasından çıkarıp kulağına taktı hani böyle bu arkadaşım bazında bunu çok yaşadığım için garip gelmeye başladı. Sürekli bir kıyas içimdeymişim gibi hissetmeye başladımŞimdi öncelikle benim dostlarım var.biri bebeklikten beri. 2si liseden beri. Biri üniversiteden. Ondan sonra yakın arkadaşlar edindim ama dostum olmadı. Bence tam olarak karakterler oturduktan sonra dostluk kurmak zorlaşıyor. Daha küçükken birbirinizin düşüncelerini karakterini etkiliyor ve genelde benzer fikirlere sahip oluyorsunuz.
Liseden 5li grubuz aslında ama bizde 3lü çok sık buluşur diğer ikisi ile daha az görüşürüz. Çünkü birbirimizle paylaşacağımız şeyler daha fazla. Birbirimizin hayatına vakıfız. Sürekli iletişimde hayatımızın her anındayız. Diğerleri ise sadece buluşmadan buluşmaya bizim hayatımıza girerler. Ne dertleri olsa anlatırlar ne mutlulukları olsa buluşmaya dek söylerler. Ee öyle olunca onlarla o kadar görüşesniz gelmiyor.
Mesela bu dostlukta da olabilir. Bana dostluğu fazla kalıplara koymuşsunuz gibi geldi. Bana arkadaşım anlatsa bende ay bizim iş daha kötü diyebilirim. Bu kötü dost olunduğunu göstermez ki.
Yada mesela bu dese ne olacak? Siz anlatınca kafaya takmış sormuştur. Tam tersi her şeyi sizin gibi detaylı düşünmeyip yanlış anlamayanlar ile dost olunur bence. Ben anlattığınız konularda dostluk kavramına uygun olmayan sizi gördüm. Çünkü kendiniz filtrelemeden konuşmak isteyip arkadaşınızın çatlak konusunda sizden fikir almasını bile ben onu mu konuşuyorum sadece fikir soruyorum onu söylesin bitsin diye düşünerek anormal buluyorsunuz. Bu insanlar nasıl sizle samimi olabilir? Günümüzün sorunu hep başkasından güzel şeyleri beklemek ancak kendisinde o meziyetin olmaması genelde. Sizde de aynı durum var bence.
Kızlar selam size bişey danışmak istiyorum. Şu an reglyim oldukça da duygusalım. Genelde kız arkadaşlarım var düzenli görüştüğüm 3-4 tane. Hepsini de çok severim. İş arkadaşlarım var onları da severim aramız iyidir hiç kötü bir durum olmamıştır. Ama şunu fark ettim ki sanki hiç gerçek bir dostum yokmuş gibi hissediyorum. Mesela instagram hikayelerde gördüm bu sevdiğim kız arkadaşlarımın 3 ü buluşmuş bana hiç haber vermediler ve pazar günüydü ben de o gün çalışmıyorum. Veya mesela bir arkadaşıma bişey anlatıyorum örneğin işle ilgili olsun hemen kendi işiyle kıyaslıyor. Veya mesela bir derdimi anlatıyorum en basitinden mesela kalçadaki çatlaklarla ilgili hani şu yapılan işlemleri biliyo musun vs gibisinden sonra bana foto atıyo bende de var mı çatlak bi bakar mısın sence foto atıyo hani ben onu sormuyorum ki sadece işlemle ilgili bir bilgisi tecrübesi var mı bu konuda onu soruyorum.
Mesela bir arkadaşım var o da diyetisyen çok çok severim her şeyimi anlatabileceğim biridir şu an ikimiz de KPSS ye hazırlanıyoruz bir yandan. Mesela bana bişey soruyo ben cevap veriyorum 8 saat sonra cevap veriyor o çok yoğun ders çalışıyo ama instaya story falan da atıyor. Ya da mesela geçen gün bana şeyi sordu günde kaç saat çalışıyorsun diye ben de 4-5 maksimum sen? Dedim ve hala cevap yazmadı üstünden 2 gün geçtibu neden sizce? Beni rakip olarak göremez çünkü o benden çok çok daha iyi alacak eminim yani ben onun kadar çalışamıyorum ki
Mesela geçen gün instagramda bir gönderi okumuştum her şeyi filtresiz düşünmeden içini döküp anlatabileceğin kişi dostundur diye o an aklıma sadece çok samimi olduğum bir kuzenim geldi. Teyzeme sordum bu konuyu o dedi ki hayatta herkes kendini düşünüyor özellikle de belli bi yaştan sonra herkes önce kendini düşünüyor iş hayatında da böyle vs dedi. Sizler ne düşünüyorsunuz?
BEnim kuzenlerim akrabalarim da ayni bu sekilde. BEni gormezler resmen cok cabaladim insanlar tarfindan fark edilmek icin ama bi ise yaramadi . o kadar kisiye is buldum yardim ettim araci oldum ama benim ise ihtiyacim var deyince bingo ! Goruldu yedim nesajlara da 4 gun sonra him yazdi .engelledim bana fayda saglamayanlari.artik yoluma boyle devam edecegim ama kalbim paramparcaKızlar selam size bişey danışmak istiyorum. Şu an reglyim oldukça da duygusalım. Genelde kız arkadaşlarım var düzenli görüştüğüm 3-4 tane. Hepsini de çok severim. İş arkadaşlarım var onları da severim aramız iyidir hiç kötü bir durum olmamıştır. Ama şunu fark ettim ki sanki hiç gerçek bir dostum yokmuş gibi hissediyorum. Mesela instagram hikayelerde gördüm bu sevdiğim kız arkadaşlarımın 3 ü buluşmuş bana hiç haber vermediler ve pazar günüydü ben de o gün çalışmıyorum. Veya mesela bir arkadaşıma bişey anlatıyorum örneğin işle ilgili olsun hemen kendi işiyle kıyaslıyor. Veya mesela bir derdimi anlatıyorum en basitinden mesela kalçadaki çatlaklarla ilgili hani şu yapılan işlemleri biliyo musun vs gibisinden sonra bana foto atıyo bende de var mı çatlak bi bakar mısın sence foto atıyo hani ben onu sormuyorum ki sadece işlemle ilgili bir bilgisi tecrübesi var mı bu konuda onu soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?