Gerçekten artık cok yoruldum ve bıktım

Selinazn

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
187
32
13
20
Kaynanam özünde iyi biri ama evlat ve gelin ayrımı yapıyo kızı 6 aylık hamile eskiden hep bana şey diyodu kızım sen yap sen kaldır bende kızı hamile diye yapıyodum şimdi bende 4 haftalık hamileyim bügün sabah gitim oraya yemek yaptık sofra bulaşık çay ya sabah konusu geçti diyorum ki anne senin 2 kızın burda onlarda bana çaya yardım eder heralde bana, diyo onlar hem çalışıyo hemde biri hamile diye mesela kızına öyle dikat ediyoki altına yastık ne bilim yemesi içmesi ben de korkuyorum ki yanında diyim midem bulandı gülerek diyo he he yalandan etme ya bende insanım benim de, canım var, bügün eşime dedim yüz töktüm oturdum anladı ama anlasa bile ne fark eder ki kızı kendi isteğiyle birşey yapmasa demez ki kızım kalk sende yap bu söz çok doğru ağlarsa anam ağlar, gerisi yalan ağlar

Siz hizmetcileri misiniz ? Nasil kendinizi bu durumlara sokuyorsunuz anlamiyorum . Elinizi sürmeyin bi seye gelsin önünüze her sey. Herkes prenses ee siz ? Bugune kadar yaptıklariniz da basinizin gozunuzun sadakasi olmus olsun

Bilmiyorum gerçekten herşey yapıyorum ama yok

E onun kendi kızı normal değil mi?
Siz kızı değilsiniz ki neden o kadar ayrıcalık göstersin? Esas size daha iyi davransa kızına haksızlık olur. Evlat ayrıdır. Sizin hormonlar dalgalanmış olabilir. Bu ilgiyi kendi annenizden beklemelisiniz.
ne sacma bir yorum, konu sahibi midem kötü demis kayınvalidesi yalandan yapıyorsun demis burada konu ayrıcalık gostermek degil de biraz ilgi alaka vermek. o is yaparken kızına sen de yardım et diyebilir kızı hamile de gelini ne tasıyo karnında?

ne sacma bir yorum, konu sahibi midem kötü demis kayınvalidesi yalandan yapıyorsun demis burada konu ayrıcalık gostermek degil de biraz ilgi alaka vermek. o is yaparken kızına sen de yardım et diyebilir kızı hamile de gelini ne tasıyo karnında?
Bende bilmiyorum ki kendimi çok yanlız hissediyorum 😞

O senin annen degil, sen de onun kizi degilsin. Sozlu veya fiziksel siddet olmadigi surece bence sorun yok. Tabii ki oz kizi senden onde olacak. Normal olan o. 4 haftalik da ayrica etrafa bile soylemem 4 haftalik gebeligi. Belki 4 aylik olsan sana da kendini yorma der. Ama kizi hep onde olacak, oyle olmali. Evlatla bir tutulabilecek bir sey yok hayatta

E onun kendi kızı normal değil mi?
Siz kızı değilsiniz ki neden o kadar ayrıcalık göstersin? Esas size daha iyi davransa kızına haksızlık olur. Evlat ayrıdır. Sizin hormonlar dalgalanmış olabilir. Bu ilgiyi kendi annenizden beklemelisiniz.
Annem yeterince ilgisini gösteriyor benim annem yatalak hasta ne kadar sizce ilgi gösterebilir kızına bu konuda davrandığı gibi bana da davranması çok mu?

Allah aşkına 4 haftalık hamile kadın 😂 midesi bulanabilir ayrıca iş yapmak zorunda da değil ama bunları birilerinden ona ilgi bekleyerek yapmaya devam ediyor. Gebeliğinde sıkıntı varsa benim durumum şöyle dersin çekilirsin. Hanımefendi kadının kızına olan ilgisini kıskanıyor kendisi ön planda olsun istiyor. Kusura bakmayın bence saçma değil kadın kızını kayırır doğalı bu bence. Hanımefendi kötüyse geçip oturacak eşi de ona yardım edecek kayınvalideye ne ?

İşte bu yüzden kayınvalideye anne denmesini de doğru bulmuyorum kimse benim annemin tırnağı olamaz aynı şekilde başkası da bana kızı gibi davranır belki ama ben onun kızı değilimdir.

O sizin kayınvalideniz anneniz değil , o ayrımı yaptığınız zaman mutlu olacaksınız.Görümcenin hamileliği hamilelikte sizin ki değil mi yapmayın iş falan doktor hareket etme dedi diyin.

Bende bu insanları anlamiyorum ki başlarına gelicek görecekler ondan sonra anlarlar inşallah ne demek istedimi

Back
X