• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekler mi acı ..insanlar mı terbiyesiz

Eskiden anneme herkes benim için torunun mu bu derlerdi kardeşimi de öyle o kadar çok üzülürdumki insanlar densiz patavatsiz terbiyesiz

Kizim küçükken bende çok kilo vermiştim. Bana da ablası misin? Annesi olamazsın diyorlardı. Kizim çok üzülüyordu. (Genç göstermiyorum boyum kısa) artik fenalık gelmişti annesiyim. Gerçekten annesiyim diyordum sürekli.
Şimdi iiki çocuğum var nasıl 2 çocuk annesisin diyorlar.
Topluma kendimi begendiremedim :) bende bıraktım artık.
Bu arada giyim şeklinizi çok beğendim. Gayette fistik gibisiniz.

Slm hanımlar cok cook içime dokunan bi olay oldu paylasmak istedim.
bilenler bilir belki benim 6 tüp bebekten sonra bir bebegim oldu 38 yaşımda hemde doğal yoldan geldi oğlum. cok sukur simdi 18 aylik onu hergün parka götürüyorum.simdi 40 yaşıma girmek üzereyim kendim minyonum biraz kilom var tup bebekler sırasında hem hormonlardan hem depresyondan kilo cok aldım ..ama hamile kalinca sadece 9 kilo aldım ve 1 sene icinde 16 kilo geri verdim yani hamile kalmadan öncekinden bile daha zayifim..kizlar ayrinti veriyorum cünku beni anlayın diye birde gözlük kullanıyorum..hep spor tarz giyinirim giyim tarzım kot tsort spor ayakkabı tarzinda parka giderken..
Gelelim olaya oglum parkta oynarken bende yine aynı yaslardaki cocuklarini getirmis iki arkadaşla sohbet ediyordum..adamin teki geldi ve yanimdaki kiza kaynanan bu mu dedi o kadar bozuldum ki ve bozuldugumu belli ettim yok artık ya gözünüz kör yada terbiyesizsiniz dedim..adam aaa yüzünüze bakmadim kusura bakma falan vs bisiler dedi ama benn cok cok üzüldüm ...daha öncede kızın biri gelip torununuz mu demişti o zman bu kadar takmamıştım ama bu sefer yanimda iki arkadaş varken böle biseye maruz kalmak nebilim işte ..
Gerçekten kaynana yada anneanne gibi gözüktügüme inanmıyorum yada inanmak mı istemiyorum bilmiyorum ..evet hamileyken hep üzülürdüm cocugumla aramda yaş farkim cok olucak diye ama gercekten ablan mı deseler vallaaa hic üzülmem evet 40 yaşındayım ama anneanne yada kaynana gibi gözükmemek icin elimden geleni yapıyorum ..yanimdaki kizlar bosver kafana takma adam dengesiz gayet bizimle yasit gibi duruyosun deyip teselli etmeye calistilar hatta onlara evet 40 yasimdayim ama bole bi laf beklemiyordum dediğimde şasırdilar gerçketen en fazla 30 gibi duruyosun ki bunu butün yakınlarim da der hic degismiyosun hep kucuk gösteriyosun büyü artık falan diye takilirlar ....
Ayyy buraya yazarken simdi yine kendimi kucuk düşürüyo gibi oldu kompleskli biri degilim assssla ama sanirim oglum olunca onun annesi gibi görünmemekten korkarken yüzüme vurulmasi gururumu kırdı :KK43:

Resim ekliyorum gercekten yaşlı duruyormuyum birdesiz yorumlayın kızlar ..yorumlara gore kendimi alıştırcam :)))
30 yaşında gibi de durmuyorsunuz kaynana gibi de durmuyorsunuz

Kaynana gibi bi durus goremedim.Yaşiniz neyse öyle duruyorsunuz.Tamamen adamin densizligi.Bu arada kırk yasında kaynana olan da vardir.Bu bizi bağlamaz.

ahhaa otobuste bir teyze de beni ne bunaltmisti. hamileydim. yanimda da 4 yasindaki oglum vardi. ne genc yasta bu kadar bir suru cocuk yapıyorsunuz demisti. 32 yasinda oldugumu soyledim ama baya bir ustelemisti. cocuk sayimi da baya bir eleştirmişti. :)
Hep otobüste oluyor böyle şeyler

41 yaşına girmek üzereyim 8 ve 1,5 ıki oğlum var umurumda bile olmaz ne derlerse desinler. Kafamı attırmayın menopoza girmeden doğururum deyiverin

Gorümcemle dişçiye gitmiştik aramızda 14 yaş var tabi o zaman 120 kilo civarıydım annesimisiniz dediler :27: niye sordular bilmiyorum ama sordular bide şimdi görsünler beni 79 kiloyum artık ablası olmuşumdur heralde :70:

Neyse çok takılmayın çok yaslı bir teyzenin biri otobuste eşimle beni ana oğul sanmıştı ve sormuştu herkesin içinde :70: ölmüş gömmeyi unutmuşlar teyzeyi beyin ölümü gerçekleşmişti :70:

Allah aşkına terbiyesiz adamı takmayın gayet güzel hoş bir annesin Allah evladına da sana da sağlık versin

benim kardeşimle aramda 7 yaş var.4 sene önceyi hiç unutmuyorum , ben 24 yaşındayken kazık kadar erkek kardeşimi işaret edip "oğlunuz" demişti kafası çalışmazın teki :işsiz: takma insanları bu kadar, terbiyesizler mi kıtlar mı anlaşılmıyor bazılarının.

Yüzünüzü bilemiyorum ama boynunuza bakinca gayet iyi. 40 gibi asla degil.

Fidan gibi degilsiniz ama sisman da degilsiniz. Dogumun ustunden cok da zaman gecmemis yani bence iyisiniz.

Cok takiyorsaniz saçlara biraz hareket katacak bir sey yapin
Üstünüze daha salaş, tarz duran ama yine de rahat olan bir seyler giyin.
Pantolon pacasini daraltin.
Ayaklariniza da daha renkli, böyle kibar duran degil de az buyukce genis tarz spor ayakkabilardan giyin.
Giyiminiz yasiniza gore bence cok guzel ve uygun ama takiliyorsaniz ufak degisiklikler cok daha genc gösterecektir.

Asla ve asla anneanne gibi bir tarziniz veya haliniz yok

Adam net bosbogazmis

Terbiyesiz adam ,takmayın bazı insanlar densiz

Fiziğiniz oldukça iyi, insanlar genç anne olmak zorundaymışız gibi davrandığı için böyle saçma durumlar olmuş. Kendinizi seviyor iseniz böyle kalın yoksa bence kilonuz normal ama istiyorsanız sac ve kıyafet değişikliğine gidebilirsiniz.

ne mutlu size yıllar sonra evladınızı kucağınıza almışsınız
kimsenin ne söylediğini umursamayın
önemli olan sizin ve çocucuğunuzun mutluluğu
ayrıca hiç de öyle durmuyorsunuz
bu konuyu çok da dert etmeyin

"adam aaa yüzünüze bakmadim kusura bakma falan vs bisiler dedi"
Ama bak canım adam açık açık sebebini söylemiş durumun. Yani yüzüne bakmadığından böyle bir ifade kullanmış. İnan bazı adamlar bayanların yüzüne direk bakmaktan çekinirler. Ki benim babamda böyle biridir🤭Anneme derki "aa yeğenin daha dün burdaydı. Hayırdır 2 gündür niye geliyor. Bir sıkıntımı var"
Annemde derki "yok canım dünki gelen komşumuzun kızı Ebruydu"

Babamda "ne bileyim direk bakmadım yüzüne" der🙈Yani bence durum böyle birşeyden ibaret. Gayet iyi görünüyorsun. Sakın takılma bunlara. Ama yukarıda yazan tavsiyeleri dikkate al derim yinede. Özellikle saçını tepeden at kuyruğu yapıp daha renkli kıyafetler giyme kısmına katılıyorum 👍🏻Oğluşunuda sağlıkla mutlulukla büyüt inşallah 😇

Back
X