- 15 Nisan 2018
- 952
- 1.176
- 63
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsanlar dengesiz. Arkadaşım 23 yaşında anne oldu. Otobüste yaşlı kadnlar demiş ki daha kendin çocuksun demişler. Genç anne olsan suç 40ında anne olsan suç.Slm hanımlar cok cook içime dokunan bi olay oldu paylasmak istedim.
bilenler bilir belki benim 6 tüp bebekten sonra bir bebegim oldu 38 yaşımda hemde doğal yoldan geldi oğlum. cok sukur simdi 18 aylik onu hergün parka götürüyorum.simdi 40 yaşıma girmek üzereyim kendim minyonum biraz kilom var tup bebekler sırasında hem hormonlardan hem depresyondan kilo cok aldım ..ama hamile kalinca sadece 9 kilo aldım ve 1 sene icinde 16 kilo geri verdim yani hamile kalmadan öncekinden bile daha zayifim..kizlar ayrinti veriyorum cünku beni anlayın diye birde gözlük kullanıyorum..hep spor tarz giyinirim giyim tarzım kot tsort spor ayakkabı tarzinda parka giderken..
Gelelim olaya oglum parkta oynarken bende yine aynı yaslardaki cocuklarini getirmis iki arkadaşla sohbet ediyordum..adamin teki geldi ve yanimdaki kiza kaynanan bu mu dedi o kadar bozuldum ki ve bozuldugumu belli ettim yok artık ya gözünüz kör yada terbiyesizsiniz dedim..adam aaa yüzünüze bakmadim kusura bakma falan vs bisiler dedi ama benn cok cok üzüldüm ...daha öncede kızın biri gelip torununuz mu demişti o zman bu kadar takmamıştım ama bu sefer yanimda iki arkadaş varken böle biseye maruz kalmak nebilim işte ..
Gerçekten kaynana yada anneanne gibi gözüktügüme inanmıyorum yada inanmak mı istemiyorum bilmiyorum ..evet hamileyken hep üzülürdüm cocugumla aramda yaş farkim cok olucak diye ama gercekten ablan mı deseler vallaaa hic üzülmem evet 40 yaşındayım ama anneanne yada kaynana gibi gözükmemek icin elimden geleni yapıyorum ..yanimdaki kizlar bosver kafana takma adam dengesiz gayet bizimle yasit gibi duruyosun deyip teselli etmeye calistilar hatta onlara evet 40 yasimdayim ama bole bi laf beklemiyordum dediğimde şasırdilar gerçketen en fazla 30 gibi duruyosun ki bunu butün yakınlarim da der hic degismiyosun hep kucuk gösteriyosun büyü artık falan diye takilirlar ....
Ayyy buraya yazarken simdi yine kendimi kucuk düşürüyo gibi oldu kompleskli biri degilim assssla ama sanirim oglum olunca onun annesi gibi görünmemekten korkarken yüzüme vurulmasi gururumu kırdı
Resim ekliyorum gercekten yaşlı duruyormuyum birdesiz yorumlayın kızlar ..yorumlara gore kendimi alıştırcam :)))
İnsanlar dengesiz. Arkadaşım 23 yaşında anne oldu. Otobüste yaşlı kadnlar demiş ki daha kendin çocuksun demişler. Genç anne olsan suç 40ında anne olsan suç.
O lafı söyleyen de senin moralini bozmayı başarabilmiş. Malesef evet daha fit kesim bir kot giyin biraz kilo ver daha albenili tişörtler giyindikten sonra fıstık gıbı olursun. Ayrıca bazı insanların çenelerini kopartasım geliyor çenesi kopasıca
Bence biraz yaşımızda büyük gösteriyorsunuz ama kime göre neye göre?? Bunun bir kıstası yok. Benim annemin sizin yaşınızdayken torunu vardı. Olabilir torun sanmaları da normal. Kişiye göre değişirSlm hanımlar cok cook içime dokunan bi olay oldu paylasmak istedim.
bilenler bilir belki benim 6 tüp bebekten sonra bir bebegim oldu 38 yaşımda hemde doğal yoldan geldi oğlum. cok sukur simdi 18 aylik onu hergün parka götürüyorum.simdi 40 yaşıma girmek üzereyim kendim minyonum biraz kilom var tup bebekler sırasında hem hormonlardan hem depresyondan kilo cok aldım ..ama hamile kalinca sadece 9 kilo aldım ve 1 sene icinde 16 kilo geri verdim yani hamile kalmadan öncekinden bile daha zayifim..kizlar ayrinti veriyorum cünku beni anlayın diye birde gözlük kullanıyorum..hep spor tarz giyinirim giyim tarzım kot tsort spor ayakkabı tarzinda parka giderken..
Gelelim olaya oglum parkta oynarken bende yine aynı yaslardaki cocuklarini getirmis iki arkadaşla sohbet ediyordum..adamin teki geldi ve yanimdaki kiza kaynanan bu mu dedi o kadar bozuldum ki ve bozuldugumu belli ettim yok artık ya gözünüz kör yada terbiyesizsiniz dedim..adam aaa yüzünüze bakmadim kusura bakma falan vs bisiler dedi ama benn cok cok üzüldüm ...daha öncede kızın biri gelip torununuz mu demişti o zman bu kadar takmamıştım ama bu sefer yanimda iki arkadaş varken böle biseye maruz kalmak nebilim işte ..
Gerçekten kaynana yada anneanne gibi gözüktügüme inanmıyorum yada inanmak mı istemiyorum bilmiyorum ..evet hamileyken hep üzülürdüm cocugumla aramda yaş farkim cok olucak diye ama gercekten ablan mı deseler vallaaa hic üzülmem evet 40 yaşındayım ama anneanne yada kaynana gibi gözükmemek icin elimden geleni yapıyorum ..yanimdaki kizlar bosver kafana takma adam dengesiz gayet bizimle yasit gibi duruyosun deyip teselli etmeye calistilar hatta onlara evet 40 yasimdayim ama bole bi laf beklemiyordum dediğimde şasırdilar gerçketen en fazla 30 gibi duruyosun ki bunu butün yakınlarim da der hic degismiyosun hep kucuk gösteriyosun büyü artık falan diye takilirlar ....
Ayyy buraya yazarken simdi yine kendimi kucuk düşürüyo gibi oldu kompleskli biri degilim assssla ama sanirim oglum olunca onun annesi gibi görünmemekten korkarken yüzüme vurulmasi gururumu kırdı
Resim ekliyorum gercekten yaşlı duruyormuyum birdesiz yorumlayın kızlar ..yorumlara gore kendimi alıştırcam :)))
Onlar seni kiskanmislar bencehiç üzülmeyin ben 28 yaşındayım 43 yaşında çok sevdiğim abla dediğim bi arkadaşım var. komsularim aaa sen x hanımdan daha büyük gösteriyorsun dediler. üstelik 48 kiloyum ve aynada gayet genç güzel bi kadın görüyorum![]()
bende öyle düşünüyorum çünkü binada en genç ve tek zayıf benimOnlar seni kiskanmislar bence![]()
Bilek boy pantolonlar güzel ama benim bacaklarım biraz çarpıkBende kardesimi parka goturdugumde annesimisin demisti biri.ki aramiz 12 yas.
Normal insan anlardi abla oldugumu ama kadin anormaldi yani kendinizde birsry aramayin.
Simdide kimse 3 tane cocugum olduguna inanmiyo.
Takilmayin yani.asla babaane gibi durmuyorsunuz
Ama nacizane tavsiyem pantolonlari bilek boy tercih edin.mom jean tercih edebilirsiniz.
Saclarida ustten daginik gelisi guzel bi topuz yapin.
Cok daha dinamik bir goruntu olur
Belli olacagini sanmiyorum.deneyin magazada begenmezseniz almazsiniz.Bilek boy pantolonlar güzel ama benim bacaklarım biraz çarpık
Giysem abes durur di mi
16 yaşındaki bir çocuğa nasıl annesi diyebilmiş ki? Bence adamda bir anormallik var. Yeni nesil mesela bize göre daha yapılı ve kilolu olabiliyorlar ama yine de yüzlerinden küçük oldukları anlaşılıyor.Dengesiz insan o kadar fazla ki. Ben 16 yasindayim kuzenim 14, bana okul pantolonu almaya gittik beraber. Ve o sene ben cok zayiflamistim 58 kg idim. O sebeple yeni okul kiyafetleri aliyodum. Adam kuzenime dönüp annene ne kadar benziyorsun dedi. Evet gercekten benziyoruz ama ben şok geçirdim. Annesi degil kuzeniyim dedim adam dahada şoklandı. Eve geldim uzerimdeki elbiseyi kestim anneme naparsan yap dedim kadin kendine etek yapti. Gercekten buyuk gosteriyorum evet, elbisede yasima uygun degildi. Ne olursa olsun ablasi dese falan anlarimda annesi demesine suan bile inanamiyorum.
Yine bir kez esimle nisanli yada sevgilisiyken ablası sanıldım. O zaman kiloluydum o kadar takılmadım. Ama bu anne sanilmak beni benden aldi
Hiç ılgısı yok.Insanlar konuşur.Ama bi 10 kılo daha versenız çok ıyı olur.Benımde 10 kılo fazlam var.Bence anne gıbı duruosunuz.O adamın terbıyesızlıgı boşverın.Ben yenı amalıyat olmuştum 2 tane beyın amalıatı kortızondan vucudum dıkdortgen gıbı olmuştum o kadar çok şişmiştimki.Heyet raporum geldı ıse basladım bi arkadaşım ayı gıbı olmuşsun bu ne hal demıstı.Saatlerce aglamıştım.Bunu dıyende erkek.Kıme neyse.Slm hanımlar cok cook içime dokunan bi olay oldu paylasmak istedim.
2011 yilinda oldu bu olay asla unutamam. Dengesiz oldugu kesindi ama cok üzdü16 yaşındaki bir çocuğa nasıl annesi diyebilmiş ki? Bence adamda bir anormallik var. Yeni nesil mesela bize göre daha yapılı ve kilolu olabiliyorlar ama yine de yüzlerinden küçük oldukları anlaşılıyor.