• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gerçekler mi acı ..insanlar mı terbiyesiz

Herkesin de dediği gibi 30 dan fazla göstermiyorsunuz. Ama giyim stiliyle bile insan ne kadar değişebiliyor meselabilekte biten pantolonlar bayanlara çok yakışıyor. Birde vücudunuzu şekle sokmak için spor yapabilirsiniz benimde planlarım arasında var 💃

Slm hanımlar cok cook içime dokunan bi olay oldu paylasmak istedim.
bilenler bilir belki benim 6 tüp bebekten sonra bir bebegim oldu 38 yaşımda hemde doğal yoldan geldi oğlum. cok sukur simdi 18 aylik onu hergün parka götürüyorum.simdi 40 yaşıma girmek üzereyim kendim minyonum biraz kilom var tup bebekler sırasında hem hormonlardan hem depresyondan kilo cok aldım ..ama hamile kalinca sadece 9 kilo aldım ve 1 sene icinde 16 kilo geri verdim yani hamile kalmadan öncekinden bile daha zayifim..kizlar ayrinti veriyorum cünku beni anlayın diye birde gözlük kullanıyorum..hep spor tarz giyinirim giyim tarzım kot tsort spor ayakkabı tarzinda parka giderken..
Gelelim olaya oglum parkta oynarken bende yine aynı yaslardaki cocuklarini getirmis iki arkadaşla sohbet ediyordum..adamin teki geldi ve yanimdaki kiza kaynanan bu mu dedi o kadar bozuldum ki ve bozuldugumu belli ettim yok artık ya gözünüz kör yada terbiyesizsiniz dedim..adam aaa yüzünüze bakmadim kusura bakma falan vs bisiler dedi ama benn cok cok üzüldüm ...daha öncede kızın biri gelip torununuz mu demişti o zman bu kadar takmamıştım ama bu sefer yanimda iki arkadaş varken böle biseye maruz kalmak nebilim işte ..
Gerçekten kaynana yada anneanne gibi gözüktügüme inanmıyorum yada inanmak mı istemiyorum bilmiyorum ..evet hamileyken hep üzülürdüm cocugumla aramda yaş farkim cok olucak diye ama gercekten ablan mı deseler vallaaa hic üzülmem evet 40 yaşındayım ama anneanne yada kaynana gibi gözükmemek icin elimden geleni yapıyorum ..yanimdaki kizlar bosver kafana takma adam dengesiz gayet bizimle yasit gibi duruyosun deyip teselli etmeye calistilar hatta onlara evet 40 yasimdayim ama bole bi laf beklemiyordum dediğimde şasırdilar gerçketen en fazla 30 gibi duruyosun ki bunu butün yakınlarim da der hic degismiyosun hep kucuk gösteriyosun büyü artık falan diye takilirlar ....
Ayyy buraya yazarken simdi yine kendimi kucuk düşürüyo gibi oldu kompleskli biri degilim assssla ama sanirim oglum olunca onun annesi gibi görünmemekten korkarken yüzüme vurulmasi gururumu kırdı :(

Resim ekliyorum gercekten yaşlı duruyormuyum birdesiz yorumlayın kızlar ..yorumlara gore kendimi alıştırcam :)))
İnsanlar dengesiz. Arkadaşım 23 yaşında anne oldu. Otobüste yaşlı kadnlar demiş ki daha kendin çocuksun demişler. Genç anne olsan suç 40ında anne olsan suç.

O lafı söyleyen de senin moralini bozmayı başarabilmiş. Malesef evet daha fit kesim bir kot giyin biraz kilo ver daha albenili tişörtler giyindikten sonra fıstık gıbı olursun. Ayrıca bazı insanların çenelerini kopartasım geliyor çenesi kopasıca

Insanlara bakmayın siz gerçekten sadece konusmuş olmak için konuşan o kadar fazla ki.

Hiç oyle kayınvalide gibi bir görüntünüz yok fakat giyim tarzınızı değiştirmek sizi biraz daha canlı gösterecektir. Yine kot tisort giyin ama dar paça bilekte bir kot üzerine oversize bir beyaz V yaka olsun mesela.

Bir de
Teyzemle aramızda 12 yaş var. Geçenlerde bir törende insanlarla tanışma esnasında aynen şu diyalog geçti:
-Kardeş misiniz?
-Hayır teyze-yeğeniz.
- Hanginiz teyze.
:kızgın:

İnsanlar dengesiz. Arkadaşım 23 yaşında anne oldu. Otobüste yaşlı kadnlar demiş ki daha kendin çocuksun demişler. Genç anne olsan suç 40ında anne olsan suç.

O lafı söyleyen de senin moralini bozmayı başarabilmiş. Malesef evet daha fit kesim bir kot giyin biraz kilo ver daha albenili tişörtler giyindikten sonra fıstık gıbı olursun. Ayrıca bazı insanların çenelerini kopartasım geliyor çenesi kopasıca

ahhaa otobuste bir teyze de beni ne bunaltmisti. hamileydim. yanimda da 4 yasindaki oglum vardi. ne genc yasta bu kadar bir suru cocuk yapıyorsunuz demisti. 32 yasinda oldugumu soyledim ama baya bir ustelemisti. cocuk sayimi da baya bir eleştirmişti. :)

Yaşlı gözükmüyorsunuz ama birçok kişinin altını çizdiği gibi giyim ve saç tarzınıza bir el atabilirsiniz;)
Geçen gün parkta çocuğun biri bana dedi: “siz bu çocuğun anneannesi misiniz” :KK45:
Ne alaka, anneannesi gibi mi duruyorum dedim. Cevap: onunla tıpkı anneannesi gibi oynuyorsunuz oldu:/ üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. Üzüldüm şimdi o çocuğa:/

bilenler bilir belki benim 6 tüp bebekten sonra bir bebegim oldu 38 yaşımda hemde doğal yoldan geldi oğlum. cok sukur simdi 18 aylik onu hergün parka götürüyorum.simdi 40 yaşıma girmek üzereyim kendim minyonum biraz kilom var tup bebekler sırasında hem hormonlardan hem depresyondan kilo cok aldım ..ama hamile kalinca sadece 9 kilo aldım ve 1 sene icinde 16 kilo geri verdim yani hamile kalmadan öncekinden bile daha zayifim..kizlar ayrinti veriyorum cünku beni anlayın diye birde gözlük kullanıyorum..hep spor tarz giyinirim giyim tarzım kot tsort spor ayakkabı tarzinda parka giderken..
Gelelim olaya oglum parkta oynarken bende yine aynı yaslardaki cocuklarini getirmis iki arkadaşla sohbet ediyordum..adamin teki geldi ve yanimdaki kiza kaynanan bu mu dedi o kadar bozuldum ki ve bozuldugumu belli ettim yok artık ya gözünüz kör yada terbiyesizsiniz dedim..adam aaa yüzünüze bakmadim kusura bakma falan vs bisiler dedi ama benn cok cok üzüldüm ...daha öncede kızın biri gelip torununuz mu demişti o zman bu kadar takmamıştım ama bu sefer yanimda iki arkadaş varken böle biseye maruz kalmak nebilim işte ..
Gerçekten kaynana yada anneanne gibi gözüktügüme inanmıyorum yada inanmak mı istemiyorum bilmiyorum ..evet hamileyken hep üzülürdüm cocugumla aramda yaş farkim cok olucak diye ama gercekten ablan mı deseler vallaaa hic üzülmem evet 40 yaşındayım ama anneanne yada kaynana gibi gözükmemek icin elimden geleni yapıyorum ..yanimdaki kizlar bosver kafana takma adam dengesiz gayet bizimle yasit gibi duruyosun deyip teselli etmeye calistilar hatta onlara evet 40 yasimdayim ama bole bi laf beklemiyordum dediğimde şasırdilar gerçketen en fazla 30 gibi duruyosun ki bunu butün yakınlarim da der hic degismiyosun hep kucuk gösteriyosun büyü artık falan diye takilirlar ....
Ayyy buraya yazarken simdi yine kendimi kucuk düşürüyo gibi oldu kompleskli biri degilim assssla ama sanirim oglum olunca onun annesi gibi görünmemekten korkarken yüzüme vurulmasi gururumu kırdı :KK43:

Resim ekliyorum gercekten yaşlı duruyormuyum birdesiz yorumlayın kızlar ..yorumlara gore kendimi alıştırcam :)))
Bence biraz yaşımızda büyük gösteriyorsunuz ama kime göre neye göre?? Bunun bir kıstası yok. Benim annemin sizin yaşınızdayken torunu vardı. Olabilir torun sanmaları da normal. Kişiye göre değişir
Siz boşverin millet herzamn konuşur
Mutlu musunuz ona bakın
30lu 40lı yaşlarda bırakın çocuğu millet evlenemiyor. Şanslı yönlerinize odaklanın 👍

Dengesiz insan o kadar fazla ki. Ben 16 yasindayim kuzenim 14, bana okul pantolonu almaya gittik beraber. Ve o sene ben cok zayiflamistim 58 kg idim. O sebeple yeni okul kiyafetleri aliyodum. Adam kuzenime dönüp annene ne kadar benziyorsun dedi. Evet gercekten benziyoruz ama ben şok geçirdim. Annesi degil kuzeniyim dedim adam dahada şoklandı. Eve geldim uzerimdeki elbiseyi kestim anneme naparsan yap dedim kadin kendine etek yapti. Gercekten buyuk gosteriyorum evet, elbisede yasima uygun degildi. Ne olursa olsun ablasi dese falan anlarimda annesi demesine suan bile inanamiyorum.
Yine bir kez esimle nisanli yada sevgilisiyken ablası sanıldım. O zaman kiloluydum o kadar takılmadım. Ama bu anne sanilmak beni benden aldi

Yüzünüzü kapatmışsınız, buradan genç görünüp görünmediğinizi anlayamayız ki. Bu tarz giyinen 60 yaşında insanlar da var, sadece giyimle anlaşılmaz bu dediğiniz. De, bu ne kadar önemli? Şükür ki bebeğinizi kucağınıza almışsınız. Herkes genç yaşta anne olmuyor, hele de günümüzde. Adam densizlik etmiş ama bunda bu kadar takılacak bir şey göremedim ben.

İnsanlara bunu yansıtıyorsun çünkü böyle hissediyorsun yani düşüncelerini cağırıyorsun olay bu.
Bir tanıdığım 35 yasında düzgün fiziki dinamik bir kadın fakat kendini 30 yaş altı hissediyor ve iltifatlarıda hep bu yönde alıyor halbuki yüzü 35 e göre kırışık bakınca gayet net yaşı ama o bunu görmüyor dolayısıyla etrafıda..özetle 40 yasında çocuk sahibi olunamayacağına inanmış istemsiz bilinç altında bunu çekiyor bu yönde yorum alıyorsun onu değiştirmezseniz mini etekle iki saç kuyruğuyla gezsen nafile

hiç üzülmeyin ben 28 yaşındayım 43 yaşında çok sevdiğim abla dediğim bi arkadaşım var. komsularim aaa sen x hanımdan daha büyük gösteriyorsun dediler. üstelik 48 kiloyum ve aynada gayet genç güzel bi kadın görüyorum 🙄🙄
Onlar seni kiskanmislar bence :KK48:

Bende kardesimi parka goturdugumde annesimisin demisti biri.ki aramiz 12 yas.
Normal insan anlardi abla oldugumu ama kadin anormaldi yani kendinizde birsry aramayin.
Simdide kimse 3 tane cocugum olduguna inanmiyo.:işsiz:
Takilmayin yani.asla babaane gibi durmuyorsunuz
Ama nacizane tavsiyem pantolonlari bilek boy tercih edin.mom jean tercih edebilirsiniz.
Saclarida ustten daginik gelisi guzel bi topuz yapin.
Cok daha dinamik bir goruntu olur

Bende kardesimi parka goturdugumde annesimisin demisti biri.ki aramiz 12 yas.
Normal insan anlardi abla oldugumu ama kadin anormaldi yani kendinizde birsry aramayin.
Simdide kimse 3 tane cocugum olduguna inanmiyo.:işsiz:
Takilmayin yani.asla babaane gibi durmuyorsunuz
Ama nacizane tavsiyem pantolonlari bilek boy tercih edin.mom jean tercih edebilirsiniz.
Saclarida ustten daginik gelisi guzel bi topuz yapin.
Cok daha dinamik bir goruntu olur
Bilek boy pantolonlar güzel ama benim bacaklarım biraz çarpık
Giysem abes durur di mi

Benim çevremdekiler mi aşırı süslü bakımlı bilemedim, yanlış anlaşılmak ya da sizi üzmek istemem, öyle anneanne gibi bir haliniz yok onu baştan söyleyeyim ama madem fikir sordunuz (ki normalde bana nedir, bize nedir, sizin rahat hissettiğiniz hal ne ise sizin için doğrusu odur, insanları da sallamayın derim) bana fazla salaş geldiniz ki ben de kot şort, tişört, lastik toka at kuyruk bir tipim. Ama gözüme dudağıma iki sürünmeyi, saçımı daha düzenli tutmayı ve bedenimi daha doğru gösterecek kıyafet giymeyi severim, oldukça sıradanım dış görünüş konusunda cidden ama enerjimi yüksek gösterecek üç beş hileyi de kullanırım.

Yaşınızı söylemezseniz de tahmin ederdim ama bu 5 yaş fazlası olmaz 1-2 yaş altı olurdu nitekim saçınızın duruşu enerjinizi aşağı çekmiş. Bu çabuk fark edilir sizde çünkü boynunuzun yapısı kısa. Doğru saç kesimi ya da şekli, rengi ile yüzünüze dağılan enerjiyi yukarı çekersiniz. Giyimde bir tık daha özenle de bedeninizdeki enerjiyi yukarı çekersiniz, zira pantolon boyunuz yanlış ve sizi basık gösterecek halde. Tabi bunlar benim estetik algımca böyle, siz nasıl rahatsanız önemli olan o dediğim gibi.

Bilek boy pantolonlar güzel ama benim bacaklarım biraz çarpık
Giysem abes durur di mi
Belli olacagini sanmiyorum.deneyin magazada begenmezseniz almazsiniz.

ama ilk etapta gozunuz alismadigi icin degisik gelebilir.bence herkese yakisiyor bu tarz

Uzun pantolonlar gercekten yasta yanlis algi olusturuyo

Dengesiz insan o kadar fazla ki. Ben 16 yasindayim kuzenim 14, bana okul pantolonu almaya gittik beraber. Ve o sene ben cok zayiflamistim 58 kg idim. O sebeple yeni okul kiyafetleri aliyodum. Adam kuzenime dönüp annene ne kadar benziyorsun dedi. Evet gercekten benziyoruz ama ben şok geçirdim. Annesi degil kuzeniyim dedim adam dahada şoklandı. Eve geldim uzerimdeki elbiseyi kestim anneme naparsan yap dedim kadin kendine etek yapti. Gercekten buyuk gosteriyorum evet, elbisede yasima uygun degildi. Ne olursa olsun ablasi dese falan anlarimda annesi demesine suan bile inanamiyorum.
Yine bir kez esimle nisanli yada sevgilisiyken ablası sanıldım. O zaman kiloluydum o kadar takılmadım. Ama bu anne sanilmak beni benden aldi
16 yaşındaki bir çocuğa nasıl annesi diyebilmiş ki? Bence adamda bir anormallik var. Yeni nesil mesela bize göre daha yapılı ve kilolu olabiliyorlar ama yine de yüzlerinden küçük oldukları anlaşılıyor.

Ayyy buraya yazarken simdi yine kendimi kucuk düşürüyo gibi oldu kompleskli biri degilim assssla ama sanirim oglum olunca onun annesi gibi görünmemekten korkarken yüzüme vurulmasi gururumu kırdı :KK43:

Hiç ılgısı yok.Insanlar konuşur.Ama bi 10 kılo daha versenız çok ıyı olur.Benımde 10 kılo fazlam var.Bence anne gıbı duruosunuz.O adamın terbıyesızlıgı boşverın.Ben yenı amalıyat olmuştum 2 tane beyın amalıatı kortızondan vucudum dıkdortgen gıbı olmuştum o kadar çok şişmiştimki.Heyet raporum geldı ıse basladım bi arkadaşım ayı gıbı olmuşsun bu ne hal demıstı.Saatlerce aglamıştım.Bunu dıyende erkek.Kıme neyse.

16 yaşındaki bir çocuğa nasıl annesi diyebilmiş ki? Bence adamda bir anormallik var. Yeni nesil mesela bize göre daha yapılı ve kilolu olabiliyorlar ama yine de yüzlerinden küçük oldukları anlaşılıyor.
2011 yilinda oldu bu olay asla unutamam. Dengesiz oldugu kesindi ama cok üzdü

Fotoda yüzünüz yok fakat bakımsız goruntu fark ediliyor.Eee kolay da değil 18 aylik cocuk bakmak. Soyleyen kisi patavatsiz elbette ama 30 degil de yasinizi gosteriyorsunuz.Genc gostermek icin daha tarz giyinin biraz spor biraz saç da derli toplu olabilir vb

Back
X