Gerçekler mi acı ..insanlar mı terbiyesiz

Yaşınız fazla degil ama yıpranmış kıl illaki vardır tüp bebek tedavi bebeginiizn yorgunlujgu tabiiki. Ama yanlış anlamayın minyonım diye buradaki bayanlarda yazıyor etrafımdafa var herkes yaşında duruyor. Bazı bayanlar böyle inanıyor ama sonuçta çogu insan bence yaşımda gösteriyor. Sizde öyle 40 gösteriyorsunuz. Bakımsız olunca insanların size davranışları daha laubali oluyor bence sıkıntı bu. Mesela ben bakınıszsam abla diyorlar bakımlıysam bayan diyorlar yaşım 36 ama bakımlı olmak her zaman insanı freşh gösteriyor.

Ayyy yok artik ne kisasi tas gibi hatunsun bosversene benim annemde beni 35 yasinda almis kucagina ben hic gocunmadim cocugunuzun fikirleri icin dusunmeye baslamanz baya erken ayrica bence cok guzelsin

o adam niye yaninizdaki kadina kaynanasini sordu ayy merak ettim aman neyseee cicim gayet iyisin boyle kaynana görmedim ben daha

Kiloluyum kiloluyum demişsiniz bende öyle bir hayal etmişim ki siZi fotoyu görünce aaa neyi varmış bence takıntı yapmış diye düşündüm. Kilon normal balık etli bir bayansın yüzünde güzele benziyor, adam bakmadan konuşmuştur muhtemelen.

Bazı insan lüzumsuz laf etmeyi çok seviyor anlaşılan.

Bir arkadaşımla memleketine gitmiştik. O, 30 ben 27 yaşındaydım. Halasının kızı bizi görünce arkadaşıma beni işaret ederek "kızın mı" diye sordu. Arkadaşım çok bozuldu (bekar ve benim annem gibi durmuyor) , tabi ben de (10yaşında mıyım ben )...

Bazı insanın gözünde izan olmadığı gibi, dilinde de olmuyor.

Aklınızı böyle insanlarla meşgul etmeyin.
Oğlunuzu güle güle büyütün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…