Gerçekler mi acı ..insanlar mı terbiyesiz

Mesela şöyle canlı bir elbise giyseniz bir de sandalet hem havanız değişir hem farklı hissedersiniz kiloyu kafaya takmayın. Zaten verebılıyorsunuz da. Takdir ettim.

Eklentiler

• L_20191-9SP809Z8-LR8_A1.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 45
İnsanlar terbiyesiz tabi ki de
ne gereği var ki şimdi kaynananız mı sorusunun allah aşkına??
siz neyi oluyorsunuz diyebilirdi

yine de 20 yaşında doğuranların torunları olabiliyor, bazen ben de anlayamıyorum ki, yaşlı göstermeyle alakası da yok. Geç yaşta mı anne oldu yoksa çok gençken anne oldu bu da torunu mu insan anlayamabiliyor
ne güzel allah size bir çocuk bağışlamış hem de zor bir süreçten sonra
valla bu sürece göre gayet iyi gözüküyorsunuz
biraz saç makyaj ve bilekte biten kot pantolon diyen arkadaşa katılıyorum, bunlarla 10 yaş daha da gençleşirsiniz.

bebişinizle sağlıklı mutlu huzurlu yıllar.patyavatsızları takmayın bence.yaşlı durmuyorsunuz.

Ben de şu an tüp bebekle uğraşan biri olarak psikolojinizin nasıl olabildiğini tahmin ediyorum. Kilo almaya başladım ve umrumda değil dememe rağmen içten içe üzülüyorum. Bu süreci yaşamayan bilemez, başarıyla atlattığınız için hem de 6 defa, kendinizle gurur duymalısınız. Vee max 35-37 gözüküyorsunuz 3-4 kilo verebilirseniz daha da küçük göstereceğinizden eminim :) sevgiler, güle güle büyütün yavrunuzu.

Adamın gözü körmüş heralde ne kaynanası gayet normal yasınızda duruyorsunuz. Evet biraz fazlanız var ama halledilmeyecek bişey değil üzülmeyin lütfen densizlere

ya konunun içinde yazıyor mu tam hepsini okuyamadım ama
adamın teki nasıl gelip bu soruyu sordu?
ne alaka yani?

İnsanların izanı yok, 38 yaşımda iken metrobüste kucağında bebek olan bir adama yer vermiştim, dönüp sizde torun var mı dedi :)))))) yanımdaki arkadaşım benden çok sinirlenmişti hiç unutmam :))))) insanların cidden ayarı yok, bir de toplumda çok erken evlenip, çok erken anneanne ya da dede olan bir kesim var, eski bir komşum vardı 38 yaşında anneanne oldu mesela, kendi yaşamlarından da pay biçiyorlar

tam yaşınızı gösteriyorsunuz. umursamayın lütfen çok güzel,çok pozitifsiniz. Enerjiniz çok güzel 28 yaşındayım.Bana da çocuk gelin misin diyorlar. A bu çocuk sana anne diyor diyorlar. bu da bir süre sonra can sıkıyor emin ol insanların ayarı yok.

Herkes giyim sitilini değiştir demiş de ben anlamadım bunu. İnsan çocuğunu parka götürürken zaten spor giyinir.

Şık giyindiğimi düşünürüm ama parka giderken eşofman penye vs giyinirim.

Resimde 33-38 arası görünüyorsun sorun etme. Bi on kilo versen daha da çıtır görünürsün. Sen elaleme değil kendine bak.

Tamam da, 40 yasinda nasil KV olunur ki? Konu sahibesi 40duruyor, KV 50+ demek en az.

Bazi insanlar hadsiz ve patavatsız.. Şahsi algılamamak lazim.. Ve bence de oyle durmuyorsunuz..

Yanınıza gelen adam kim onu anlamadım yani parktayken rastgele bir adam gelip yanınızda oturan kadına neden kaynanan mı diye soruyor? nesi oluyor o adam kadının da bunu soruyor ne alaka? Siz kendinizi bildikten sonra önemi yok kaynana torun muhabbeti yapılacak bir durumda değilsiniz biraz hassas davranıyor olabilirsiniz. Ama o yaşın biraz daha ilerisinde torun sahibi olanlarda var.

Benim annem 47 yaşındaydı evlendiğimde hemen çocuk yapsaydım 48 yaşında anneanne olacaktı bende tüp bebek ile 5. denemem de bebek sahibi oldum 36 yaşındayım bende baya minyonum oğlumun benim oğlum olduğuna inanmıyorlar

bazı insanlar evet terbiyesiz kardeş, canını sıkma hiçte öyle görünmüyorsun

Tamam da, 40 yasinda nasil KV olunur ki? Konu sahibesi 40duruyor, KV 50+ demek en az.

40 ve 45 yaş arasi torun sahibi olup kayinvalide olanlar var. Benim annem ve babam da suan +50 degiller. 26 yasimdayim 5 yillik evliyim cocuk yapsam 45ten once torun sahibi olurdu annem.

Son düzenleyen: Moderatör:

kolsuz baskısız üstler, bilekte biten pantolon(altına korse tabii), kalın tabanlı spor ayakkabı, saçınızı daha yukardan toplayıp rengini açarak, hafif bir makyajla çok daha iyi görünebilirsiniz, 38 yaş büyük değil ayrıca siz de 32-35 görünüyorsunuz. göbüş problemi var sadece. onu verirseniz çok daha iyi olur.
insanlar terbiyesiz.

Ben tüp bebek annesıyım. 3.denemede oldu oglum 22 yasındayken. Bızım sorunumuz devamlılıgı gelecek seyler degıldı , yanı olma ıhtımalı yoktu dogal yoldan bu sebeble bekleyecek durum yoktu bunlar ön bılgı.

ben dısarda daha orta yasa dogru bırılerınde bebek gordugumde kendımı onlara cok yakın hıssedıyorum . Bızı bızden baskası anlamaz, ben kucuk yasta anne oldum baska turlu toplumun cırkeflıgını cekmek zorunda kaldım

Yaşınızı gösteriyorsunuz ama tüp bebek tedavisi, kullanılan ilaçlar ve bir bebek dünyaya getirmek hiç kolay değil. Bunlar yıpratır insanı.ama adam patavatsızlık etmiş. Saçlarınız falan da hiç göstermiyor. Abartmış. Kilonuz da bahsettiğiniz kadar çok değil. Maksimum 5-6 kilo fazlanız var gibi duruyor. Siz anlatınca daha abartarak anlatmışsınız kendinizi, bahsettiğiniz gibi değilsiniz

Annem 42 yaşındayken anneanne oldu, geçtiğimiz hafta sonu da ilk torununu evlendirdi. Babannem torununun torununu gördü. Eskiden erken evleniliyormuş, günümüzde de hala 18'ini doldurmadan evlenenler var. Kırk yaşında kayınvalide şaşırılacak bir durum değil bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…