Anket Gerçek Kürk Giyer Misiniz?

Gerçek kürk giyer misiniz?

• Ankete Katılan
    183
hayvanlar bizim için varlar KÜRK GİYMEYE KESİNLİKLE KARŞI ÇIKAN BAYANLAR o zaman tavuk,et yemeyin süt içmeyin onlar da sizin için öldürülmüş olur aynı mantık güdelim

Ne biliyorsunuz yiyip yemediğimizi.

Ne biliyorsunuz kozmetik ürünlerde neye dikkat ettiğimizi.

Seviyorsak hayvanları, demek ki bu konuda sizden bilgimiz daha zengin.

Siz sevmeyin giyin yiyin kimse sizi taşlamıyorken sizin bu yükselişiniz neye kime, yakışıyor mu hayır asla.

Cana kıyılırken canlı canlı işkence ile öldürülen hayvanlara acımıyorsanız siz de zaten sevgisinin azınlığı bile kalmamıştır.

giymem........................yeri gelmişken de belirtmek isterim...evet Allah bizim için yaratmış hayvanları, doğanın bir kanunu ve ekosistemi var; ancak hayvanın eti, sütü, yumurtası başka birşey yaşam için gerekli....ben açlıktan, dengesiz beslenmekten kötü duruma düşmüş insan tanıyorum ama kürk giymediği için ölen birini ya da hasta olan birini tanımıyorum.....ayrıca bazı hayvanlar var ki sadece ama sadece kürkü için öldürülüyorlar...siz hiç kafasına sopalarla vurularak öldürülen o zavallı fokları görmediniz mi? o hayvanların etini kaldırıp atıyorlar....

Son düzenleme:
kesınlıkle gıymem..
zaten tarzım degıl :dilcikar:

ASLA VE ASLA GİYMEM GİYENLERİDE KINIYORUM..kötükedihüso
O ZAVALLI HAYVANLARA İŞKENCE YAPARAK ÖLDÜREREK ALIYORLAR O DERİLERİNİ EGER INSANLARDAN TALEB GELMESE BU KIYIM OLMAYACAK ALLAH ONLARI NASIL BILIYORSA OYLE YAPSIN BU KONUDA ASLA FIKRIM DEĞISMICEK ASLA BENCE BU VAHSET VE DUNYANIN HERYERINDE OLUYOR DEDIGIM GIBI BUTUN KALBIMLE KINIYORUM NALET OLSUN HEPSINEkötükedihüsokötükedihüso

tebrık edıyorum arkadasım cok haklısın butun kalbımle sana katılıyorum zaten zavallı bı hayvana acımayan asla bır ınsana yada baska bı canlıya acımaz

ya gercekten cok kotu oluyorum bunları gorunce ınsanlar ne kadar kotu gercekten dogaya canlılara zarar veren ınsandan baska bısey daha varmı allah askına o hayvanları bıle bıle katledenler acaba gece nasıl uyuyor nasıl can verecekler bıle bıle ormanlarımızı yakanlar nasıl rahatlar bukadar herkez bıraz duyarlı olsa keske o havyanlar ınsanlar tarafından yıne ınsanlar ıcın katledılıyor yazık gercekten yazık foklar kacamıyor cunku kendını savunamıyor adam o kahrolası çivili sopayı kaldırıp vururken sadece bakıyorlar neden?? der gibi inanın bunu yazarken bıle aglıyorum allahım dıyorum ne olur yardım et savunmasız olan ınsanlara hayvanlara ve vıcdan ver merhamet ver ama en cokta sevgı ver ınsanların ıcıne okadar cok olsun kı bu sevgı hıc bır canlıya zarar veremesınler

giymem giyeni de sevmem kürk giyen birisi benim çevremde olamaz olsa da hemen arındırırım çevremi o kişiden.bile bile göz göre göre canlıların canice kıyımını hiçe sayıp giydikleri kürkün derinin içinde aslında ne kadar komik göründüklerinin farkında değiller .

asla giymem. suni kürkler var . giymek istiyorsanız onu,,giyin bari..
giyenlere de inanılmaz kızıyorum........................

hayvanlar da bizim yaratılmamıştır ayrıca.tüm canlılar doğal bir işleyişin öğeleridir.vazgeçin artık en gelişmiş canlı türü olduğunuzu düşündüğünüz için kendinizi bu kadar önemsemekten.insan doğanın bir parçasıdır hizmet edilmesi gereken efendisi değil

asla giyemem her sey yerinde güzel
hayvanin kürküde hayvanda güzel...

kesinlikle giymem karşıyım!!
ne canice!
tamam eskiden insanlar bunu yapıyorlarmış, kürk, şapka, yelek, ayakkabı vs ama artık işin seyri değişti.
direk hayvanların bedenleri, kürkleri, dişleri vs üzerinden büyük rantlar dönüyor.
moda diye de sunuluyor!
artık çok daha sıcak tutan şeyler üretiliyor, illa kürk giyilecekse taklit kürkler var. onlar giyilir..
illa neden hayvanın doğasına müdahale ediyoruz!
buna hakkımız yok.
hele şu devirde hiç hakkımız yok.
kimse bunun savunmasını yapamaz..

Kesinlikle Hayır.Böyle bir lüks içinde hayvanları katledenleri kınıyorum.
Aklıma bir anı geldi.Öğrencim üzerinde deri ve kürklü bir manto ile okula geldi.Dikkat çektiği için sordum.Nereden aldınız mantonu diye.( 6yaşında kendisi bu arada)Cevap aynen şu:Hayvan Pazarından.Çocuklar bile farkındalar düşünsenize....................

çok şükür ki masum bir canlının derisini kıyafet diye üstüme giyinecek kadar cani değilim henüz

Kesinlikle giyemem. Bana çok vahşice geliyor. Bir hayvanın kürkü kendi üzerinde kalmalı.....

hayatta gymemm

insanınn derisinii yüzüpp hayvanlaraa giydiriyorlarmıı
hele bide evlerininnz ortasınaa
post sererler yaa
çok itici gelirr bana

Hayvan katliamına HAYIR.....
Ne gerek var?
Ben öyle tüylü şeyleri giymeyi
çok severim hayvan sevdiğimden dolayı.
Hepsi imitasyon.
Ne güzel şeyler var. Bir can öldürülürmü kürk satılacak, giyilecek diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…