Ben de bir kürk karşıtıyım. Asla giymem ama uzun süredir beni rahatsız eden bir nokta var. Hepimiz o masum hayvanların güzel tüylerinden yapılmış korkunç kürklere karşıyız. Peki Harley Davidson, Cat, Dockers gibi markaların deri botlarını giyiyor musunuz? Bunlarda deri di mi? Sizi sorgulamıyorum sadece soruyorum. Ben de giyiyordum ama uzun süredir bu sorun aklımı kurcaladığı için bez ayakkabılar giymeye başladım. İnternette de niyeyse bu konuyla ilgili hiçbir şey bulamadım. Bu ayakkabılarda mı hayvanların derileri canlı calı yüzülüp yapılıyor. Yoksa ölü hayvan derisi mi? Ayrıca gerçek hayvanseverler canlılardan yapılan hiçbir şey giymiyorsanız kışın ne giyiyorsunuz? Ucuza orda burda satılan suni deri botları giymem sizin bu konuda bir alternatifiniz var mı varsa paylaşın da rahat edeyim. Bot alacaktım elim gitmedi bir türlü. Kış geldi ayaklarım kaldı cıbıldak. :)
giymem giyenden giydiği için de utanmadan '' giyiyorum ne var '' diyenden de nefret ederim. örneğin İclal Aydın denen sevgi pıtırcığı kürk giyiyormuş ama evde kedi de besliyormuş
neticesinde hayvanların zarara ugratıldıgı urunleri almamaya ozen gosterirken kürk hayatta giymem kendimi cok kotu hissettirirdi hayırda o hayvanın acılı bir sekilde ölümüne neden olup onun kürkünü sırtıma almam icin vicdanımı kaybetmiş olmam gerekir
kürk giymem, giyenle de muhatap olmam.
insan derisi moda olsa acımaz keserler, havalı havalı giyinip gezerler mi acaba?
iclal aydın kedi beslemesin bence, en çok bülent ersoya gıcığım. yok çantam timsah derisi yok bu gerçek kürk, yok hiç umurumda değiller, ayıptır ve bi o kadar da yazıktır