Anket Gerçek Kürk Giyer Misiniz?

Gerçek kürk giyer misiniz?

• Ankete Katılan
    183
asla giymem bizim zevklerimiz için hayvanların ölmesi cok kötü bence
ki zaten kürk giyen kadınlarıda komik bulurum nedese:)

hayvanlar bizim için var anlayışını da cok bencilce buluyorum
hayvanlar doga belli bir besin zinciriyle yaratılmıştır ve onu devam ettirmek icin yaratılan organizmalardır

ne gerçeğini ne de sahtesini giyerim heralde..
etik yönü zaten bi kenara,hiç tarzım değil..

hayvanlar bizim için var anlayışını da cok bencilce buluyorum
hayvanlar doga belli bir besin zinciriyle yaratılmıştır ve onu devam ettirmek icin yaratılan organizmalardır

o zaman ewinize deri koltuk da almayın ya da otomobil alırken kumaş döşeme isteyın ;çünkü arabaların konsol döşemesi de inek derisindendir hatta sunisini de kullanmayın gücü yetmeyenlerin taklıt almasından başka birşey degildir suni deri de aslına öykünmedir olmadı kozmetik alırken bakın hayvanlar üzerinde test edilmiş mi diye katliam gibi çocukların gözü önunde kurban kesmeyin yani istikrarlı olun ben asla giymem diyenler besınle kullanımla hayvanat bahçeleri kaldırılsın hayvanlar dogal ortamlarından koparılmasın kafeslere hapsedılmesin diye eylemler yapın

ıstakoz yengeç karides de suya canlı canlı atılıyo kürk giymeyenler bunları da bilin de bu mahsülleri de yemeyin

bende asla giymem tarzım değil...
zaten alacak paramda yok
:roflol:
olsada giymem ben... sanki o hayvan üstümde canlanacak gibi hissederim...

saydıklarınızı yapmadımı nerden biliyorsunuz
kürk ihtyac degildir arkadaşım kürkün olmasa soguktan donmazsın alt tarafı birkac hayvanın canını yakmamışnolursun

bu konuda aslında çok hassasım..hayvanları da çok seviyorum..
ama nişanlıyken kayınvalidemin yılbaşı hediyesi olarak aldığı kürkü giyiyorum.
tavşan tüyünden yapılmış..

ben giyerim demen yeterli

kimse sana neden giyiyorsun demez herkes kendi fikrini yazmış

sen resmen kürk giymeyenlere saldırmışsın

sende yaptığının yanlış olduğunu bildiğin için böyle bir savunmaya geçmiş olmalısın:jeyyar:

ama biraz abzürt olmuş,karmış kartmış hepsini çorba etmişsin,

bu kadar güzel bişeyin kürkü nasıl giyilir,sırf zevk için ,sırf kürkü için ona bunu yapıyorlar
bazılarımız süt,balık,tavuk yemeyin o zaman diyor aynı şeymi allah aşkına

Zaten tarzım diil...öyle şaşalı şeyler giymeyi hiç sevmem..hele bide bi canlının tüyletindense aslaaa.....bi hayvan delisi olarak kınıyorum giyenleride....

bu ticareti kalkındıranları kınıyorum öncelikle.. sadece giyinmek için yani lüx için keyif için binlerce hayvanın hayatıyla oynayanları kınıyorum.

Görüntülere zor bakabildim inanamıyorum insanların bu kötülüğüne ne durdurabilir bu katliamları üstünde cesetle gezen insanlar size söylicek söz bulamıyorum

Giymem tarzım değil ama yukardaki resmi görünce resmen kanım dondu yazık gösteriş için binlerce hayvanın telaf edilmesi

hayvanlar bizim için varlar KÜRK GİYMEYE KESİNLİKLE KARŞI ÇIKAN BAYANLAR o zaman tavuk,et yemeyin süt içmeyin onlar da sizin için öldürülmüş olur aynı mantık güdelim

sağlıklı bir beden için ihtiyacımız olan et, süt, yumurta vs.yi tüketmek farklı bişey, sırf zevk için, gösteriş için katledilen hayvanların kürklerini giymek farklı bişeydir.

ayrıca ben hayvanlar üzerinde deney yapan firmalara da karşıyım ve ürünlerini asla almam. kk'da pek çok duyarlı arkadaşımız da böyle düşünüyor. biz bunun için de çok uğraştık burda. ne nedenle olursa olsun hayvanlara işkence yapılmasına, katledilmesine karşıyız.

bi anne çocuğunun gelişimi için ona et yedirmek süt içirmek zorundadır mesela. bu gibi bir zorunlu gereksinimle kürk giyme arasında ben bi mantık kuramıyorum doğrusu..

Yazıklar olsun demekten başka bir şey diyemiyorum.

Kürk giymek isteyenlere ise şöyle yapmak isterdim,

Alıp bir danayı kafasının üstüne oturtup al sana hakiki dana derisi gez bakalım, derdim:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…