hayvanlar bizim için var anlayışını da cok bencilce buluyorum
hayvanlar doga belli bir besin zinciriyle yaratılmıştır ve onu devam ettirmek icin yaratılan organizmalardır
saydıklarınızı yapmadımı nerden biliyorsunuzo zaman ewinize deri koltuk da almayın ya da otomobil alırken kumaş döşeme isteyın ;çünkü arabaların konsol döşemesi de inek derisindendir hatta sunisini de kullanmayın gücü yetmeyenlerin taklıt almasından başka birşey degildir suni deri de aslına öykünmedir olmadı kozmetik alırken bakın hayvanlar üzerinde test edilmiş mi diye katliam gibi çocukların gözü önunde kurban kesmeyin yani istikrarlı olun ben asla giymem diyenler besınle kullanımla hayvanat bahçeleri kaldırılsın hayvanlar dogal ortamlarından koparılmasın kafeslere hapsedılmesin diye eylemler yapın
o zaman ewinize deri koltuk da almayın ya da otomobil alırken kumaş döşeme isteyın ;çünkü arabaların konsol döşemesi de inek derisindendir hatta sunisini de kullanmayın gücü yetmeyenlerin taklıt almasından başka birşey degildir suni deri de aslına öykünmedir olmadı kozmetik alırken bakın hayvanlar üzerinde test edilmiş mi diye katliam gibi çocukların gözü önunde kurban kesmeyin yani istikrarlı olun ben asla giymem diyenler besınle kullanımla hayvanat bahçeleri kaldırılsın hayvanlar dogal ortamlarından koparılmasın kafeslere hapsedılmesin diye eylemler yapın
hayvanlar bizim için varlar KÜRK GİYMEYE KESİNLİKLE KARŞI ÇIKAN BAYANLAR o zaman tavuk,et yemeyin süt içmeyin onlar da sizin için öldürülmüş olur aynı mantık güdelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?