bak arkadaşım boşuna kendini suçlama . sen diyosun ki ben onu canımdan çok seviyorum sen böyle bişey için ondan ayrılır mıydın ? hadi ayrıldın dayanabilir miydin aglamasına onca gün ayrı kalmaya ? . sorun ne sigaran ne başka bişey . gitmek isteyen insan gider bu kadar basit . şimdi senin canın cok yandığı için farkedemiyosun ama zamanla farkına varacaksın . sen onunla 3 yıl geçirdiysen o da seninle geçirdi peki şimdi nerde ? biraz güçlü ol biliyorum kolay değil ama güçlü olmak zorundasın .
bu sabah 5gibi yine mesaj attım. mesaja başlar başlamaz ağlama tutuyo psikolojim bozuldu hiçbişey yazmasam bile aglama geliyo. mesajda yine sabah yine yalnız.sensiz geçen her an daha fazla kan sızıyo kalbimden. yarın büt var ama hiçbişey yapamıyorum yardım et ölüyorum dedim. (notlarımın kötü olduğunu calısmadıgımı biliyo)
sabah senin uykun senin okulun. ''kendi adı adı'' harika dimi. hala kendini düşünüyosun yazık dedi.
demekki oda acı çekiyo ve ben yine öküz durumuna düştüm. sanki onu suçladım. sanki kendimi düşünüyorum.
beni sevdiğine eminim ama bu ilişki çok yıprandı bunada eminim. vardır deli gibi seven dimi bunları okuyupta benim gibi seven illaki vardır. biz ilk basladığımızda bu kızın ilk cıktığı kişi olarak ağır bi yükle başladım ve bana dediki kısa sürücekse hiç baslamayalım ya ciddi olsun ya hiç. biz ilk aylarda bile hayaller kurardık evimiz öyle olsun eşyalarımız böyle olsun diye. ben 3.5yıldır evleniceğim kadının o olduğuna inandırdım kendimi. çok zor şeyler yaşadık benim kıskançıklarım onun kıskançlıkları yalanlar ama hepsini teker teker atlattık. çoğunda sadece sarıldık günlerce konussan kavga etsen çözemesin ama 1kez sarıldınmı bitti. çünkü bedenlerimiz birleşince herşey geçiyo. ondan vazgeçememki. nasıl bitebilir bu ilişki inandıramam kendimi buna. başka biriyle onu düşünemem veya başka birine dokunamam.
çokmu aşığım çokmu safım. 24 mayıs tam 1aydır görüşmüyoruz öyle çok özledimki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?