• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gerçek aşk acısı ve pişmanlık

snnbrk

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
2
0
6
İstanbul
öncelikle forum yöneticilerinden konumu silmemelerini ve beni banlamamalarını rica ediyorum. sebebi erkeğim. amacım foruma girmek kızlarla takılmak konusmak veya baska bişey değil. derdim var hemde dünyadan büyük sadece paylaşcak insan olmadığından içimi dökmek istiyorum.

7gün önce 3.5yıllık sevgilimle ayrıldık. özellikle ben onun sigara içmesini istemem ona kendi canımdan cok değer veririm. 20gün önce bi konu acıldı mesajlaşırken ve bana sordu sigara içiyomusun diye. ben daha önce ona içmem demiştim ama üniv de arada içiyorum demiştim ki öyle arkadaşlar uzatırsa. haftada 2 3 tane öyle düşünün. bu bağlılık yokluğunda arama gibi bişey değil hanı o ortamın gerektirdiği gibi bişey gibi düşünün. bana sigara içiyomusun dediğinde haftada 4 5 tane içiyorum dedim önce şoka girdi haliyle. mesaj atmadı attığı mesaj ''kandırdınmı gerçekmi''ydi. o an kaynar sular tepemden aşşağı indi o kadar pişman oldumki. bişey diyemedim yapma dedim. kaç kez hayal kırıklığına ugrıyıcam bunu kaldıramam dedi. sesini duymak istemiyorum ara verelim dedi. engel olamadım. 20 gün konusmadık.

haziranın 16sında taksimde bi bankta buluşurduk o günü bulusma günümüz koyduk hani bigün ayrılırsak bile orda bulusucaktık öyle önemli. ben herşeyi o güne baglamıstım. hayaller kurmustum. onu görücektim beni bekliyo olucaktı. onu görsem gözlerinin içine baksam bile yeterdi. bu arada ağlamaya basladım simdiden. hani görürsün sevdiğini 3.5 yıl dilekolay ben onu canımdan cok sevdim seviyorum. bikez sarılsam nefesini hissetsem biterdi tüm üzüntüler herşey sıfırlanırdı o an. çünkü ben canımın yanında olurdum.

belli bi saatimiz vardı ayın 16sında taksime gittim. şuan oraların halini bilirsiniz tam rezalet. biliyodum gelmiyiceğini ama gittim işte. umudum varya hala gittim. heryer karısıktı geçkaldım ama geldim. gözüm heryerde onu aradı ama o yoktu. gelmiyceğini bile bile gittim çünkü onu çok seviyorum inanın. her biyere baktığımda görüşüm dahada küçüldü. dünyam dahada karardı. olmadığını anladığım an kalbimden bi parça koptu sanki. kafamdan aşşağı kaynar sular döküldü o anda. kaldım öyle bakakaldım denize. bi ara sokağa girdim ve köpek gibi agladım. o kadar pişmandımki herşey için anlatamam sözcüklerle.

eve geldim gece yoktun dedim. uzun bi mesaj attı sonundada '' zaten böyle şeyler için fırsat arıyodun tek engelin bendim. (sigaradan bahsediyo) şimdi istediğini yapabilirsin ama ben yokum artık '' dedi ve bitirdi. daha fazla anlatamıyorum çok kötüyüm

ben 5gündür sabah 6ya kadar uyuyamıyorum 5gecedir aynı ve canım cok yanıyo. dün saatlerce ağladım. bana aldığı hediyelere sarıldım. yazdığı notları okudum. içim gidiyo ölüyorum sanki her saniye kan kaybediyorum gibi.

arkadaşımı cagırdım çok kötüyüm gel diye. takma bi sigara için ayrılıyosa gitsin dedi. yani oda benim gibi düşünmüyo. ben gerçekten cok seviyorum ve hatamın farkındayım. mesaj attım gece 2 gibi rahatca uyuyosun dimi şimdi diye. bana attıgın kazıktan sonra bunu mu yazabiliyosun dedi. hıçkıra hıçkıra ağladım. çokmu öküzüm ben. tamam bazı konularda düzüm. romantik bi erkek demem kendime ama sevdiğim gözlerimden belli olur. ben gerçekten seviyorum onu ve bitmesini istemiyorum.

bana bi akıl verin ben ne yapmalıyım bıktım aglamaktan. bugun artık gücüm kalmadı buraya konu açtım

bu arada foruma erkek üye kayıt olamaz kuralı varmış ama benim gerçekten sıkıntım büyük. adminler anlayısla karsılayın bana cevap verildikten sonra isterseniz silin ama akıla ihtiyacım var gerçekten..

bi cevap yazamıycam ama anladımki yaptığımız fedakarlıklar bi işe yaramıyormuş bi sigara için bile 3.5 senelik sevgilimizi bi kalemde silmemiz gerekiyormuş..bunu öğrettin saol

Bence gerçekten seviyor olsaydı, en azından senin kadar, tamam barışalım ama sigarayı tamamen bırakacaksın diye şart koşardı. Bu gibi bi sebepten düşman gibi olup bitirmek çokta mantıklı gelmedi.
Bahane olmuş onun için bence.
Ne kazıklar atıyor insanlar birbirine. Tamam senin yaptığında kabul edilir değil ama herşeyi silecek kadar da abartılacak bi konu değil.

Bahane olmuş sigara..ne var ki içtiysen bağımlı değilsin ki,bir daha içme deseydi içmezdin zaten.3.5 yılda hiç mi kavga etmediniz,hiç mi böyle konular olmadı..bence o senden çoktan vazgeçmiş bunu bil..ama son kez konuşun bence,sen söz ver bu konuda,eğer istemiyorsa neden istemediğini sor..sadece sebep bu olamaz..ayrıca çok basit olmuş,keşke daha iyi bir konu seçseydi..

bak arkadaşım boşuna kendini suçlama . sen diyosun ki ben onu canımdan çok seviyorum sen böyle bişey için ondan ayrılır mıydın ? hadi ayrıldın dayanabilir miydin aglamasına onca gün ayrı kalmaya ? . sorun ne sigaran ne başka bişey . gitmek isteyen insan gider bu kadar basit . şimdi senin canın cok yandığı için farkedemiyosun ama zamanla farkına varacaksın . sen onunla 3 yıl geçirdiysen o da seninle geçirdi peki şimdi nerde ? biraz güçlü ol biliyorum kolay değil ama güçlü olmak zorundasın .

bak arkadaşım boşuna kendini suçlama . sen diyosun ki ben onu canımdan çok seviyorum sen böyle bişey için ondan ayrılır mıydın ? hadi ayrıldın dayanabilir miydin aglamasına onca gün ayrı kalmaya ? . sorun ne sigaran ne başka bişey . gitmek isteyen insan gider bu kadar basit . şimdi senin canın cok yandığı için farkedemiyosun ama zamanla farkına varacaksın . sen onunla 3 yıl geçirdiysen o da seninle geçirdi peki şimdi nerde ? biraz güçlü ol biliyorum kolay değil ama güçlü olmak zorundasın .

bu sabah 5gibi yine mesaj attım. mesaja başlar başlamaz ağlama tutuyo psikolojim bozuldu hiçbişey yazmasam bile aglama geliyo. mesajda yine sabah yine yalnız.sensiz geçen her an daha fazla kan sızıyo kalbimden. yarın büt var ama hiçbişey yapamıyorum yardım et ölüyorum dedim. (notlarımın kötü olduğunu calısmadıgımı biliyo)

sabah senin uykun senin okulun. ''kendi adı adı'' harika dimi. hala kendini düşünüyosun yazık dedi.

demekki oda acı çekiyo ve ben yine öküz durumuna düştüm. sanki onu suçladım. sanki kendimi düşünüyorum.
beni sevdiğine eminim ama bu ilişki çok yıprandı bunada eminim. vardır deli gibi seven dimi bunları okuyupta benim gibi seven illaki vardır. biz ilk basladığımızda bu kızın ilk cıktığı kişi olarak ağır bi yükle başladım ve bana dediki kısa sürücekse hiç baslamayalım ya ciddi olsun ya hiç. biz ilk aylarda bile hayaller kurardık evimiz öyle olsun eşyalarımız böyle olsun diye. ben 3.5yıldır evleniceğim kadının o olduğuna inandırdım kendimi. çok zor şeyler yaşadık benim kıskançıklarım onun kıskançlıkları yalanlar ama hepsini teker teker atlattık. çoğunda sadece sarıldık günlerce konussan kavga etsen çözemesin ama 1kez sarıldınmı bitti. çünkü bedenlerimiz birleşince herşey geçiyo. ondan vazgeçememki. nasıl bitebilir bu ilişki inandıramam kendimi buna. başka biriyle onu düşünemem veya başka birine dokunamam.
çokmu aşığım çokmu safım. 24 mayıs tam 1aydır görüşmüyoruz öyle çok özledimki..

arkadaşım sen yapacağını yapmışsın bence tamamen bi ay kadar sessiz kal.ayrıca ölüyorum bitiyorum gibi ezik muhabbetlere hiç girme o seni arar nasılsa,katil her zaman olay mekanına geri döner ozamanda bari onun oyuncağı olmayacak kadar kuvvet topla.kadın yada erkek önce kendimize saygımız ve gururmuz gelir.kenine saygı duymuosan o kız sana saygı duymaz

ha bide ilk çıktığısın diye ağır yüke girmene de luzum yok,kendisi gördüğümüz kadarıyla bunu pek sallamıyor ilşkiler risktir herkes riskleri göze alıp ilşki kursun baştan kimse kimseyi şartlayamaz

bak kardeşim belliki o da seni düşünüyo ki sigara içmene bu kadar kızıyo belki biraz burnun sürtsün diye böyle davranıyodur ki bu bi ihtimal anlattıklarına göre senden vazgeçmiş sigara bahane olmuş biliyorum canın çok yanıyo biz ne desek boş son bi otur konuş anlat derdini sonrasında ne olur bilinmez sen kendini suçlama boşuna derim Unutmadan bol bol dua et en azından için ferahlar

burnunu mu sürttürüyo yoksa gerçekten mi ayrıldı bi tek şu yolla anlayabilirsin . taktik değiştirip ona yaz ki ' günlerdir ugraşıyorum acı çekiyorum ağlıyorum ama sen dönmüyosun . bikaç içinden gelenleri de yazdıktan sonra yaz ki ben senden vazgeçmeyi hiç düşünmedim ama sen vazgeçiyosun . anladım ki ne sigara ne başka bişey istemediğin benim . tamam senin istediğin olsun hoşcakal ' yaz bi süre tepkisiz kal eger azıcık yumuşuyosa bil ki burnunu sürttürüyo tam tersi ise cidden ayrılmak istiyo

yuhh yaa saçmalığa bakar mısın? bundan ayrılınır mı Allah aşkına?? kusura bakmayın ama bu bi ayrılık sebebi olamaz.. mümkün değil... ya ne enteresan kızlar var haaa ama helal olsun kıza bzm yapamadığımızı yapmış.. bak arkadaşım benden sana tavsiye, sakın arama, aramazsan kıymetli olursun...

Kardesim ilk önce sunu sana söylemek istiyorum..sen diyorsunki "oda beni cok seviyor, biliyorum"...
Seni sevseydi bunca gün ayri kalmaya dayanamazdi birkere.
Sevseydi böyle kücük seyler yüzünden ayrilmazdi, ayrilamazdi.
Sevseydi bahaneler yerine bir cagre arardi.
Beni seviyor diye avutma kendini! Simdi seni bir sigara ictin diye birakabiliyorsa, siz evlendikten sonra daha ne bahaneler bulurda ayrilabilir. Azicik mantikli düsün. Ve benden sana tavsiye, sakin arama arkasindan kosma.. kacan kovalanir. Birde seni ararsa ona söylersin, beni simdi bir "kücük hata" (hata sayilmaz bile bana göre) birakabiliyorsan, kim bilir birgün hangi bahaneyle birakirsin diye..
Rahat ol, giden oysa, kaybende o olur.

Ayrılmaya bahane arıyormuş.
Hiçbir kız böyle saçma bir sebepten sevdiği adamı terketmez.

bahaneler bahaneler.. insan o kadar seneyi bi sigara için çöpe atmaz mutlaka altında başka sebepler vardır oda onn bahanesi olmultur böyle insanlar için üzülmeye bile değmez aslında ama ..

bu sabah 5gibi yine mesaj attım. mesaja başlar başlamaz ağlama tutuyo psikolojim bozuldu hiçbişey yazmasam bile aglama geliyo. mesajda yine sabah yine yalnız.sensiz geçen her an daha fazla kan sızıyo kalbimden. yarın büt var ama hiçbişey yapamıyorum yardım et ölüyorum dedim. (notlarımın kötü olduğunu calısmadıgımı biliyo)

sabah senin uykun senin okulun. ''kendi adı adı'' harika dimi. hala kendini düşünüyosun yazık dedi.

demekki oda acı çekiyo ve ben yine öküz durumuna düştüm. sanki onu suçladım. sanki kendimi düşünüyorum.
beni sevdiğine eminim ama bu ilişki çok yıprandı bunada eminim. vardır deli gibi seven dimi bunları okuyupta benim gibi seven illaki vardır. biz ilk basladığımızda bu kızın ilk cıktığı kişi olarak ağır bi yükle başladım ve bana dediki kısa sürücekse hiç baslamayalım ya ciddi olsun ya hiç. biz ilk aylarda bile hayaller kurardık evimiz öyle olsun eşyalarımız böyle olsun diye. ben 3.5yıldır evleniceğim kadının o olduğuna inandırdım kendimi. çok zor şeyler yaşadık benim kıskançıklarım onun kıskançlıkları yalanlar ama hepsini teker teker atlattık. çoğunda sadece sarıldık günlerce konussan kavga etsen çözemesin ama 1kez sarıldınmı bitti. çünkü bedenlerimiz birleşince herşey geçiyo. ondan vazgeçememki. nasıl bitebilir bu ilişki inandıramam kendimi buna. başka biriyle onu düşünemem veya başka birine dokunamam.
çokmu aşığım çokmu safım. 24 mayıs tam 1aydır görüşmüyoruz öyle çok özledimki..

''Ben elimden geleni yaptım seni geri kazanmak için ama artık elimden bişey gelmez sana kaldı her şey'' de o atana kadar da mesaj atma bence kendini çek biraz çünkü o senin her zaman onu beklediğini düşünüyo ve şu an onun için uğraşman hoşuna gidiyo

konu sahibi kızın hala sevdiğini kendine inandırmış durumda ama biraz silkelen bu yazdıkların ne böyle Allah aşkına. herkezin hazin bir aşk hikayesi vardır ama bu kızınki kadar saçma bir sebeple ayrılanı hiç görmedim. bi kere kız seni kafadan silmiş. Mümkün mü sigara için bir insan sevdiği adamdan ayrılsın ? kim inanır buna. sende kendini kandırma lütfen. belli ki çok sevmişsin ama sevmek ayrı şey kendini kandırmak ayrı şey. ha naza çekip senin burnunu sürtmeye çalışsaydıda bu kadar süre uzatmazdı mevzuyu.
canın yanıyo ama gerçekleri görmelisin. bu kadar acizleşmemelisin. yazdıklarını görünce haline üzüldüm, kendini çok koyvermişsin. kendine bu kötülüğü yapma. tek terkedilen sen değilsin ve sen olmıcaksında. şu dünyada ne imkansız aşklar var, ne kavuşayamayanlar var, ne gözlerinin içine baka baka elveda diyenler var yaşamayan bilemez. hazin bir aşk hikayesi seninki, buda geçecektir sen kendine bu kadar acımaktan vazgeçtiğinde.

Back