Kızlar dün akşam çocuklarıyla memlekete giden komşumun eşini bir kadınla eve girerken gördüm ..
Yani eşi evde yok die adam eve bi misafir getirdi bence eşinin de haberi yok kadını aldatıyor belli ki.. Telefon açıp bunu komşuma söylemelimiyim bilemedim.?
Zaten en küçük şeyde bunalıma giriyor eşi ile sıkıntıları var 2 de çocuk söylemesem mi die düsünüyorum ama aynı durumda ben olsam kesinlikle bilmek isterim de herkes aynı degil işte ..
Sonra adam da gelip bana sataşırsa falan onuda düsünüyorum napsam sizce.?
söyle canım bence kadının bunu bilmeye hakkı var pislik adam ya! senin söylediğini nereden bilecek ki?
söyle canım bence kadının bunu bilmeye hakkı var pislik adam ya! senin söylediğini nereden bilecek ki?
ya cebini arayıp dün geldin sanırım dün misafirin vardı ama misafirin nedeniyle uğrayamadım falan diyin, bu şekilde öğrenebilir, neden direk söylemeyin dedim çünkü direk söylerseniz kocası dediğiniz gibi size sıkıntı yaratabilir
kadın yakın arkadaşınızsa söyleyin
ama değilseniz aldatılıyorsa bile size düşmez diye düşünüyorum. bilmediğiniz bir durum söz konusu olabilir.
İyi de bu kadar cesareti varsa adamın kadın zaten biliyordur
Kadın gitti hemen eve sevgili getirmek cesaret ister eğer rezidans gibi 30-40 katlı yüzlerce daireli bir bina değilseee
Örneğin kimse görümcemi tanımaz yıllardır burdayız; geçen bir gece eşim aldı geldi gecenin 11.30 u; ben olmasam da getirirdi; herkes sevgilisi mi sanacak kii
Hayır aksine küçük bir apartman burası kimse tanımıyor gerci birbirini ama yine de cesaret işi getirmesi kadın gideli 1 hafta on gün oldu. Bilmiyorum belki de akrabasıdır tabi ama sanki birşey yapmam gerekiyormuş gibi düsündüm
Siz bilirsiniz söyleyin ama sanki aldatma değil gibi geldi bana.
Türk toplum yapısında yetişen bir adam kolay kolay cesaret edemez
Ama mesela eniştem öğrencilerini getirmişti halam yokken; sonra bir yerden laf açılmış; komşular üzülme diye dana söylemedik demişler; o da enişteme bak insanlar neler düşünmüş senin gibi bakmıyorlar hayata demişti.
Bir grup kız gelmişler ve birinci kattaki evin balkonunda kahvaltı yapmışlar; aldatacak adam bunu yapar mı?
Soylerseniz ya kendi aralarinda hall edip barisacaklar, yada bosanacaklar. Bide cocuklari var eger bosanirlarsa kendinizi suclu gore bilirsiniz. Karismayin bence.