Gerçeği söylemelimiyim.?

En temizi ''kız gerimi geldin dün misafirin olduğunu görünce gelicektim ama benimde misafirim vardi gittim gidicem derken fırsat bulamadım de,ne misafiri dönmedim dediğinde aa eşinin yanında bi bayan vardı akrabanız değilmiydi kız ne demek dönmedim'' dersin.Hem sen yetiştirmiş değil bilememiş gibi görünürsün hemde o öğrenmiş olur kocasının şerefsizliğini.

Belki aldatmıyordur. Çünkü aldatıyor olsa beraber gelmez ayrı ayrı girerlerdi eve biri görür belki diye. Tabi adamın kaybetme korkusu yoksa bilemem.

Sanırım dediginiz gibi yapacagım geldin sandım ama evde yoksun gibi arayıp dün bi adam bi kadın gördüm size geldiler derim olmazsa hani kocası oldugunu anlamamıs gibi tamda göremedim misafirin diedüsündüm derim

aynen canım hem karısı öğrenmiş olur,hem sen bilmeden söylemiş olursun çünkü adam manyak çıkabilir o yüzden

Yillar once ben yasadim tabiki solemedim sakin soleme,bir tanesini soledi , adam onun bende gozu var demis,tobe karismam

bence aıle ıslerıne karısmamak lazım yanlıs huzur kacar sebebı sız olursunuz

ya cebini arayıp dün geldin sanırım dün misafirin vardı ama misafirin nedeniyle uğrayamadım falan diyin, bu şekilde öğrenebilir, neden direk söylemeyin dedim çünkü direk söylerseniz kocası dediğiniz gibi size sıkıntı yaratabilir

Guzel cevap. Geldin sandim misafirin vardi falan

ya cebini arayıp dün geldin sanırım dün misafirin vardı ama misafirin nedeniyle uğrayamadım falan diyin, bu şekilde öğrenebilir, neden direk söylemeyin dedim çünkü direk söylerseniz kocası dediğiniz gibi size sıkıntı yaratabilir
aynen ii fikir dün seni gördün cnm de ama yetisemedim de arkandand falan o zaman anlarr

Bununla ilgili bi skec vardı tv de o aklıma geldi okurken
ne yaptınız söylediniz mi?

Ağrısız başınıza dert açmayın bence sonra onlar ıyı olurda siz kötü komşu olursunuz

Bence karışmayın kötü siz olursunuz durduk yerde sizinde tadınız kaçar. Buna benzer bir kaç olaya tanık oldum ilkinde kocasının aldattığını söyledi diye aldatan kişinin kayınvalidesi haber gönderdi erkek adam damadıma karışmayın diye. 2. Olayda kapı komşumuzdu kadın tatile gitti kocası rus sevgilisini getirdi eve adamın diğer çocukları da evde olmasına rağmen hatta adam rahatsızlandı rus sevgilisi bakmaya geldi. Karısı bakmaktan yorulup gezmeye gidince rus sevgilisine emanet ediyordu. İnsanların ev yaşamını bilemiyoruz maalesef karışmamak en iyisi

Tobe o ne be dallas gibi

Yok samimi falan degillerdi normal adam önden kapıyı actı kadını soktu snr girdi hızlı bi şekil de ama ben akraba falan olacagını sanmıyorum başka da gören olmamıştır zaten.

Valla ben olsam gelince ayy filan komsum nabersin falan derken kk sitesi var bi tane cok guzel paylasimlar tecrubeler okuyor insan falan de konuyu da oner kenara cekik bence boylece ortada bi suclu kocasi olur senle bi alakasi kalmaz olayin

X