- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.177
işte bu yüzünden o topa hiç girmeyin. adamın çok yakın arkadaşı, arkadaşının eşi, kuzeni falandır, kabak sizin başınıza patlar.Evet yapmaz sizinki yanlış anlaşılma dedıkodu maduru olmuş.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
işte bu yüzünden o topa hiç girmeyin. adamın çok yakın arkadaşı, arkadaşının eşi, kuzeni falandır, kabak sizin başınıza patlar.Evet yapmaz sizinki yanlış anlaşılma dedıkodu maduru olmuş.
işte bu yüzünden o topa hiç girmeyin. adamın çok yakın arkadaşı, arkadaşının eşi, kuzeni falandır, kabak sizin başınıza patlar.
eğer emin olursanız, kadını çekersiniz kenara uygun bir dille haber verirsiniz. ama pire için yorgan yakmayın.Peki demiyeyim bakalım ne olacak
Sanırım dediginiz gibi yapacagım geldin sandım ama evde yoksun gibi arayıp dün bi adam bi kadın gördüm size geldiler derim olmazsa hani kocası oldugunu anlamamıs gibi tamda göremedim misafirin diedüsündüm derim
ya cebini arayıp dün geldin sanırım dün misafirin vardı ama misafirin nedeniyle uğrayamadım falan diyin, bu şekilde öğrenebilir, neden direk söylemeyin dedim çünkü direk söylerseniz kocası dediğiniz gibi size sıkıntı yaratabilir
aynen ii fikir dün seni gördün cnm de ama yetisemedim de arkandand falan o zaman anlarrya cebini arayıp dün geldin sanırım dün misafirin vardı ama misafirin nedeniyle uğrayamadım falan diyin, bu şekilde öğrenebilir, neden direk söylemeyin dedim çünkü direk söylerseniz kocası dediğiniz gibi size sıkıntı yaratabilir
Bence karışmayın kötü siz olursunuz durduk yerde sizinde tadınız kaçar. Buna benzer bir kaç olaya tanık oldum ilkinde kocasının aldattığını söyledi diye aldatan kişinin kayınvalidesi haber gönderdi erkek adam damadıma karışmayın diye. 2. Olayda kapı komşumuzdu kadın tatile gitti kocası rus sevgilisini getirdi eve adamın diğer çocukları da evde olmasına rağmen hatta adam rahatsızlandı rus sevgilisi bakmaya geldi. Karısı bakmaktan yorulup gezmeye gidince rus sevgilisine emanet ediyordu. İnsanların ev yaşamını bilemiyoruz maalesef karışmamak en iyisi
Yok samimi falan degillerdi normal adam önden kapıyı actı kadını soktu snr girdi hızlı bi şekil de ama ben akraba falan olacagını sanmıyorum başka da gören olmamıştır zaten.