Gerçeği söylemelimiyim.?

Söyleyince ve onlar sorun yaşayınca ve hatta boşanınca kendinizi suçlu hisseteyecekseniz söyleyin gitsin. Diyelim ki boşanmadılar siz o kadını ömürlük güvensizlik hastalığına düşüreceksiniz, eşi onu ikna etse de içinde şüphe ateşi yanıp duracak. Siz en iyisi karışmayın. Arkadaşı falandır belki bişey bırakıp gitmiştir. Sonuçta aldatması garanti diyemeyiz.

kesinlikle söylemeyin sonra onlar iyi olur siz kötü olursunuz. kaldı ki eğer aldatma varsa ortaya er geç çıkacaktır. çıktığında dersiniz ya bende böyle bişey görmüştüm ama aranız bozulmasın diye söylememiştim dersiniz

ya cebini arayıp dün geldin sanırım dün misafirin vardı ama misafirin nedeniyle uğrayamadım falan diyin, bu şekilde öğrenebilir, neden direk söylemeyin dedim çünkü direk söylerseniz kocası dediğiniz gibi size sıkıntı yaratabilir

kadın yakın arkadaşınızsa söyleyin
ama değilseniz aldatılıyorsa bile size düşmez diye düşünüyorum. bilmediğiniz bir durum söz konusu olabilir.

En temizi ''kız gerimi geldin dün misafirin olduğunu görünce gelicektim ama benimde misafirim vardi gittim gidicem derken fırsat bulamadım de,ne misafiri dönmedim dediğinde aa eşinin yanında bi bayan vardı akrabanız değilmiydi kız ne demek dönmedim'' dersin.Hem sen yetiştirmiş değil bilememiş gibi görünürsün hemde o öğrenmiş olur kocasının şerefsizliğini.

Bununla ilgili bi skec vardı tv de o aklıma geldi okurken
ne yaptınız söylediniz mi?

Kesin söyle aptal yerine konmasın.

Komşumu aradım gayet normalce ne zaman geliyorsun ıyı oldun mu fln dıe. bence zaten komşum kocasına küstüde gitti birsey demedi de ben öyle hissettim o yuzden de hiçbir şey demedim ne zaman gelecegıde belli degılmiş.. Karışmayacagım bır problem var belli ki kocasıyla olmasa da bi problemi var yani birde bunu onun onune cıkartmamaya karar verdim. Fıkırlerınız için tşkler

ben olsam söyleyemzdim. ama kadının facesi falan varsa gizli hesaptan durumu anlatırdım

Demiyeceğim ztn birsey bende
Face ide yok bılmez öyle seyleri kullanmayı kocası onu telden engellemiş snrda telefonum bozuk demiş onu bile kurcalayacak merak yok

Kızlar dün akşam çocuklarıyla memlekete giden komşumun eşini bir kadınla eve girerken gördüm ..
Yani eşi evde yok die adam eve bi misafir getirdi bence eşinin de haberi yok kadını aldatıyor belli ki.. Telefon açıp bunu komşuma söylemelimiyim bilemedim.?
Zaten en küçük şeyde bunalıma giriyor eşi ile sıkıntıları var 2 de çocuk söylemesem mi die düsünüyorum ama aynı durumda ben olsam kesinlikle bilmek isterim de herkes aynı degil işte ..
Sonra adam da gelip bana sataşırsa falan onuda düsünüyorum napsam sizce.?
Sana ne demek geldi içimden? Karısı mısın, kocası mısın, annesi mi veya babası mı? Kapıların ardındaki öteki hayatları bu kadar merak etmeyin..
Gerçek bir dostun, arkadaşın olsa anlarım ama belli ki samimi değilsin. Buraya danışıyorsun.
Belki bir ahbaptır akrabadır, gözünle bir şey yaparken gördün mü? Sadece eve girmişler.
Velev ki aldatıyor, konu komşu bilecek kadar yayılmış diye düşündürtür onurunu kırarsın kadının. Konu komşunun kocanın seni aldattığını bilmesini istemezdin herhalde.
Karşı komşunun kocasının yanındaki kadını internette bir foruma yazacak kadar özel hayat merakını ben anlayamıyorum ve genelde başkalarının hayatına karışan insanlara çok kızıyorum.

Kızlar dün akşam çocuklarıyla memlekete giden komşumun eşini bir kadınla eve girerken gördüm ..
Yani eşi evde yok die adam eve bi misafir getirdi bence eşinin de haberi yok kadını aldatıyor belli ki.. Telefon açıp bunu komşuma söylemelimiyim bilemedim.?
Zaten en küçük şeyde bunalıma giriyor eşi ile sıkıntıları var 2 de çocuk söylemesem mi die düsünüyorum ama aynı durumda ben olsam kesinlikle bilmek isterim de herkes aynı degil işte ..
Komşunuzun yuvasını dağıtan siz olmayın. Hiç söylemeyin burada dinden konuşmak yasak ama söylememen gerekir

Bence laf arasında çaktırmadan söyleyebilirsiniz. Ama açık açık söylemeyin tabi ki.

bilmediğin bir durum olabilir ve utanabilirsin. insanların hayatlarını bu kadar kurcalamayın adam da evine getirecek değil bence arkadaşıysanız göreceğinizi ve söyleyeceğinizi düşünebilir. hanımefendi bir arkadaşı olabilir akrabası olabilir vs şahsen benim arkadaşım bana bunu iletse ben hoşlanmam herşeyde kötülük aramayın aldatıyorsa da haberini duyurmak size kalmamıştır diye düşünüyorum. siz yinede içinizden geleni yapın bu benim görüşüm.

Anlatmadım oda direk karışma diyecek biliyorum
Bence eşinizede durumu anlatın bilmesinde fayda var. Ama komşunuza kesinlikle anlatmayın bir yuvanın yıkılmasına sebep siz olmayın zaten evliliklerinde bir problem varsa elinde sonunda çıkar kokusu

söyle ama arkadaşların dediği gibi direk değil
ipuçlarını verin bırakın o anlasın..

İnsanlar kendi açıklarının yüzüne vurulmasından pek haz etmezler sonra siz kötü olursunuz

Sana ne demek geldi içimden? Karısı mısın, kocası mısın, annesi mi veya babası mı? Kapıların ardındaki öteki hayatları bu kadar merak etmeyin..
Gerçek bir dostun, arkadaşın olsa anlarım ama belli ki samimi değilsin. Buraya danışıyorsun.
Belki bir ahbaptır akrabadır, gözünle bir şey yaparken gördün mü? Sadece eve girmişler.
Velev ki aldatıyor, konu komşu bilecek kadar yayılmış diye düşündürtür onurunu kırarsın kadının. Konu komşunun kocanın seni aldattığını bilmesini istemezdin herhalde.
Karşı komşunun kocasının yanındaki kadını internette bir foruma yazacak kadar özel hayat merakını ben anlayamıyorum ve genelde başkalarının hayatına karışan insanlara çok kızıyorum.

Başına gelse seni hiç rahatsız etmeyecek demek ki bu durum ne kadar güzel ben aynı olgunluğu gösteremez bilmek isterdim ne oluyor kim gördüysede bna bildirsin isterim bana göre doğrusu bu ama biliyorum ki herkes aynı değil bu konuda sessiz kalmam mı yoksa komşuma bildirmem mi gerek bunu bilemedim de danıştım yaptığımın hiçbir yanluş tarafı yok.
Özel hayat merakım olsa acaba ne yaptılar derdim ne yapmalıyım değil..
Aldatan bir kadın olsaydım komşumun eşini tutardım oda bir gerçek..

X