Merhabalar,
Öncelikle erkek üyenin yasak olduğunu biliyorum ama benimde başımdan bu illet geçtiği için paylaşmak istedim sadece, belki bazı arkadaşlarıma biraz bilgi vermiş olurum...
Bundan 2 sene önce kadardı, penis köküne yakın bir yerde 3 tane minicik siğil gördüm, önce önemsemedim, hatta onlar eskiden de vardı da benmi görmedim diye düşündüm, aradan uzun bir süre geçti ve bunlar biraz daha büyüyünce internette biraz araştırma yapıp bu hpv denen illetle tanışmış oldum ve hemen doktora gittim, nereye gideceğimi bilemediğim için önce bir ürolaga gittim, ürologa önce durumu anlattım ve hpv den şüphelendiğimi söyledim, dr baktıktan sonra hpv olmadığını ve vücudun herhangi bir yerinde çıkabilecek bir siğil olduğunu, cildiyeye gidip yaktırmam gerektiğini söyledi, çok rahatladım tabi, Aradan bir kaç ay geçtikten sonra bir cildiyeye gittim ve ürologun söylediklerini anlattım. Cildiyeci bayan bakar bakamz bunlar hpv dedi :S krioterapi denen tedavi uygulayacağını söyledi, yani -80 derecelik soğuk gazla bir nevi yakma yöntemi, 10 ar gün ara ile 4 seans uyguladı, çok küçük olanlar hemen geçti fakat büyük olanlar sadece küçüldü. işim gereği daha sonra dr a gidemedim, aradan 7-8 ay geçti, küçülen siğiller büyümedi yeniside çıkmadı, kaybolanlarda tekrar çıkmadı, belki 2-3 kez daha gitsem tamamen kaybolacaktı, sonra sizin siteniz sayesinde aldara kremi duydum. 2 hafta kadar önce eczaneden aldım ve uygulamaya başladım, siğillerin olduğu bölümler hafif yara gibi oldu ve şuanda neredeyse tamamen geçti, yaklaşık 1 yıldır bağışıklık sistemini güçlendirmek için her gün bitkisel çaylar içiyorum, kremin bitmesinede az kaldı, eğer üyeliğim iptal edilmezse 1 hafta sonra sonucu tekrar paylaşacağım, hepinize geçmiş olsun dileklerimler, sağlıklı günler :)