merhaba. bende de hpv 6 11 den dolayı sigil cıktı. Ama acikcasi doktorumdan cok memnun degilim(( cinsel yolla bir hastalık oldugu icin bana cok ters davrandi ve cok rahatsiz etti beni. Ayrica bu sigil konusunda da pek bir aciklama yapmadi.sadece bakti ve hıııı sende hpv virusu var bunu hemen yakmalıyız dedi. ben de once bir krem istedim, bana aldarayi onerdi. 3 haftadir kullaniyorum. Sigilim surekli kuculup sonra tekrar sisiyor neden oldugunu anlamadim tam iyilesecekmis gibi olup tekrar hersey basa donuyor. Ben birseyi yanlis mi yapiyorum?! Acikcasi kreme bir sans vermek istiyorum cunku henuz isimden ayrildigim icin sigortam yok ve yakma veya benzeri bi tedaviye girismeden once krem veya benzeri bir ilacla bunu tedavi etmek istiyorum.
Acaba bu sigilin neden tekrar tekrar ortaya ciktigini hakkinda bi fikriniz varsa bana yol gosterir misiniz?
bende bugün gittim doktora ve bana annemim yanında cinsel yolla bulaşmış bir hastalık dediği anda beynimden aşağıya kaynar sular döküldü.bana hıv testi bile yaptıokadar zoruma gitti ki..ağladım ağladım..halbuki 8 yıldır aynı kişiyle beraberim..internette araştırırken bu formu okudum ve hemen kayıt oldum..lütfen bana yardımcı olun..bu krem geçirir mi?peki erkek arkadasımada bulaşmış mıdır?ozaman hep dönüşümlü olarak siğil mi olucaz?cinsel ilişkimiz olmucakmı bundan sonra?ya oral seks peki adet dönemlerimde nasıl kullanacağım?of ya ölmek istiorum
ArkadaŞlar merhaba ;
nasıl bıŞey bendede bırŞeyler var ama anlamadımmmm( ne onlar Şımdı araŞtırırkende panık oldum nasıl bır gÖrÜntÜsÜ var
kızlarrrrr....bu benim elimdede çıktı yaaaa....bu nasıl bişey yaaaa...bulaşıyormu böyle....puffff yaaaaaaaaaaaakrem sürmeden önce yıkarken mi bulaştı n oldu anlamadım ki..Tanrım kabus gibi çoğalıyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?