- 4 Haziran 2008
- 18
- 1
merhaba. bende de hpv 6 11 den dolayı sigil cıktı. Ama acikcasi doktorumdan cok memnun degilim (( cinsel yolla bir hastalık oldugu icin bana cok ters davrandi ve cok rahatsiz etti beni. Ayrica bu sigil konusunda da pek bir aciklama yapmadi.sadece bakti ve hıııı sende hpv virusu var bunu hemen yakmalıyız dedi. ben de once bir krem istedim, bana aldarayi onerdi. 3 haftadir kullaniyorum. Sigilim surekli kuculup sonra tekrar sisiyor neden oldugunu anlamadim tam iyilesecekmis gibi olup tekrar hersey basa donuyor. Ben birseyi yanlis mi yapiyorum?! Acikcasi kreme bir sans vermek istiyorum cunku henuz isimden ayrildigim icin sigortam yok ve yakma veya benzeri bi tedaviye girismeden once krem veya benzeri bir ilacla bunu tedavi etmek istiyorum.
Acaba bu sigilin neden tekrar tekrar ortaya ciktigini hakkinda bi fikriniz varsa bana yol gosterir misiniz?
canım kremi akşam yatmadan önce vajina bölgeni kıyayıp kurumasını bekliosun 10 dk nemli dahi olmucak sonra kremi sürüosun. we sabah kalktığında direk yıkıosun kesinlikle 8 saati geciktirmiceksin . eğerki 10 - 12 saat kremli dolaşırsan yanma we kızarıklık yapıyor. ayrıca iç çamaşırlarınızı lütfen ütüleyipte giyin baktariler tahriş edebilir.Ayrıca dediğim gibi düzenli we temiz bi şekilde kullandığın zaman hepsi geçiolar..yerimseniben