değerli arkadaşlar,
bende de genital siğil vardı çok büyük sıkıntılar yaşadım ama bir süre sonra bu sıkıntıların yersiz yere olduğunu öğrendim bir çok yöntenm ile bu siğillerden kurtulmanız mümkün
öncelikle iyi bir araştırma sürecine girin internetteki tüm bilgileri okuyun ki genital siğilin ne olduğunu tedevi yöntemlerini alınması gereken önlemleri tüm konu hakkında fikir sahibi olun göreceksiniz ki siz yalnız değilsiniz bununla mücadele etmeye çalışan bir çok insan var ve bu sizin hayatınızı karartacak kadar da tehlike arz etmiyor önlemler alındığı takdirde rutin hayatınız devam ediyor.
genital siğil kendini tekrar edebilir ben de 3 defa çıktı hepsini elektro koter adındaki tedavi ile yaktırdım bu süreç 2 yıl içinde oluştu alıştım diyebilirim şimdi de yaktırmama rağmen aldara adında vücut direncini yükseltmek için kullanılan bir ilaç kullanacağım siğilim yok ama doktorum 1 ay kadar bu kremi kullanmamın faydalı olacağını söyledi görünmeyen siğilleri ortaya çıkmadan yok edilebileceğini düşünüyor.
siğilleri olanlara önerim bir an önce önlemini alınız sağlıklı beslenin vücut direncinizi yükseltin sorunlarınızı içinize atmayın kafanızda oluşturacağınız felaket senaryoları yazmayın bunlar siğilleri tetikleyen etmenler.
ayrıca para tuzaklarından kaçının hasteneleri iyi araştırın özel hastanelerin iliklerinize kadar sizi soymasına izin vermeyin tedavi olurken yanınızda mutlaka aklı selim bir arkadaşınızı götürün tek başınıza o anda karar veremeyip herşeye imza atmayın ve en önemlisi kendinize doktor bir kanka edinin çok faydası oluyor iç huzurunuzu sağlayan ve bu konuda sizi yönlendiren güven veren bir doktor arkadaş biraz eski defterleri karıştırın bakalım bir doktor arkadaş mutlaka vardır
siğili olamayan ve aktif cinsel hayatı olan arkadaşlara da önerim mutlaka gardasil adındaki rahim ağzı kanseri aşısı olmalarıdır ben bu aşıyı siğil çıktıktan sonra oldum maalesef vücuda bu virüs girdikten sonra pek faydası olmuyormuş siz şimdiden önleminizi alın bu aşı siğil çıkmasını da engelliyor
p.s: arkadaşlar mutlaka fiyat araştırması yapın hastanenizi iyi seçin ben ilk zamanda çok aldatıldım şimdi bilinçlendim. istedikleri bazı tahliller var bunları yaptırmak zorunlu değil mesela virüsün cinsini öğrenmek için 650 ytl civarında bir tahlil var bunun yerine smear testi yaptırın orada zaten tehlikeli bir virüs olup olmadığı ortaya çıkıyor .
sevgiler...