kizlar banada bir tahminde bulunursaniz cok sevinirim. 13.0 hafta burda bebegim
yani kritik donem btti insallah diyrmiorum 9 ay risk var kan sulandrci igne hap kullaniyorum cnm Insallah saglikla alcam kucagima ama Allahin izniyle.
bende ayniyim kiz erkek farketmioda ne bilim isim dusuunurm en azindan. iki dr erkege benzio sonra kesinlesr dediler. bakalm cuma gunu gttimde bise soler dusunuyorum ama :)
cnm insallah ogrenirsn ama gtsen die dusunuorum ultrason iyiyseinsallah canim insallah saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi allahin izniyle.
Bende iste isim dusunurum kiyafet ne biliyim yavas yavas hosuma giden ihtiyaclarini alirim diye dusunmustum.
genital nub'a göre kız canım
aynen
cnm insallah ogrenirsn ama gtsen die dusunuorum ultrason iyiyse
hadi bismillahirrahmanirrahim insallah rabbim gonlune gorr verir benimde bugun 3 de randevum haberleselim :)tesekkur ederim canim onceden tahminde bulunduklarin tutmusmuydu ? Cok heycanliyim varya bitane kizim var
canim randevu aldim gidicem insallah
hadi bismillahirrahmanirrahim insallah rabbim gonlune gorr verir benimde bugun 3 de randevum haberleselim :)
ay b3n kafama estkce gdiorum iste aslinda sekerim ckti biraz bugun dahiliyeye gdec3ktim gtmisken devlette kadin dogumada ugruyorum istr :)insallah canim hayirlisiyla hayirli haberlerle gelirsin.
Benim daha randevum 22 ocak. Sen benden once haber alirsin :)
ay b3n kafama estkce gdiorum iste aslinda sekerim ckti biraz bugun dahiliyeye gdec3ktim gtmisken devlette kadin dogumada ugruyorum istr :)
Kizlar banada bakarmisiniz
Yok canim ikinciye hamileyim bitane kizim varcanim cok zor gorunuyor baya bulanik nub net gorunmuyor ama sanki erkek gibi geldi bana. duz degil sanki yukari dogru egilimli gibi nub. Hadi hayirlisi ilk cocugun mu tatlim ?
Yok canim ikinciye hamileyim bitane kizim var
Bilemedimki canim ben kendiminkinide kiza benzettim seninki sanki biraz kivrik gibi erkek olabiliroyle mi masallah benimde bir kizim var hayirlisi o zaman rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bana erkek gibi geldi ama tabi ben pek anliyamiyorum sadece tahmin benimki.
Bende suan ikinci cocuguma hamileyim 13.0 haftalik resimlerine bakarmisin sence benimkinin cinsiyeti ne olabilir.
Bilemedimki canim ben kendiminkinide kiza benzettim seninki sanki biraz kivrik gibi erkek olabilir
haha bende benimkini kiza benzettim gibi ay biz bilemiyoruz iste. illaki doktorun bakmasi lazim. Kolay degil sonucta belirli bir egitim uzmanlik gerekiyor.[/QUO Allahim saglikla hayirli evlat versin bekliyip gorcez artik ama merak etmeden de yapamiyoruz
Bence kız olabilir çünkü zamanla aşağı iniyor öyle olunca erkekte havada kalıyor sanırım 45 derece üzeriydi, benim 11 hafta da çekilen fotoda daha yukarda ve erkek demişti doktor hemenoyle mi masallah benimde bir kizim var hayirlisi o zaman rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bana erkek gibi geldi ama tabi ben pek anliyamiyorum sadece tahmin benimki.
Bende suan ikinci cocuguma hamileyim 13.0 haftalik resimlerine bakarmisin sence benimkinin cinsiyeti ne olabilir.
haha bende benimkini kiza benzettim gibi ay biz bilemiyoruz iste. illaki doktorun bakmasi lazim. Kolay degil sonucta belirli bir egitim uzmanlik gerekiyor.
valla bu bakan 3. dr buzamana kadar buyuk ihtimal erkek dedi saglikla imsallahh :)buyumus bayai 14 +4olmusuz darisi sana insallah cnmanladim canim tabi kontrol altinda olman onemli allah korusun. Ay baya heycanlandim hadi hayirlisi tatlim.
Ay insallah hadi hayirlici canim saglikla sihatla oglunu kucagina almayi nasip etsin rabbim. Masallah baya buyumussunuz. Darisi bizim basimiza. Bizde bugun 14+2 olduk. Ama daha cinsiyet ogrenemiyorum iste.valla bu bakan 3. dr buzamana kadar buyuk ihtimal erkek dedi saglikla imsallahh :)buyumus bayai 14 +4olmusuz darisi sana insallah cnm