- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.141
Kızmi şimdi 1 yaşındadır minnoşunuz
Çok teşekkür ederim evet kızKızmi şimdi 1 yaşındadır minnoşunuz
Bana da yorum yapabilirmisiniz 10 haftalığız henüzKız gibi geldi bana da hayırlı sağlıklı sıhhatli olsun
Sağlıkla büyüsün valla şuan nub ın dik mi yatay mı olduğunda kız erkek belirleme kısmını tamamen unuttum .Bana da yorum yapabilirmisiniz 10 haftalığız henüz
Tamam çok teşekkürler cevabınız ve iyi dilekleriiz iciin herşeyin hayırlısı tabikiSağlıkla büyüsün valla şuan nub ın dik mi yatay mı olduğunda kız erkek belirleme kısmını tamamen unuttum .O dönem kendi melegimin cinsiyetini öğrenmek için öğrenmiştim . Pıtırcığımın cinsiyeti belli olunca beynimde başka hiç bişey kalmadı. Rabbim saglikla sıhhatle meleginizi kucağınıza almayı nasip etsin o hayırlı evlat sizlerde ona hayırlı ana baba olun inşallah
Bizim minnosu da tahmin eder misiniz 14 haftalikKızmi şimdi 1 yaşındadır minnoşunuz
Bu usg kaç haftalık çok minik 11 yada 12 hafta olmalı nub içinBizim minnosu da tahmin eder misiniz 14 haftalik
Sağol canım bu pekiBu usg kaç haftalık çok minik 11 yada 12 hafta olmalı nub için
9+5 degil 11 yada 12 olmalı ama şekil almamışa kız derler bakalım 11 yada 12 hafta nubta nub nasıl olacakSağol canım bu peki
9+5 degil 11 yada 12 olmalı ama şekil almamışa kız derler bakalım 11 yada 12 hafta nubta nub nasıl olacak
Ben de kısa benzettim paralel görünüyor cikinti
Yukarıya doğru kalkan bir açı var canım, bir çıkıntı var, kafa şekli de erkek gibi, ben erkeğe benzettim. Tabi en doğrusunu Allah bilir
%80 kız dıyorumhayırlıolsun. Erkekler cok belırgın olurlar sızın mınış bıçımsız daha. Kızlar cabuk şekıllenmezler ve nub paralel bu kız demek eger dık olk
Canim goremedim nubunu ya baska resim varsa onuda atabilirsin bakalim