Genital nub teorisi cinsiyet tahmini

Arkadaşlar merhaba. Ben de aranıza yeni katıldım. Tahminde bulunursanız çok sevinirim. Henüz 11 hafta 2 günlüğüz. Teşekkür ederim

Merhaba kizlarr benim minnakida yorumlar misiniz doktorlar henüz bise söylemedi 12+4 burda

Eklentiler

• 2017-12-11 20.03.18.png
    268,2 KB · Görüntüleme: 835
benim ultrasonum var subatin basinda o zamani mi bekliyim yoksa haftaya falan tekrar mi ultrasona giriyim bilemedim tereddutte kaldim yani Sen ne yapmayi dusunuyorsun
benm bundan once 2 dusugum var cnm o yuzden kafama estikce ultrasona giriorum pimpirikliyim cumaya randevum var kesin solerse sana yazarim :) erkenden gidersin

benm bundan once 2 dusugum var cnm o yuzden kafama estikce ultrasona giriorum pimpirikliyim cumaya randevum var kesin solerse sana yazarim :) erkenden gidersin

uzuldum canim insallah bu sefer oyle birsey olmaz ama simdi 14 haftaliksin yani kritik donem atladildi oyle degil mi ? Kiz veya erkek ikiside kabulum ikisinede cok sevincem ama meraktan yerimde duramiyorum iste

kizlar banada bir tahminde bulunursaniz cok sevinirim. 13.0 hafta burda bebegim

Eklentiler

• 1.PNG
    281,7 KB · Görüntüleme: 1.078
  • 2.PNG
    129,4 KB · Görüntüleme: 1.020
uzuldum canim insallah bu sefer oyle birsey olmaz ama simdi 14 haftaliksin yani kritik donem atladildi oyle degil mi ? Kiz veya erkek ikiside kabulum ikisinede cok sevincem ama meraktan yerimde duramiyorum iste
yani kritik donem btti insallah diyrmiorum 9 ay risk var kan sulandrci igne hap kullaniyorum cnm Insallah saglikla alcam kucagima ama Allahin izniyle.
bende ayniyim kiz erkek farketmioda ne bilim isim dusuunurm en azindan. iki dr erkege benzio sonra kesinlesr dediler. bakalm cuma gunu gttimde bise soler dusunuyorum ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…