Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben kiza benzettimEki Görüntüle 2080404 Arkadaşlar merhaba. Ben de aranıza yeni katıldım. Tahminde bulunursanız çok sevinirim. Henüz 11 hafta 2 günlüğüz. Teşekkür ederim
Erkege benzettimKizlar buda biziz 11+6 sizce ney cinsiyet doktor tahminde bulundu ama
Kiza benzettim
Tesekkurler cinsiyet belli olunca buraya yazicamKiza benzettim
Rica ederim :) bekliyorum haberinizi :)Tesekkurler cinsiyet belli olunca buraya yazicam
Nubu goremedim canimMerhaba kizlarr benim minnakida yorumlar misiniz doktorlar henüz bise söylemedi 12+4 burda
Burda görünüyo mu canım 10 haftalık burdaNubu goremedim canim
Benimki icinde yorum yaparmisiniz hayirlisi tabiiRica ederim :) bekliyorum haberinizi :)
16. haftada kesinelsir cnmkizlar ne zaman kacinci haftada cinsiyet tam kesinlesiyor bileniniz var mi ?
Canim goremedim nubunu ya baska resim varsa onuda atabilirsin bakalimBenimki icinde yorum yaparmisiniz hayirlisi tabii
16. haftada kesinelsir cnm
benm bundan once 2 dusugum var cnm o yuzden kafama estikce ultrasona giriorum pimpirikliyim cumaya randevum var kesin solerse sana yazarim :) erkenden gidersinbenim ultrasonum var subatin basinda o zamani mi bekliyim yoksa haftaya falan tekrar mi ultrasona giriyim bilemedim tereddutte kaldim yani Sen ne yapmayi dusunuyorsun
benm bundan once 2 dusugum var cnm o yuzden kafama estikce ultrasona giriorum pimpirikliyim cumaya randevum var kesin solerse sana yazarim :) erkenden gidersin
Kıza benzettim Cnm hayırlısı olsunkizlar banada bir tahminde bulunursaniz cok sevinirim. 13.0 hafta burda bebegim
Kıza benzettim Cnm hayırlısı olsun
yani kritik donem btti insallah diyrmiorum 9 ay risk var kan sulandrci igne hap kullaniyorum cnm Insallah saglikla alcam kucagima ama Allahin izniyle.uzuldum canim insallah bu sefer oyle birsey olmaz ama simdi 14 haftaliksin yani kritik donem atladildi oyle degil mi ? Kiz veya erkek ikiside kabulum ikisinede cok sevincem ama meraktan yerimde duramiyorum iste