Paylasin fotografini bebegin tahminde bulunalim.Arkadaşlar daha önce bu tarz konu açılmış, genital nub teorisi adı altında aradan uzun zaman geçtiği için açılan konuya cevap verilemiyor. Bazı arkadaşlarımızda şuan dahil geçmiş sene o açılan konulara ultrason görüntüsü paylaşıp tahmin isteklerini yazmışlar fakat bende dahil cevap alamadık. Aranızda ultrason görüntüsü ile genital nub teorisi cinsiyet tahmini yapabileniniz var mı acaba ben ve benim gibi merakta olan arkadaşlara yardımcı olup sevindirirsiniz :) hem merakımız dinmiş hem de sonucun tutup tutmama oranını görmüş oluruz :)
Canim.kiza benzettim.cikinti popoyla paralelse kiz...cikinti 90 derecelik aciyla dikse erkek derler.
hayır canım erken okur. en az11 12 haftalık olması lazım bebişinKaçıncı hafta olması gerekiyor anlayabilmek için kızlar mesela ben 4 haftalık hamileyim 2 hafta sonra ki ultrason resmini koysam tahminde bulunabilir misiniz
kısmet canım hayırlı olsun sağğlıklı olsundaKızlar teşekkür ederim keşke tahmininiz doğru çıksaydı ama dr buraya yüklediğim ultrasondan bikaç gün sonra tekrar baktı ve erkek olduğunu söyledi.
hayır canım erken okur. en az11 12 haftalık olması lazım bebişin
kızlar lütfen tahmin hadi lütfeen
Mrhb bebeğiniz doğmuştur merak ettim cinsiyetini,bin teorisi tuttu mu?Kızlar teşekkür ederim keşke tahmininiz doğru çıksaydı ama dr buraya yüklediğim ultrasondan bikaç gün sonra tekrar baktı ve erkek olduğunu söyledi.