Genital nub teorisi cinsiyet tahmini

Bence kız olabilir çünkü zamanla aşağı iniyor öyle olunca erkekte havada kalıyor sanırım 45 derece üzeriydi, benim 11 hafta da çekilen fotoda daha yukarda ve erkek demişti doktor hemen

anladim canim, ilk bebegimde hic merak etmiyordum 20 haftayi beklemistim ama bu sefer daha bir heycan var. Demekki erkekte daha yukari oluyor. Hayirlisi ya kiz veya erkek farketmez rabbi msaglikla versinde

anladim canim, ilk bebegimde hic merak etmiyordum 20 haftayi beklemistim ama bu sefer daha bir heycan var. Demekki erkekte daha yukari oluyor. Hayirlisi ya kiz veya erkek farketmez rabbi msaglikla versinde
cidden en önemlisi sağlıklı gebelik geçirmen, huzurlu olman, sağlıklı bir şekilde kucağına alman. :) 6. aya kadar erkek dedikleri kız çıktığı da oluyormuş, hayırlı evlat olsun inşallah.

Daha kendi doktoruma haftaya gitcem dayanamadim devlete gittim erkek dedi insallah darisi basina canim yanilma olabilirmiki kendi doktorum olmayinca tam guvenemedim nedense

sanmam canim cunku erkek dedikleri kiz olma sansi azmis. genelde kiz dedikleri bazen sonra erkek olabiliyormus ama erkek dediyse erkektir o. Hani nasil diyim seysi o kadar kucuk olunca galiba kiza benzetiyorlar. Hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah

Amin canimm insallah saglikla aliriz kucagimiza sen nezaman gitceksin ogrendiginde haber et

Tam anlamadim dedigini canim ilk derken ilk bebegimi 16 ken ogrendim kiz simdikini 15 haftalikken erkek dedi
Şuanda hamilesin ya canım doktorun ilk tahmini kaçıncı haftadayken olmuştu demek istedim. 15 haftalıkken mi ögrendin o zaman, daha öncesinde tahminde bulunmadı mı doktor hiç

Şuanda hamilesin ya canım doktorun ilk tahmini kaçıncı haftadayken olmuştu demek istedim. 15 haftalıkken mi ögrendin o zaman, daha öncesinde tahminde bulunmadı mı doktor hiç
12 haftalikken gitmistim tahminde bulunmadi bende 15 haftaliga girince devlete baska doktora gittim erkek dedi haftaya ozel kendi doktoruma randevum o ne dicek bakalim bu doktora guvenemedim nieyse ultrasyon cok bulanikti sence dogrumudur

12 haftalikken gitmistim tahminde bulunmadi bende 15 haftaliga girince devlete baska doktora gittim erkek dedi haftaya ozel kendi doktoruma randevum o ne dicek bakalim bu doktora guvenemedim nieyse ultrasyon cok bulanikti sence dogrumudur
İnşallah doğrudur canım. Kendi doktoruna gidince de kesinleşir Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…