- 23 Mart 2011
- 1.400
- 605
Bence kız olabilir çünkü zamanla aşağı iniyor öyle olunca erkekte havada kalıyor sanırım 45 derece üzeriydi, benim 11 hafta da çekilen fotoda daha yukarda ve erkek demişti doktor hemen
cidden en önemlisi sağlıklı gebelik geçirmen, huzurlu olman, sağlıklı bir şekilde kucağına alman. :) 6. aya kadar erkek dedikleri kız çıktığı da oluyormuş, hayırlı evlat olsun inşallah.anladim canim, ilk bebegimde hic merak etmiyordum 20 haftayi beklemistim ama bu sefer daha bir heycan var. Demekki erkekte daha yukari oluyor. Hayirlisi ya kiz veya erkek farketmez rabbi msaglikla versinde
S sarikirmizim canim ben ogrendim erkekmis tahminin dogru ckti
@gzm9192 yorum yapabilir misin? 12+3 ultrason çıktısı
Benimki icinde yorum yaparmisiniz hayirlisi tabii
Daha kendi doktoruma haftaya gitcem dayanamadim devlete gittim erkek dedi insallah darisi basina canim yanilma olabilirmiki kendi doktorum olmayinca tam guvenemedim nedensegercekten mi canim ya cok tebrik ederim. Darisi benim basima. Maasallah. Ben daha ogrenemedim ya cok heycanliyim.
Daha kendi doktoruma haftaya gitcem dayanamadim devlete gittim erkek dedi insallah darisi basina canim yanilma olabilirmiki kendi doktorum olmayinca tam guvenemedim nedense
Amin canimm insallah saglikla aliriz kucagimiza sen nezaman gitceksin ogrendiginde haber etsanmam canim cunku erkek dedikleri kiz olma sansi azmis. genelde kiz dedikleri bazen sonra erkek olabiliyormus ama erkek dediyse erkektir o. Hani nasil diyim seysi o kadar kucuk olunca galiba kiza benzetiyorlar. Hayirlisiyla saglikla kucagina alirsin insallah
Canım sen ilk kaçıncı haftada öğrenmiştin cinsiyeti?S sarikirmizim canim ben ogrendim erkekmis tahminin dogru ckti
Tam anlamadim dedigini canim ilk derken ilk bebegimi 16 ken ogrendim kiz simdikini 15 haftalikken erkek dediCanım sen ilk kaçıncı haftada öğrenmiştin cinsiyeti?
Şuanda hamilesin ya canım doktorun ilk tahmini kaçıncı haftadayken olmuştu demek istedim. 15 haftalıkken mi ögrendin o zaman, daha öncesinde tahminde bulunmadı mı doktor hiçTam anlamadim dedigini canim ilk derken ilk bebegimi 16 ken ogrendim kiz simdikini 15 haftalikken erkek dedi
Amin canimm insallah saglikla aliriz kucagimiza sen nezaman gitceksin ogrendiginde haber et
12 haftalikken gitmistim tahminde bulunmadi bende 15 haftaliga girince devlete baska doktora gittim erkek dedi haftaya ozel kendi doktoruma randevum o ne dicek bakalim bu doktora guvenemedim nieyse ultrasyon cok bulanikti sence dogrumudurŞuanda hamilesin ya canım doktorun ilk tahmini kaçıncı haftadayken olmuştu demek istedim. 15 haftalıkken mi ögrendin o zaman, daha öncesinde tahminde bulunmadı mı doktor hiç
Himm Allahim gönlünden geceni nasip etsin ogrenince yaz canimcanim benim daha 1.5 hafta sonra randevum var o zamana kadar beklicem mecburen
Himm Allahim gönlünden geceni nasip etsin ogrenince yaz canim
İnşallah doğrudur canım. Kendi doktoruna gidince de kesinleşir Allahın izniyle12 haftalikken gitmistim tahminde bulunmadi bende 15 haftaliga girince devlete baska doktora gittim erkek dedi haftaya ozel kendi doktoruma randevum o ne dicek bakalim bu doktora guvenemedim nieyse ultrasyon cok bulanikti sence dogrumudur
Canim daha ogrenmedinmi cinsiyetiniamin insallah tamam yazarim tatlim
Canim daha ogrenmedinmi cinsiyetini
Saglikla kucagina al insallah canimogrendim tatlim bir kizim olucak hayirlisiyla insallah,