İntaniye - Bulaşıcı Hastalıklar Genital Herpes Hakkında Sizin için hazırladığım detaylı bilgiler!

Bu arada tesekkur etmeyi unuttum, cok cok tesekkur ederim ilginize, sorularimi cevapsiz birakmamaniza, insallah bigun kesin tedavisi bulunurda hepimiz kurtuluruz bu virusten

Aranizda koloidol gumus suyu kullanan var mi kesin tedavi ettigi yaziyor internette ama unlu bir klinigin sayfasindada bunun cok zararli oldugu yaziyor

Aranizda koloidol gumus suyu kullanan var mi kesin tedavi ettigi yaziyor internette ama unlu bir klinigin sayfasindada bunun cok zararli oldugu yaziyor

canım ben kullandım ilk çıktığı dönemlerde deli gibi tedavisini arıyordum. Şöyle söyleyebilirim bir zararını görmedim hatta iyileşmesini hızlandırdı vss. fakat çok fazla kullanımlarda vucudun rengi grimsi maviye dönüşebilirmiş! tıp tarihinde bununla ilgili 1-2 örnek var fakat çok fazla kullanımda olmuş.
ben ucuk cıktıgında üzerine sürüyorum açıkcası sprey şişe aldım plastik onun içine koydum üzerine sıkıyorum :) buarada malesef bu olaya daha kesin bir çözüm yok. Fakat şuanda 2. fazına geçilen bir aşı üzerinde çalışıyorlar. Dr. Bloom Gen-003 yazarsan, ingilizcende varsa okuyabilirsin :KK66: fakat 10 yıl sürebilir araştırmaları bilgin olsun çok ümitlenmemek gerek

Son düzenleme:
Okudum aciklamalari zaten burda sizin paylastiklariniz sayesinde yaralarim iyilesiyor, doktorlar ilav yazip gonderiyor, ne bir aciklama, ne bir uyari, verdikleri tedavi yuzunden yaralarim o kadar gec iyilestiki. Burasi moral oluyor bana bir nebzede olsa. İmmuneks verdi doktor, ikinci kutuyu kullaniyorum fazla kullanilmasi zararliymis diye duydum. Neden bu kadar sik atak geciriyorum bilmiyorum cok moralim bozuk, Anusumde ne buyuyen ne kuculen bir yara olustu, kalcalarimdada cikmaya basladi.

canım immunex kullanabilirsin bir sorun olmaz fakat 3 ay sonra 1 ay kadar ara ver :) bunun dışında günlük bol bol vitamin kullan.
balparmağın çıkarttığı adı apitere (polen-arısütü-propolis içeren) bir ürün var eczaneden alabilirsin. Bünyeni kuvvetlendirir. Stres yapma bu stres herşeyin başı cidden! uçuklarının üzerine çinko içeren kremde sürebilirsin
bir sorun olursa hiç çekinme bilgim dahilinde yardımcı olmak isterim.

Desitinle kuruttum genitalimdeki yaralari ama bacagimda cikan oldukca buyuktu ve acik yaraya donustu ona surmeye cesaret edemedim acikcasi,dr batikon verdi siringayla cek uzerine puskurt dedi bir gecede kurudu( eskiden batikon diye tendirdiyot tarzi birsey vardi onun yerine piyasa bu dedigim igne surulmus. Gumus suyunun icilince virusu tamamen vucuttan attigini okudum, ancak maya klinik diye yabanci bir klinigin sitesindede kesinlikle safsata olduguna dair bir makale okudum, arastirmalarim devam ediyor,yenicem bu virusu, inada bindirdim olayi:) Bu arada erkek arkadasimda terketti beni bulasici hastaligim var diye, senelerdir beraber oldugum adam virusu ondan almis olabilecegime inanmadi:)) sevgiler

Desitinle kuruttum genitalimdeki yaralari ama bacagimda cikan oldukca buyuktu ve acik yaraya donustu ona surmeye cesaret edemedim acikcasi,dr batikon verdi siringayla cek uzerine puskurt dedi bir gecede kurudu( eskiden batikon diye tendirdiyot tarzi birsey vardi onun yerine piyasa bu dedigim igne surulmus. Gumus suyunun icilince virusu tamamen vucuttan attigini okudum, ancak maya klinik diye yabanci bir klinigin sitesindede kesinlikle safsata olduguna dair bir makale okudum, arastirmalarim devam ediyor,yenicem bu virusu, inada bindirdim olayi:) Bu arada erkek arkadasimda terketti beni bulasici hastaligim var diye, senelerdir beraber oldugum adam virusu ondan almis olabilecegime inanmadi:)) sevgiler

inanamıyorum! senin için en hayırlısı bu olmuş! Benim erkek arkadaşımda virüs bile olmamasına rağmen beni kabul etti! o adamdan hayır gelmez canım iyiki kurtulmuşsun kafana hiç takma! desitin işe yarar fakat baya yakıyor :KK43: batikon-tendirdiyot hemen hemen aynı şeyler sanıyorum fakat benim önerim bir süre valtrex yada asiklovire devam etmen en azından baskılayana kadar...
gumus suyu konusunda haklılar çünkü bu virüs sinirlerde saklanıyor ve çoğalıyor oyüzden öldürmesi veya tedavi etmen imkansız! yapabileceğin tek şey baskılayarak çıkmamasını sağlamak! bende neredeyse 2 sene çıkmadı geçenlerde çok stresliyken çıktı...

Cok soru soruyorum biliyorum ama senden aldigim her yanit biraz daha rahatlamami sagliyor. Drum son olarak 5 gunluk doz verdi 500x 2 seklinde, ilacim bittti ama yara tam olarak gecmedi. Anus cevresindeki yaralarim iz birakti aloe vera demissin, evde saksida var yuzumdeki sivilce izlerine kullaniyordum, onu kullanicam. Surekli batma hissim genital bolgemde ozellikle ilk cikan buyuk yara tamamen gecmesine ragmen yeri hala aciyor ve batiyor. Bacak ve ayak agrim zaten 24 saat devam ediyor, bugun isyerinde dayanamaz hale geldim bel ve bacak agrima ve gittim igne yaptirdim kas gevsetici. Bu arada saclarim asiri dokuluyor, tansiyonum yukseliyor ve zihnimi toparlayamiyorum ilaci kullanirken, dr 1 yil boyunca kullandirabiliriz dedi ilaci, bu yan etkiler devam ederse naparim bilmiyorum. Sevgiler

Www.progressivehealth.com diye bir sitede, 2000 yilinda yayinlanmis tibbi bir makale buldum, makalede sarmisagin hsv 1-2 uzerindeki iyilestirici etkilerini kanitlayan deneylerden sozediyor. Vurusu tamamen gecirmiyormus ama atak sirasinda iyilesmeyi % 90 artiriyormus. Soyle bir tarif verilmis: ilk belirtide 2 cay kasigi cig sarimsagi 1 cay kasigi balla birlikte iyice cigneyip( mumkun oldugu kadar agzinizda dursun diyor) yutuyormusuz ardindanda bir fincan ekinezya cayi. İmmune sistemide cok guclendirdigi icin ataklari tamamen engelleyebilir demis, bir de herpesle ilgili vitamin tarzi bir gida takviyesi var, valtrexin yan etkilerini dusununce bitkisel takviye bana mantikli geldi. Hidrojen peroksitte farelerde yapilan deneylerde virusu iyilestirmis ama henuz insanlarda denenmemis malesef

Herpesle ilgili yabanci bir forumda denk geldim ozon terapiye, arastirdim ve virutik rahatsizliklarda kullanildigini ogrendim, pahali degilse en kisa zamanda deniycem, sonuclari burdan paylasirim

Herpesle ilgili yabanci bir forumda denk geldim ozon terapiye, arastirdim ve virutik rahatsizliklarda kullanildigini ogrendim, pahali degilse en kisa zamanda deniycem, sonuclari burdan paylasirim.

Bir ayda ucuncu atagimi geciriyorum, bacagimdaki iyilesmeden genitalimde cikiyor. Valtrex icerken bile ucuk cikariyorum, ilk zamanlar hep boyle mi oluyor?

Bir ayda ucuncu atagimi geciriyorum, bacagimdaki iyilesmeden genitalimde cikiyor. Valtrex icerken bile ucuk cikariyorum, ilk zamanlar hep boyle mi oluyor?

canım ilk zamanlar benimde çok arka arkaya çıkıyordu. metabolizmam alıştıktan sonra baya baya azıldı. Fakat valtrexi düzenli olarak bi 6 ay yada 1 yıl kadar kullanmanı öneririm. Hem vucudunun alışması hemde herpes iyileştikten sonra oluşan sinir, kas, eklem ağrılarının azalmasında etkili olur. bünyeni kuvvetlendirecek şeyler yap olurmu metabolizman düşmesin dikkat et kendine

Sagol canim doktora bu defa soyliycem gidince baskilayici tedavi uygulayin diye, Amerika'da yasayan bir arkadasim var ondanda senin sozettigin Hint ekinezyasini siparis ettim. doktorlarin bu konuda fazlasiyla cahil oldugunu anladim bu surecte malesef. Senin hazirladigin bu sayfa sayesinde bilgi edindim ve daha soguk kanli yaklasiyorum olaya; doktoru su anda sadece ilac kaynagi olarak goruyorum. Son bir sorum olucak cok sıktim farkindayim ama doktorlar hicbir halttan anlamiyor. Yabanci forumlarda hep beslenmede dikkat edilecek gidalardan sozediyor, burdada bahsedilmis ama dedikleri kadar tetikleyiciligi var mi bu gidalarin, kahve- cikolata, hububat, ananas, bunlar benim en cok tukettigim seyler. Sen beslenmende degisiklikler yaptin mi, birde lysine icin duzenli diyorlar, bu kadar hap- ilac bunyeyi ne yapar bilmiyorum

Sagol canim doktora bu defa soyliycem gidince baskilayici tedavi uygulayin diye, Amerika'da yasayan bir arkadasim var ondanda senin sozettigin Hint ekinezyasini siparis ettim. doktorlarin bu konuda fazlasiyla cahil oldugunu anladim bu surecte malesef. Senin hazirladigin bu sayfa sayesinde bilgi edindim ve daha soguk kanli yaklasiyorum olaya; doktoru su anda sadece ilac kaynagi olarak goruyorum. Son bir sorum olucak cok sıktim farkindayim ama doktorlar hicbir halttan anlamiyor. Yabanci forumlarda hep beslenmede dikkat edilecek gidalardan sozediyor, burdada bahsedilmis ama dedikleri kadar tetikleyiciligi var mi bu gidalarin, kahve- cikolata, hububat, ananas, bunlar benim en cok tukettigim seyler. Sen beslenmende degisiklikler yaptin mi, birde lysine icin duzenli diyorlar, bu kadar hap- ilac bunyeyi ne yapar bilmiyorum

canım kişiden kişiye değişiyor ben herşeyi yiyiorum en yağlı menülerden en sağlıksız şeylere kadar :) bende bir ters tepki olmadı fakat yediklerini çok abarttığım günlerde dengelemek için lysine içiyorum. Solgarın Lysine'ını aldım hergün kullanmasamda arasıra özellikle çok alkol tükettiğimde alıyorum . 2 sene boyunca hiç çıkmadı geçen çok stresli bir dönem yaşadım, ev taşıdım yoruldum hemencicik çıkıverdi :) sana söylediğim siteye üye oldunmu ordaki insanlar ailem oldu resmen :)

Selam yine ben:) Soyledigin siteye bir turlu giremiyorum, 3 aylik baskilama tedavisine baslatti doktorum ama su anda 4. Atagimi geciriyorum ve bu sefer ciddi bir agrim var. Valtex+ immuzinc+ b vitamini komplex+ c vitamini takviyesi almama, cok sevdigim bira, kahve, sigaradan 2, 5 aydir uzak durmama ragmen ataklarim hic ara vermeden surekli olusuyor. Stresten uzak durmak icin antidepresan kullaniyorum nirvana cikmis kadar sakinim. Bacagimdakinin izi ne yaptiysam gecmiyor ve sonradan siddetli bir sekilde agrimaya basladi. Genital bolgemdede izler gecmiyor. Hayatim bitmis gibi geliyor,kimseyle sevgili olamiycam, evlenemiycem, genitalimden bulasmasa bacagimdaki lezyondan bulastiricam bu basbelasini. Cok sevdigim yegenimi opemiyorum belki agiz yoluyla ona bulastiririm diye. Arkadaslarimda kalamiyorum, carsafta havluda vs 6 saat yasiyormus lanet virus. Sayfayi boyle kullanmam dogru degil belki biliyorum, cevapta beklemiyorum ama icimi dokmek istedim, kendimi cok umitsiz hissediyorum:KK43:

Selam yine ben:) Soyledigin siteye bir turlu giremiyorum, 3 aylik baskilama tedavisine baslatti doktorum ama su anda 4. Atagimi geciriyorum ve bu sefer ciddi bir agrim var. Valtex+ immuzinc+ b vitamini komplex+ c vitamini takviyesi almama, cok sevdigim bira, kahve, sigaradan 2, 5 aydir uzak durmama ragmen ataklarim hic ara vermeden surekli olusuyor. Stresten uzak durmak icin antidepresan kullaniyorum nirvana cikmis kadar sakinim. Bacagimdakinin izi ne yaptiysam gecmiyor ve sonradan siddetli bir sekilde agrimaya basladi. Genital bolgemdede izler gecmiyor. Hayatim bitmis gibi geliyor,kimseyle sevgili olamiycam, evlenemiycem, genitalimden bulasmasa bacagimdaki lezyondan bulastiricam bu basbelasini. Cok sevdigim yegenimi opemiyorum belki agiz yoluyla ona bulastiririm diye. Arkadaslarimda kalamiyorum, carsafta havluda vs 6 saat yasiyormus lanet virus. Sayfayi boyle kullanmam dogru degil belki biliyorum, cevapta beklemiyorum ama icimi dokmek istedim, kendimi cok umitsiz hissediyorum:KK43:

canım benim. kıyamam sana :KK43: bu lanet virüs malesef başlarda arka arkaya vucudu vurabiliyor. ama yemin ederim zamanla çook azalıyor hatta senelerce olmuyor. öncelikle sorularına madde madde cevap vermek istiyorum.

1- Stres için aldığın ilaçlar evet seni sakinleştiriyordur fakat çok kafana takıyorsan bunu tekrar edebiliyor.

2- Bacağındaki izler için aloevera sürebilirsin.

3- Hayatın bitmedi hala centilmen erkekler var bunu sakın unutma dedim ya benim sevgilimde bu virüs yok ve durumumdan haberdar yinede beni seviyor, korkmuyor bu riski göze alıyor hatta konuşmuyor bile sormuyor bile sen düşün. oyüzden sakın korkma evlenebilirsin, normal bir hayat yaşayabilirsin .dudağında uçuk çıkan milyonlarca insan var aynı şey sadece aşağıda çıkıyor.

4- Yeğenini öpebilirsin sevebilirsin bu virüs kalkıpta dudağından bulaşmaz imkansız. Eğer yaraya dokunursan elini sabunla yıkaman yeterli. yapılan terslerde bu virüs çok çabuk ölen bi virüs. hava ile temastan ortalam 2-3 dakika içerisinde ölüyor. sadece deri ve mukozada yaşabiliyor. bu sebeple arkadaşlarında da kalabilirsin sadece kendi pijamanı götür :) için rahat olsun birde öyle kolay kolay bulaşan birşey de deil. kalkıp arkadaşınla cinsel bir temasın olmadığı sürece bulaşmaz.

istediğin zaman yazabilirsn sakın üzme kendini :KK3:

Merhaba,
ben 2 yıllık evliyim geçen sene genitalimde kaşıntı ve şişlikler oldu ama hemen geçti tabi ben meraktan araştırmaya başladım kendi muayenelerim sonucundada genitalde 2 tane beze buldum.. bezenin üstünde de belli belirsiz beyaz bir kabarıklık var ben kanser olabilir diye cok korktum hemen doktora gittim tabi ama kanser değilmiş kesinlikle, ne oldugu konusunda ise doktorlar kesin bişey söylemediler ..kıl kökü iltihabıdır geçer diyorlar. smear testlerimi yaptırıyorum herşey normal ama bu bezeleri farkettikten sonra bende siyatik ağrılarına benzer kalçamdan ayağıma kadar ağrılar, uyuşmalar ,klitorisimde ağrılar başladı. üstelik ara kanamalarımda başladı.. bu belirtiler herpes belirtilerine benziyor ama bende yara yok bazı değişiklikler var ama aylardır ne yara oluyo nede bezeler büyüyor yada küçülüyor.. bu yüzden doktorlar tanı koyamıyorlar.. bu anormalliklerin sebebini çok merak ediyorum çünkü ilk defa böyle bişey yaşıyorum.. herpesin kan testini yaptırmak istiyorum ama yara olmadan herpes testi sonucu ne kadar güvenilir çıkar onu sormak istiyorum, birde bunu şu anda aktif yaşayanlar, öncesinde böyle belirtiler sizde de oluştu mu?

Merhaba,
ben 2 yıllık evliyim geçen sene genitalimde kaşıntı ve şişlikler oldu ama hemen geçti tabi ben meraktan araştırmaya başladım kendi muayenelerim sonucundada genitalde 2 tane beze buldum.. bezenin üstünde de belli belirsiz beyaz bir kabarıklık var ben kanser olabilir diye cok korktum hemen doktora gittim tabi ama kanser değilmiş kesinlikle, ne oldugu konusunda ise doktorlar kesin bişey söylemediler ..kıl kökü iltihabıdır geçer diyorlar. smear testlerimi yaptırıyorum herşey normal ama bu bezeleri farkettikten sonra bende siyatik ağrılarına benzer kalçamdan ayağıma kadar ağrılar, uyuşmalar ,klitorisimde ağrılar başladı. üstelik ara kanamalarımda başladı.. bu belirtiler herpes belirtilerine benziyor ama bende yara yok bazı değişiklikler var ama aylardır ne yara oluyo nede bezeler büyüyor yada küçülüyor.. bu yüzden doktorlar tanı koyamıyorlar.. bu anormalliklerin sebebini çok merak ediyorum çünkü ilk defa böyle bişey yaşıyorum.. herpesin kan testini yaptırmak istiyorum ama yara olmadan herpes testi sonucu ne kadar güvenilir çıkar onu sormak istiyorum, birde bunu şu anda aktif yaşayanlar, öncesinde böyle belirtiler sizde de oluştu mu?

canım merhaba yara oluşmadıysa herpes olmayabilir. Herpes ile karıştırılan bir sürü şey var öncelikle herpes atakları genelde 5-20 gün civarı sürer? Senin bu şikayetlerin ne kadardır var? 2. si siyatik ağrılarım benimde oluyor fakat herpesten olduğunu düşünmüyorum ne zaman ters bir hareket yapsam ozaman oluyor. Genelde atak başlamadan 1-2 gün önce şiddetli kaşıntı, karıncalama, tek bacağımda ağrı oluyor. bir de iyileştikten bir kaç gün sonra daha devam ediyor. onun dışında günlük hayatımda bunları yaşamıyorum.
son olarak şunu söyleyebilirim. Genital odakli anksiyete yaşıyor olabilirsin. Yani şimdi sen bunlar cıktından sonra araştırdın vss.. kafanda herpes olduğunu düşündün ya beyin direk onun kaygısından belirtilerini yaşatıyor olabilir.
herhangi bir kabarcık yoksa 2-3 ay bekleyip bir kan testi yaptırmanı öneririm. 2-3 ayın sonunda herpes negatif çıkarsa korkmanı gerektiren birşey yok diyebilirim. başka şeylere bakmanız gerekebilir. :KK16:

canım merhaba yara oluşmadıysa herpes olmayabilir. Herpes ile karıştırılan bir sürü şey var öncelikle herpes atakları genelde 5-20 gün civarı sürer? Senin bu şikayetlerin ne kadardır var? 2. si siyatik ağrılarım benimde oluyor fakat herpesten olduğunu düşünmüyorum ne zaman ters bir hareket yapsam ozaman oluyor. Genelde atak başlamadan 1-2 gün önce şiddetli kaşıntı, karıncalama, tek bacağımda ağrı oluyor. bir de iyileştikten bir kaç gün sonra daha devam ediyor. onun dışında günlük hayatımda bunları yaşamıyorum.
son olarak şunu söyleyebilirim. Genital odakli anksiyete yaşıyor olabilirsin. Yani şimdi sen bunlar cıktından sonra araştırdın vss.. kafanda herpes olduğunu düşündün ya beyin direk onun kaygısından belirtilerini yaşatıyor olabilir.
herhangi bir kabarcık yoksa 2-3 ay bekleyip bir kan testi yaptırmanı öneririm. 2-3 ayın sonunda herpes negatif çıkarsa korkmanı gerektiren birşey yok diyebilirim. başka şeylere bakmanız gerekebilir. :KK16:

Merhaba
yanıt için teşekkür ederim. bu belirtileri 9-10 ay öncesinde yaşadım şişlik ve kaşıntılar 1-2 gün içerisinde geçti ama bezeler ne büyüyor ne küçülüyor.. kıl kökü iltihaplanmasıdır diye antibiyotikde verildi ama geçmedi. ayrıca bezenin üzerinde belli belirsiz beyaz bir kabarıklık var oda arada sırada hafif kaşınıyor.bunun dışında atak yada yara oluşmadı.
ben dudağımda çok uçuk çıkartırım ve tip 1 dudağımda beze yapar, boynunda beze yapanlar bile varmış bu yüzden (doktorlarda kesinlikle kanser olmadığını söyleyince) genitaldeki bezeleri herpesle ilişkilendirdim ayrıca internette de buna benzer bilgilere rastladım, ama sanırım herpesi su an aktif yaşayanların genitalde beze/kitle gibi şikayetleri yok?
ara kanamalarımda fitil kullandıktan sonra geçti ama herpes rahim ağzında yara yapmış olabilir mi?
ağrılarımda ilk zamanki şiddetinde olmasada devam ediyor.. kalçadan ayağa kadar ve genellikle tek taraflı..
ayrıca haklısın beynim sürekli bununla meşgul çünkü görünürde birşey olmasada ben orda bişeylerin normal olmadığının farkındayım ve bu beni endişelendiriyor.. Allah hepimize şifa versin..

X