- Konu Sahibi SonSavasci
Bu arada tesekkur etmeyi unuttum, cok cok tesekkur ederim ilginize, sorularimi cevapsiz birakmamaniza, insallah bigun kesin tedavisi bulunurda hepimiz kurtuluruz bu virusten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aranizda koloidol gumus suyu kullanan var mi kesin tedavi ettigi yaziyor internette ama unlu bir klinigin sayfasindada bunun cok zararli oldugu yaziyor
Okudum aciklamalari zaten burda sizin paylastiklariniz sayesinde yaralarim iyilesiyor, doktorlar ilav yazip gonderiyor, ne bir aciklama, ne bir uyari, verdikleri tedavi yuzunden yaralarim o kadar gec iyilestiki. Burasi moral oluyor bana bir nebzede olsa. İmmuneks verdi doktor, ikinci kutuyu kullaniyorum fazla kullanilmasi zararliymis diye duydum. Neden bu kadar sik atak geciriyorum bilmiyorum cok moralim bozuk, Anusumde ne buyuyen ne kuculen bir yara olustu, kalcalarimdada cikmaya basladi.
Desitinle kuruttum genitalimdeki yaralari ama bacagimda cikan oldukca buyuktu ve acik yaraya donustu ona surmeye cesaret edemedim acikcasi,dr batikon verdi siringayla cek uzerine puskurt dedi bir gecede kurudu( eskiden batikon diye tendirdiyot tarzi birsey vardi onun yerine piyasa bu dedigim igne surulmus. Gumus suyunun icilince virusu tamamen vucuttan attigini okudum, ancak maya klinik diye yabanci bir klinigin sitesindede kesinlikle safsata olduguna dair bir makale okudum, arastirmalarim devam ediyor,yenicem bu virusu, inada bindirdim olayi:) Bu arada erkek arkadasimda terketti beni bulasici hastaligim var diye, senelerdir beraber oldugum adam virusu ondan almis olabilecegime inanmadi:)) sevgiler
Bir ayda ucuncu atagimi geciriyorum, bacagimdaki iyilesmeden genitalimde cikiyor. Valtrex icerken bile ucuk cikariyorum, ilk zamanlar hep boyle mi oluyor?
Sagol canim doktora bu defa soyliycem gidince baskilayici tedavi uygulayin diye, Amerika'da yasayan bir arkadasim var ondanda senin sozettigin Hint ekinezyasini siparis ettim. doktorlarin bu konuda fazlasiyla cahil oldugunu anladim bu surecte malesef. Senin hazirladigin bu sayfa sayesinde bilgi edindim ve daha soguk kanli yaklasiyorum olaya; doktoru su anda sadece ilac kaynagi olarak goruyorum. Son bir sorum olucak cok sıktim farkindayim ama doktorlar hicbir halttan anlamiyor. Yabanci forumlarda hep beslenmede dikkat edilecek gidalardan sozediyor, burdada bahsedilmis ama dedikleri kadar tetikleyiciligi var mi bu gidalarin, kahve- cikolata, hububat, ananas, bunlar benim en cok tukettigim seyler. Sen beslenmende degisiklikler yaptin mi, birde lysine icin duzenli diyorlar, bu kadar hap- ilac bunyeyi ne yapar bilmiyorum
Selam yine ben:) Soyledigin siteye bir turlu giremiyorum, 3 aylik baskilama tedavisine baslatti doktorum ama su anda 4. Atagimi geciriyorum ve bu sefer ciddi bir agrim var. Valtex+ immuzinc+ b vitamini komplex+ c vitamini takviyesi almama, cok sevdigim bira, kahve, sigaradan 2, 5 aydir uzak durmama ragmen ataklarim hic ara vermeden surekli olusuyor. Stresten uzak durmak icin antidepresan kullaniyorum nirvana cikmis kadar sakinim. Bacagimdakinin izi ne yaptiysam gecmiyor ve sonradan siddetli bir sekilde agrimaya basladi. Genital bolgemdede izler gecmiyor. Hayatim bitmis gibi geliyor,kimseyle sevgili olamiycam, evlenemiycem, genitalimden bulasmasa bacagimdaki lezyondan bulastiricam bu basbelasini. Cok sevdigim yegenimi opemiyorum belki agiz yoluyla ona bulastiririm diye. Arkadaslarimda kalamiyorum, carsafta havluda vs 6 saat yasiyormus lanet virus. Sayfayi boyle kullanmam dogru degil belki biliyorum, cevapta beklemiyorum ama icimi dokmek istedim, kendimi cok umitsiz hissediyorum
Merhaba,
ben 2 yıllık evliyim geçen sene genitalimde kaşıntı ve şişlikler oldu ama hemen geçti tabi ben meraktan araştırmaya başladım kendi muayenelerim sonucundada genitalde 2 tane beze buldum.. bezenin üstünde de belli belirsiz beyaz bir kabarıklık var ben kanser olabilir diye cok korktum hemen doktora gittim tabi ama kanser değilmiş kesinlikle, ne oldugu konusunda ise doktorlar kesin bişey söylemediler ..kıl kökü iltihabıdır geçer diyorlar. smear testlerimi yaptırıyorum herşey normal ama bu bezeleri farkettikten sonra bende siyatik ağrılarına benzer kalçamdan ayağıma kadar ağrılar, uyuşmalar ,klitorisimde ağrılar başladı. üstelik ara kanamalarımda başladı.. bu belirtiler herpes belirtilerine benziyor ama bende yara yok bazı değişiklikler var ama aylardır ne yara oluyo nede bezeler büyüyor yada küçülüyor.. bu yüzden doktorlar tanı koyamıyorlar.. bu anormalliklerin sebebini çok merak ediyorum çünkü ilk defa böyle bişey yaşıyorum.. herpesin kan testini yaptırmak istiyorum ama yara olmadan herpes testi sonucu ne kadar güvenilir çıkar onu sormak istiyorum, birde bunu şu anda aktif yaşayanlar, öncesinde böyle belirtiler sizde de oluştu mu?
canım merhaba yara oluşmadıysa herpes olmayabilir. Herpes ile karıştırılan bir sürü şey var öncelikle herpes atakları genelde 5-20 gün civarı sürer? Senin bu şikayetlerin ne kadardır var? 2. si siyatik ağrılarım benimde oluyor fakat herpesten olduğunu düşünmüyorum ne zaman ters bir hareket yapsam ozaman oluyor. Genelde atak başlamadan 1-2 gün önce şiddetli kaşıntı, karıncalama, tek bacağımda ağrı oluyor. bir de iyileştikten bir kaç gün sonra daha devam ediyor. onun dışında günlük hayatımda bunları yaşamıyorum.
son olarak şunu söyleyebilirim. Genital odakli anksiyete yaşıyor olabilirsin. Yani şimdi sen bunlar cıktından sonra araştırdın vss.. kafanda herpes olduğunu düşündün ya beyin direk onun kaygısından belirtilerini yaşatıyor olabilir.
herhangi bir kabarcık yoksa 2-3 ay bekleyip bir kan testi yaptırmanı öneririm. 2-3 ayın sonunda herpes negatif çıkarsa korkmanı gerektiren birşey yok diyebilirim. başka şeylere bakmanız gerekebilir.