Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

okiş a.s.

kızlar yaaa benim kontrol seansının üstünden de 10gün geçti ama iç dudak kısmı hala olduğu gibi duruo. dalga mı geçio benle bunlar yaaaakafamçokkarıştı

ya cnm ben sana sanırım bi kaç gün önce sormuştum ozmannn dedin ya dökülür diye cidden bu iki günde döküldüü ondan önce hiç dökülmüyodu elimle hafif çekiodum gelmioduu..dedigin gibi daha ilk seasn die takmamaya çalışıyorum ama sürekli kontrol ediyorum deli giib dökülüomu die:)

seninle beraber başladık yani bakalım hangimizin önce bitcek delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

ama senin bitsin sen evleniceksin çünkü

ay cnmmm hesalplarıma göre evlendigim sıra 5-6.seasnlarım olcak sanırım baya bitmiş olur tek tük tüy kalır heralde..herkes 5-6 seasnta bitiriyo..hattaaa lazer merkezindeki 4 seasnta biter dedi..kol altım için 3 dediii çok az geldi bana valla ben 6-7 seasna bile razıyım yeterki bitsin:Saruboceq:cnmm dedigin giib aynı başlamışız bakalım gelişmelerden haberdar ederis birbirimizi iyi oluryerimseniben

kızlar yaaa benim kontrol seansının üstünden de 10gün geçti ama iç dudak kısmı hala olduğu gibi duruo. dalga mı geçio benle bunlar yaaaakafamçokkarıştı

Canım bazen inatcı kıllar oluyo bendede oldu hem normal seansta hemde kontrol seansında dökülmedi ikinci seansımda daöküldü tam orta kısımdı bazen inatcı kıllar olabiliyo
o bölgeye yapmamış olabilirlermi

evet canım evlenene kadar tüy şeklinde olurlar zaten okadardanda bişi olmaz:kedi:

Nem cim ewlendikten sonrada gidersin ewlenene kadar da azalır merak etme
evlenince bacaklarada gitcem neyapam kıllıyım ama allahtan çöüzümü var:)inş sonradan geri çıkmaslar:)
evet canım evlenene kadar tüy şeklinde olurlar zaten okadardanda bişi olmaz:kedi:

ayy o günleri görebilcekmiyim:)benimkiler baya sık ve sertte:)kaydirigubbakcemile3

Ayyy bacaklarda süper oluyo kızlar benim 3 seansım oldu bitti nasıl anlatim baya bitti kızlar tek tük çıktı diz bölgemde war biraz ama öncekinin yanında bu kaymak kaymak süperdi haziranın başında yaptırdım bide bayrama jilet yaptım düşünün bitiyo süper

ayyyyyyyyyyy süper yaaaaaaa sertmiydi bacaktaki kılların..benim hep sert ya..seviniyorum aslında sert cabuk biter diolarda inanasım gelmiokii resmen orman:)

ayyyyyyyyyyy süper yaaaaaaa sertmiydi bacaktaki kılların..benim hep sert ya..seviniyorum aslında sert cabuk biter diolarda inanasım gelmiokii resmen orman:)

Offff hemde nasıl normalde agda yapıyodum lazere başlamadan önce jilet yaptım birkaç ay nasıl sert we siyahtı bacagım gözükmüyo uzayınca düşünün delikafaduldenöğğ yapan kandınlarsa ayy senin çok güzel bacakları war kılların war diyolardı bide dalgamı geçiyosunuz dedim bende benim kıllar meğerse sonucu en güzel olan kıllarmış zaten ilk we ikinci seansta belli etti kendilerini pardon yok ettiler kendilerini kıllarımkaydirigubbakcemile3yani lafın kısası baya uzun oldu kıllarım baya gitti attaaa:teytey:iyi bir yer bulursanız sizinkilerde biterrropuyorumnanaktan

yok hayatım ya yaptılar da öyle ahım şahım bi dökülme yok çok hafif acaba gitsem mi tekrar gene eskisi gibi dökülmezse gel demişti

benim ilk seasnım 12 gün oldu bikini kısmının yarısı döküldü yarısı duuryor gibi dudaklar popo arası dökülmedi gibi..kontrol seasnında onlar dökülür inş..yoksa çok üzülürüm.. kolatım ve göbegimin nerdeyse hepsi döküldü 2-3 tane var dökülmeyen onlarada atış gelmemiş ondan dökülmedi ama genitall üzüyoo valla beni dökülemediler:)

Üzülme canım benim o kıllar nasıl biticek görüceksin şimdi sana bitmiycekmiş gibi geliyo banada öyle gelirdi ama gerçekten bitiyo a.s

Üzülme canım benim o kıllar nasıl biticek görüceksin şimdi sana bitmiycekmiş gibi geliyo banada öyle gelirdi ama gerçekten bitiyo a.s

inş cnmm bnm kurtulalım şunlardanda buraya morall verici yazılar yazalımm..inan kk bura olmasaydı lazerin böle etkili oldugunu bilmez yaptırmazdım sonrada ugraş dur kıllarla:)

bnm 4.seansım bitti tüğlerde bitti :)))))))))))))
heç yok sadece sarı sarı küçükler var oda gözükmüyor bile yok hiç çok rahatım
herkeze şiddetle tvsye ediyorum
koltuk altımda 3.seanda bitti yupiiiiiii rahatlık valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…