- Konu Sahibi November 22
-
Kızlar geniyal we koltukaltı en çabuk dökülen bölgedir sürtünmeden dolayı dökülürler şimdi 10 gün bekleyin hiçbir şey yapmayın 10 günden sonra kese yapabilirsiniz birdende dökülebilir ilk seanslarda dökülmeyen bölgelerde olabilir okişmi kızlarrrrr opuyorumnanaktan
ya cnm ben sana sanırım bi kaç gün önce sormuştum ozmannn dedin ya dökülür diye cidden bu iki günde döküldüü ondan önce hiç dökülmüyodu elimle hafif çekiodum gelmioduu..dedigin gibi daha ilk seasn die takmamaya çalışıyorum ama sürekli kontrol ediyorum deli giib dökülüomu die:)Kızlar geniyal we koltukaltı en çabuk dökülen bölgedir sürtünmeden dolayı dökülürler şimdi 10 gün bekleyin hiçbir şey yapmayın 10 günden sonra kese yapabilirsiniz birdende dökülebilir ilk seanslarda dökülmeyen bölgelerde olabilir okişmi kızlarrrrr opuyorumnanaktan
seninle beraber başladık yani bakalım hangimizin önce bitcek delikafaduldenkaydirigubbakcemile3
ama senin bitsin sen evleniceksin çünkü
kızlar yaaa benim kontrol seansının üstünden de 10gün geçti ama iç dudak kısmı hala olduğu gibi duruo. dalga mı geçio benle bunlar yaaaakafamçokkarıştı
ya cnm ben sana sanırım bi kaç gün önce sormuştum ozmannn dedin ya dökülür diye cidden bu iki günde döküldüü ondan önce hiç dökülmüyodu elimle hafif çekiodum gelmioduu..dedigin gibi daha ilk seasn die takmamaya çalışıyorum ama sürekli kontrol ediyorum deli giib dökülüomu die:)
ay cnmmm hesalplarıma göre evlendigim sıra 5-6.seasnlarım olcak sanırım baya bitmiş olur tek tük tüy kalır heralde..herkes 5-6 seasnta bitiriyo..hattaaa lazer merkezindeki 4 seasnta biter dedi..kol altım için 3 dediii çok az geldi bana valla ben 6-7 seasna bile razıyım yeterki bitsin:Saruboceq:cnmm dedigin giib aynı başlamışız bakalım gelişmelerden haberdar ederis birbirimizi iyi oluryerimseniben
evlenince bacaklarada gitcem neyapam kıllıyım ama allahtan çöüzümü var:)inş sonradan geri çıkmaslar:)Nem cim ewlendikten sonrada gidersin ewlenene kadar da azalır merak etme
evet canım evlenene kadar tüy şeklinde olurlar zaten okadardanda bişi olmaz:kedi:
ayyyyyyyyyyy süper yaaaaaaa sertmiydi bacaktaki kılların..benim hep sert ya..seviniyorum aslında sert cabuk biter diolarda inanasım gelmiokii resmen orman:)
Canım bazen inatcı kıllar oluyo bendede oldu hem normal seansta hemde kontrol seansında dökülmedi ikinci seansımda daöküldü tam orta kısımdı bazen inatcı kıllar olabiliyo
o bölgeye yapmamış olabilirlermi
yok hayatım ya yaptılar da öyle ahım şahım bi dökülme yok çok hafif acaba gitsem mi tekrar gene eskisi gibi dökülmezse gel demişti
Bi ara sor kaç gün oldu yaptıralı belki dökülür
tam 11gün oldu canm. ufaktan dökülmeler var ama ahım şahım bişey yok
Üzülme canım benim o kıllar nasıl biticek görüceksin şimdi sana bitmiycekmiş gibi geliyo banada öyle gelirdi ama gerçekten bitiyo a.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?