- Konu Sahibi November 22
ve bende yarin gidicem 5 seansima baya azaldi ve bi kaci cok seyrek cikmaya basladi ama gercekten öle kalcakmi bilemiorummmm...benneyaptımki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nemcim sen nerde kaliorsun? sorabilirmiyim
heee ölemii tamam oldu simdi allah
off kizlar bendee bügün 5 seansima gittim yinee cair cair oldummm offf bu ne cileeeeesenağlama
evet canim insallah ama birden ne korktum ya pco olabilirmi acebaaa....simdiye kadar hic aklima gelmedi acikcasi ama bendede önde sac dökülmesi ve tüylenme var ama adetlerim normal...offf insan tuaf oliooo
bende herşey yolunda ya sanırım güzel sonuç alıcam.uzmanım yaparken 15 -20 gün içinde tüyler yavaş yavaş çıkmaya başlarsa geç sonuç alabilirsin demişti ama 1 aya rağmen çıkmıyorsa iyi yoldasın demişti mutluyum çünkü 1 buçuk ay oldu hala bişi çıkmadı ikinci seansımada 15 gün kaldı
benimde kontrol senasıma gitmemem bi hafta varrr bikini kısmının yarısı döküldüü dudaklar popop arası aynen duruyoo sanırımmm derecesi az vermiş yükselteyim gittigimde diycem :)
NEM cim sen kaç seans gittin genitale ?
bende herşey yolunda ya sanırım güzel sonuç alıcam.uzmanım yaparken 15 -20 gün içinde tüyler yavaş yavaş çıkmaya başlarsa geç sonuç alabilirsin demişti ama 1 aya rağmen çıkmıyorsa iyi yoldasın demişti mutluyum çünkü 1 buçuk ay oldu hala bişi çıkmadı ikinci seansımada 15 gün kaldı
cnm daha yeni başladım bayramdan önceee seasnım vardıı haftaya kontrole gitcem...bana kadın bikinin kısmın dökülürrr ama dudak ve popo inatcı dökülmez kontrolde bidaha yaparıs hallolur dedii.aynı dedigi giib oldu ama bikini kısmın tam dökülmediki nsl desem %60 döküldü üst kısmınnn 6 günüm var daha dökülmez gibi bakalımmm çok acı çekmedim acaba ondanmı dökülmüo diyorummm..:sinifsinif:
canım baksana iyi sonuç almışsın daha ilk seansta dur bakalım daha kaç seans var ilk seansta harikalar bekleme i:1hug:lk seansa göre çok iyi
bende 3 gün önce yaptırdım minik minik kıllar kalın kalın ucundan çektimmi geliyo ee onlar uzayıp kopucakmı :uhm:
cnmmm benim 12 oldu seasnıma gideli..inan bu son iki günüdr dökülüyoo yani 10 günden sonra dökülmeye başladı..vee hanii jilat le aldıgında bi hafta almassan uzar ya şöle yarımm santim benimki öle şimdiii...
yaa ilk yaptıryorum ya acemilik işte nsl olcagını bilmiyorum..mesela yüzümde 4 çseasnım olcak onda o acemilik kısmını atlattım:)