Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

heee ölemii tamam oldu simdi allah

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3cnm snein baya ilerlemiş seasnların ben daha ilkini yaptırdım bi hafta sonra kontrol seasnım var tek tük dökülüo şimdilik inş bi hafta içinde baya dökülür yoksa üzülcem ya:):):)

en ıyı yaptığım şey diyebilirim 4.seansım bitti dahada gitmıcem galıba süperrrrrrr
sadece sarı sarı hiç gözükmeyen tüğler var onlarada ellemicem hiç.
beni alan boyle alsın alaalllmm yaa:))))))))))

evet canim insallah ama birden ne korktum ya pco olabilirmi acebaaa....simdiye kadar hic aklima gelmedi acikcasi ama bendede önde sac dökülmesi ve tüylenme var ama adetlerim normal...offf insan tuaf oliooo

bende herşey yolunda ya sanırım güzel sonuç alıcam.uzmanım yaparken 15 -20 gün içinde tüyler yavaş yavaş çıkmaya başlarsa geç sonuç alabilirsin demişti ama 1 aya rağmen çıkmıyorsa iyi yoldasın demişti mutluyum çünkü 1 buçuk ay oldu hala bişi çıkmadı ikinci seansımada 15 gün kaldı

benimde kontrol senasıma gitmemem bi hafta varrr bikini kısmının yarısı döküldüü dudaklar popop arası aynen duruyoo sanırımmm derecesi az vermiş yükselteyim gittigimde diycem :)

çok iyi bende hafta sonu 2 seansa gidiyorum benim çıktı artık ama ilk seans olmasına rağmen bayapı azldı..bu seferde emla krem sürcem kıllarım azaldıkçada emlayı bırakacam artık :teytey:

NEM cim sen kaç seans gittin genitale ?

cnm daha yeni başladım bayramdan önceee seasnım vardıı haftaya kontrole gitcem...bana kadın bikinin kısmın dökülürrr ama dudak ve popo inatcı dökülmez kontrolde bidaha yaparıs hallolur dedii.aynı dedigi giib oldu ama bikini kısmın tam dökülmediki nsl desem %60 döküldü üst kısmınnn 6 günüm var daha dökülmez gibi bakalımmm çok acı çekmedim acaba ondanmı dökülmüo diyorummm..:sinifsinif:

Canım son günlerde çıkabilir çıkmıyosa birdaha çıkmaz ince ince çıkanlar olmuştur onlar güçlensin diye jilet yap gidene kadar siyah we sert olsun bol bol jiletleopuyorumnanaktan

canım baksana iyi sonuç almışsın daha ilk seansta dur bakalım daha kaç seans var ilk seansta harikalar bekleme i:1hug:lk seansa göre çok iyi

bende 3 gün önce yaptırdım minik minik kıllar kalın kalın ucundan çektimmi geliyo ee onlar uzayıp kopucakmı :uhm:

Kızlar geniyal we koltukaltı en çabuk dökülen bölgedir sürtünmeden dolayı dökülürler şimdi 10 gün bekleyin hiçbir şey yapmayın 10 günden sonra kese yapabilirsiniz birdende dökülebilir ilk seanslarda dökülmeyen bölgelerde olabilir okişmi kızlarrrrr opuyorumnanaktan

cnmmm benim 12 oldu seasnıma gideli..inan bu son iki günüdr dökülüyoo yani 10 günden sonra dökülmeye başladı..vee hanii jilat le aldıgında bi hafta almassan uzar ya şöle yarımm santim benimki öle şimdiii...
yaa ilk yaptıryorum ya acemilik işte nsl olcagını bilmiyorum..mesela yüzümde 4 çseasnım olcak onda o acemilik kısmını atlattım:)

seninle beraber başladık yani bakalım hangimizin önce bitcek delikafaduldenkaydirigubbakcemile3

ama senin bitsin sen evleniceksin çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…