• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

kızlar bende cumrtesi ilk seansımı yaptırdım genitale... 10 güne dökülecek ve 2 ay temiz gezeceksin dedi yapan bayan, bende arkadaşımın tavsiyesi ile başladım. Arkadaşım 6 seans gitti ve şuan sayılabilecek kadar kılı var diyebilirim ( şahsen bizzat gözlerimle gördüm delikafadulden) yerimseniben

fiyat soran arkadaşım, ben paket aldım 16 seans bitme garantili tüm vucut ( tüm bacak + kolaltı + genital ) 1.150TL + 10 taksit . makinaları ALEXANDRıTE. istanbulun en fazla lazer epilasyon makinesi ile çalışan biryer..

umarım ilerleyen seanslardan sonra buraya gelip " kızlaaar bende tamamen bittiii"" diye yazabilirm :))

1.150 tl 16 bölersek seansı 71 tl geliyor,bu fiyata piyasada hiçbir yer foto epilasyon bile çalışmaz,makinenin kalibresi bozuksa anlıyamazsın,eski çalıştığım yerde bu kadar düşük fiyata çalışırdı ama makineleri bozuktu müşteri anlamazdı,3-4 yıldır geleni vardı

şu an benim ilk başladğım yer bitti sayılır yani tek tük sarı var onları adam yerine koymuyorum naniknanik 6 son seanstı öle çok sıkta gitmedim bazen 3 ay bazen 3,5ayı buldu..yani şimdi yılda bir gitsem yeter galiba
bacaklarda da alt bacak dizden itibaren bitti..üst taraflar azaldı ama 3 seans daha gitmem gerekebilir...yani toplamda bacak 7 olur
genitale daha yeni başladım ama %30 azalma var..bide ben acıyor diye düşük seviyede yaptırdım..1 hafat sonra 2 seanssa gidicem yüksek doz yapacaklar delikafadulden
yani lazerin bana etkisi böle..ben beyaz tenli ve siyah kıllıyım..bu kıl işi yeterki bitsin diye yazın hiç güneşlenmedim...yani seninde aşağı yukarı böle olur..ama bu saydığım bölgeler 10 seansa kadar uzarsa anla ki bu işte tuhaflık var :emir_bebek:
ayyy fiyat yazmayı unuttum tüm bacak 500 ama şimdi kıl azaldı diye 400 indi..koltuk altı 60tl onada en son gittiğimde 30 tl verdim..genital ve popo 200tl

cnm pek bi sinirli sormuşsunkaydirigubbakcemile3daha çok fiyat ve seasn deilde kıllar bitermi bitmezmi derdindeyiz ondan aklımıza gelmediikaydirigubbakcemile3
ben eski müşterisi oldugum için indirim yapıyolar..
kolatı:50tl(2 seasnta büyük kısmı biterr tek tük ler için iki seasn en fazla 3 seasn gelmen gerekir dedi...yani en fazla 5 seasn..)

yüz:60tl(valla 3.seasnımda tüm kalınlar inceldi doktor 7 seasnta baya iyi sonuç alcaz ondan sonrası sana kalmış ayva tüyleri için gelirsen devam edersin dedi..)

genital:90tl(genitalde kolatı gibi ama dudak ve popop arası baya inatcı oldugundan oda 5 sans sürermiş)

gögüs ucu,el ve ayak parmaklar:45tl (az ama sert kıllar var ondan fiyat düşük)(kolaltı gibi buda)

göbek çizgisi gögüs arası:80tl(buda aynı kolatı giibi)

bizde gen 100 tl
t.bacak 425 tl aşağı yukarı fiyatlar aynıdır,ucuz yerlerin cazipliğine aldanmayın,çok araştırın nette
sevgiler

ben küçük yaştan beri jiletle alıyordum çok sertleşti mecbur ağda yapmaya başladım. Ağda bir nebze de olsa inceltti tabi.. Geçte çıkıyor ama ben tamamen kurtulmak istiyorumm. 10 ay sonra nasipse evleneceğim. Haliyle rahat olmak istiyorum.. Annem bu konuda biraz tedirgin. Zarar vermesin daha evli değilsin çocuğun yok sorun çıkar mı falan diyor :uhm: Bizim evin yakınlarında bir güzellik merkezi vardı fiyat almaya gitmiştim koltuk altı ve genitale bitirme garantili 500 dedi.. Fiyat sizce nasıl? şimdi başlasam evlenene kadar faydasını görürüm herhalde?

1.5 yıl oldu başlayalı. Genital ve koltukaltı için gtmiştim. Koltukaltı 6 seansta bitti. 2-3 tane var gibi onlar da çok zayıf ve elle bile çeksen geliyor. Sanırım bitti diyebiliriz bu durumda. Genital için de 7 seans gittim. 1 ay sonra 8. seansa gitmeyi düşünüyorum. Oradada dudak bölgesinde 6-7 tane ancak kaldı. Ben çok memnun kaldım. Ağdayla uğraştığım günler çook uzakta kaldı. Herkese tüysüz günler... zemuszemus

ben küçük yaştan beri jiletle alıyordum çok sertleşti mecbur ağda yapmaya başladım. Ağda bir nebze de olsa inceltti tabi.. Geçte çıkıyor ama ben tamamen kurtulmak istiyorumm. 10 ay sonra nasipse evleneceğim. Haliyle rahat olmak istiyorum.. Annem bu konuda biraz tedirgin. Zarar vermesin daha evli değilsin çocuğun yok sorun çıkar mı falan diyor :uhm: Bizim evin yakınlarında bir güzellik merkezi vardı fiyat almaya gitmiştim koltuk altı ve genitale bitirme garantili 500 dedi.. Fiyat sizce nasıl? şimdi başlasam evlenene kadar faydasını görürüm herhalde?

Canım korkma hiçbirşey olmaz ben we bazı arkadaşlar kadın doğum uzmanlarına sorduk hiç bişey olmaz dediler yaptırdığım yerdeki hemşirelerse zaten sadece kıl köküne iniyor ışın çok fazla gitmiyor zararı olsa dr lar hemşireler yaptırmaz dimi dedi bence git kıllardan kurtulursun ewlenene kadar azalır fiyatta iyi güzel temiz güwenilir bir yerse git sewgileropuyorumnanaktan

nurum canım çok sağol... Haklısın vallahi 10 ay sıkayım dişimi bir ömür rahat etmiş olurum... En kısa zamanda gideyim ben kaydirigubbakcemile4

kızlar Bursa'da tavsiye edilebilecek bir yer var mı bu yazılanlardan sonra iyice aklıma yattı CADIARZU

cnm 10 ay içinde 4-5 seasn gitmiş olursunki büyük oranda bitmiş olur belki evlendikten sonra 2 seasn daha gitmen gerekir oda tek tük tüylar için olur..bende yaza evlencem inşş senle aynı durumlardayıs bu ay yaptrdım ilk seasnımı inş kurtulurum....500tl baya uygun sölemişler cnmmm cnm sadece genitalin 5 seasnı 500e gelioooo:)iyi biyerse git..gittiginde orda müşteriler varsa onlara sor memnunmu diecnm:)

cnm 10 ay içinde 4-5 seasn gitmiş olursunki büyük oranda bitmiş olur belki evlendikten sonra 2 seasn daha gitmen gerekir oda tek tük tüylar için olur..bende yaza evlencem inşş senle aynı durumlardayıs bu ay yaptrdım ilk seasnımı inş kurtulurum....500tl baya uygun sölemişler cnmmm cnm sadece genitalin 5 seasnı 500e gelioooo:)iyi biyerse git..gittiginde orda müşteriler varsa onlara sor memnunmu diecnm:)

sağol nem cim.. Doğru söylüyorsun ben hemen bu hafta sonu halledeyim bu işi.. Evlenene kadar kurtulurum çoğundan kaydirigubbakcemile2
Bu arada şimdiden tebrikler... Hakkında hayırlısı olsun a.s.

nurum canım çok sağol... Haklısın vallahi 10 ay sıkayım dişimi bir ömür rahat etmiş olurum... En kısa zamanda gideyim ben kaydirigubbakcemile4

canım aldığın fiyat bana biraz düşük gibi geldi ya çünkü bu operasyonun maliyeti aşağı yukarı aynı oluyor ben seans başı ödüyorum 6 seansta bitirmek nasip olursa eğer yaklaşık 950 lira ödemiş olucam koltukaltı ve genital için.istersen bikaçyerle daha görüş.

sağol nem cim.. Doğru söylüyorsun ben hemen bu hafta sonu halledeyim bu işi.. Evlenene kadar kurtulurum çoğundan kaydirigubbakcemile2
Bu arada şimdiden tebrikler... Hakkında hayırlısı olsun a.s.

cnm bnm teşekürlerrr..alla tamamnınnı erdirir inş cnm ikimizin ve tüm isteyenlen:)

Arkadaşlar tüm mesajları okudum,benim de aklıma yattı.evlenmeme daha çok var ama yine de şimdiden başlasam mı yoksa evlenmeye yakın mı başlasam bilemedim. sadece genital için gidicem ben zaten. bir de istanbulda güvenilir bir yer varsa bildiğiniz, özelden mesaj atar mısınız :)

SLM ARKADAŞLAR BEN KOLTUKALTINI BİTİRMİŞ BİRİYİM :d YANİ ŞÖYLE Kİ 6-7 SEANSIM BİTTİ 2-3 ÇOK İNCE TÜY ÇIKIYOR AMA YİNEDE RAHATSIZ OLUNCA 3 AYDA BİR GİDİYORUM O KADAR ÇOK RAHATIM AMA DARISI GENİTALİMİN VE BACAKLARIMIN BAŞINA AMA İŞTE GENİTALDEN KORKUYORUM BİRAZ :uhm:

KOLLARIMDAKİ TÜYLER İNCE AMA RAHATSIZ OLDUĞUM İÇİN ONLARIDA YAPTIRIYORUM VE ESTEWORD DİYORUM TEK GEÇERİM ÇÜNKÜ HEM İNCE TÜYLER HEMDE KALIN TÜYLER İÇİN 2 MAKİNESİ VAR VE ÇOK İYİLER BU İŞTE BENCE...kaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar tüm mesajları okudum,benim de aklıma yattı.evlenmeme daha çok var ama yine de şimdiden başlasam mı yoksa evlenmeye yakın mı başlasam bilemedim. sadece genital için gidicem ben zaten. bir de istanbulda güvenilir bir yer varsa bildiğiniz, özelden mesaj atar mısınız :)

hemen başla cnmmm evlenmeyi hiç bekleme okdr güzel bşy anlatamam sanakaydirigubbakcemile3

Back