- Konu Sahibi November 22
-
Arkadaşlar ben de komple lazer yaptırdım. Çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Özellikle bacak ve genitalde inanılmaz sonuç aldım.
arkadaşlar bugün rötuşa gittim. başka bi bayan geldi ve alt tarafın hiç dökülmemesine hayret etti. seanstan uzun sürdü rötuş ve tek tek yakmaya çalıştı kılları. bundan sonra o bayana gitmeye çalışıcam hep. umarım bitti diyebilirim en sonunda. bu arada seanstan 2.5ay sonra gel dediler fazla deil mi yaaaamafoldumben
canım dökülür onlar bende ilk önce panik olmuştum dökülmedi lazer görmedimi diye..10 gün sonra tuvalette hep peçeteye dökülmeye başladı..kese kullanmadım ama banyoda lif ile sertçe sürttüm o da döküyor..banad 2 ay sonra gel dediler.
canm ama benim 15gün geçti hiç dökülmedi rötuşta sırf oraya çalıştı diebilirim :)) bakalım dökülecek mi
canım 2 seansa kadar sabret eğer 2 seansta da hiç bir gelişe olmazsa merkezini değiştir..çok düşük dozda veriyor olabilirler..ben benim merkeze acı oldu diye düşükdozda yaptırdığım halde gayet iyi sonuç aldım ve 10 günde döküldü..2 seansta mutlaka sonuç alman gerek eğer gelişme olmazsa merkezini mutlaka değiştir..formda seninle aynı şehirde olup merkezinden memnun olanlar var onlarda merkez ismi isteyip oraya gidebilirsin
arkadaşlar herkes bir şeyler sölemiş ama fiyattan ve kaç seansta bitebileceğini sölememiş şimdi nekadr ücret ödediğinizi seans başına sölerseniz ve kaç seansta biteceğini sölerseniz sewinecezz sizin bişey sölemeniz zor kaç seansta bitecğini ama uzamnınız kaç seansta biteceğini sölerseniz ii olur değim gibi seans ücretine ne kadr ödyonsnz
arkadaşlar herkes bir şeyler sölemiş ama fiyattan ve kaç seansta bitebileceğini sölememiş şimdi nekadr ücret ödediğinizi seans başına sölerseniz ve kaç seansta biteceğini sölerseniz sewinecezz sizin bişey sölemeniz zor kaç seansta bitecğini ama uzamnınız kaç seansta biteceğini sölerseniz ii olur değim gibi seans ücretine ne kadr ödyonsnz
bende gidiyorum lazere bir sene olacak ekimde, toplamda üç seans gittim ve oldukça zayıfladı kıllar.bitiş süresi ise kişiden kişiye değişiyor.ama seans zamanları karabasan gibi bazen düşünüyorum cehennem azabı nasıl bişey acaba diye
Arkadaşlar ben de yeni başladım bi arkadaşımın tavsiyesi ile. O çok menun kalmıştı ama burda okadar çok şey okudumki 7 seansa rağman inceldi az kaldı diyenler... 4 seansta bitti diyenler... 6 seans oldu bitmedi diyenler....kafam iyice karıştı.bacak kol ve yüüzn daha geç bittiğini duydum ama özellikle koltukaltı ve genital bölgeyi tamamen bitirmeyi başaran varsa benim için umut olucak en azından.cevaplarsnız çok sevinirim.
kızlaz bende bu cumartesi başlıyorum şimdi
bayan jiletleyip gel dedi giderkenmi jiletliycem yani merkeze gittiğimde kıllar gözükücek derecede çıkmışmı olucak
ayy birde acıycak diye çok korkuyorummm :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?