Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

Arkadaşlar ben de komple lazer yaptırdım. Çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Özellikle bacak ve genitalde inanılmaz sonuç aldım.

canım dökülür onlar bende ilk önce panik olmuştum dökülmedi lazer görmedimi diye..10 gün sonra tuvalette hep peçeteye dökülmeye başladı..kese kullanmadım ama banyoda lif ile sertçe sürttüm o da döküyor..banad 2 ay sonra gel dediler.

Bende başlıyorum 1hafta sonra genital bölge ve koltukaltına arkadaş tavsiyesi ile gidiyorum. Yolunda giderse burdan haber veririm yine:))

canm ama benim 15gün geçti hiç dökülmedi rötuşta sırf oraya çalıştı diebilirim :)) bakalım dökülecek mi

ben şimdilik çook iyi sonuç aldım ya ilk seansatn sonra %90 döküldü rötuşta da uğraştılar kalanlar için şimdi tam 1.5 ay oldu hiçbişi çıkmadı hala danıştığım herkes bu durumun olumlu olduğunu bende iş yarayacağına işaret ettiğini sölüyo 2 seansta yarısı bile gitmezse laze senin için yetersiz olur demişlerdi ama şuanda 45 gündür tüyden eser yok koltukaltım bebek teni gibi pürüzsüz 45 gündür genitalde ise köklerini zorla gördüğüm 5 -6tüy var

canm ama benim 15gün geçti hiç dökülmedi rötuşta sırf oraya çalıştı diebilirim :)) bakalım dökülecek mi

canım 2 seansa kadar sabret eğer 2 seansta da hiç bir gelişe olmazsa merkezini değiştir..çok düşük dozda veriyor olabilirler..ben benim merkeze acı oldu diye düşükdozda yaptırdığım halde gayet iyi sonuç aldım ve 10 günde döküldü..2 seansta mutlaka sonuç alman gerek eğer gelişme olmazsa merkezini mutlaka değiştir..formda seninle aynı şehirde olup merkezinden memnun olanlar var onlarda merkez ismi isteyip oraya gidebilirsin

onlarla da görüştüm önerdikleri yere gidiorum. bi de benim tüyler inatçıdır onunla da ilgili olabilir bilmiorum artık görüp bakıcaz inşgamyoncuiremsu

arkadaşlar herkes bir şeyler sölemiş ama fiyattan ve kaç seansta bitebileceğini sölememiş şimdi nekadr ücret ödediğinizi seans başına sölerseniz ve kaç seansta biteceğini sölerseniz sewinecezz sizin bişey sölemeniz zor kaç seansta bitecğini ama uzamnınız kaç seansta biteceğini sölerseniz ii olur değim gibi seans ücretine ne kadr ödyonsnz

kızlar bende cumrtesi ilk seansımı yaptırdım genitale... 10 güne dökülecek ve 2 ay temiz gezeceksin dedi yapan bayan, bende arkadaşımın tavsiyesi ile başladım. Arkadaşım 6 seans gitti ve şuan sayılabilecek kadar kılı var diyebilirim ( şahsen bizzat gözlerimle gördüm delikafadulden) yerimseniben

fiyat soran arkadaşım, ben paket aldım 16 seans bitme garantili tüm vucut ( tüm bacak + kolaltı + genital ) 1.150TL + 10 taksit . makinaları ALEXANDRıTE. istanbulun en fazla lazer epilasyon makinesi ile çalışan biryer..

umarım ilerleyen seanslardan sonra buraya gelip " kızlaaar bende tamamen bittiii"" diye yazabilirm :))

şu an benim ilk başladğım yer bitti sayılır yani tek tük sarı var onları adam yerine koymuyorum naniknanik 6 son seanstı öle çok sıkta gitmedim bazen 3 ay bazen 3,5ayı buldu..yani şimdi yılda bir gitsem yeter galiba
bacaklarda da alt bacak dizden itibaren bitti..üst taraflar azaldı ama 3 seans daha gitmem gerekebilir...yani toplamda bacak 7 olur
genitale daha yeni başladım ama %30 azalma var..bide ben acıyor diye düşük seviyede yaptırdım..1 hafat sonra 2 seanssa gidicem yüksek doz yapacaklar delikafadulden
yani lazerin bana etkisi böle..ben beyaz tenli ve siyah kıllıyım..bu kıl işi yeterki bitsin diye yazın hiç güneşlenmedim...yani seninde aşağı yukarı böle olur..ama bu saydığım bölgeler 10 seansa kadar uzarsa anla ki bu işte tuhaflık var
ayyy fiyat yazmayı unuttum tüm bacak 500 ama şimdi kıl azaldı diye 400 indi..koltuk altı 60tl onada en son gittiğimde 30 tl verdim..genital ve popo 200tl

Son düzenleme:

cnm pek bi sinirli sormuşsunkaydirigubbakcemile3daha çok fiyat ve seasn deilde kıllar bitermi bitmezmi derdindeyiz ondan aklımıza gelmediikaydirigubbakcemile3
ben eski müşterisi oldugum için indirim yapıyolar..
kolatı:50tl(2 seasnta büyük kısmı biterr tek tük ler için iki seasn en fazla 3 seasn gelmen gerekir dedi...yani en fazla 5 seasn..)

yüz:60tl(valla 3.seasnımda tüm kalınlar inceldi doktor 7 seasnta baya iyi sonuç alcaz ondan sonrası sana kalmış ayva tüyleri için gelirsen devam edersin dedi..)

genital:90tl(genitalde kolatı gibi ama dudak ve popop arası baya inatcı oldugundan oda 5 sans sürermiş)

gögüs ucu,el ve ayak parmaklar:45tl (az ama sert kıllar var ondan fiyat düşük)(kolaltı gibi buda)

göbek çizgisi gögüs arası:80tl(buda aynı kolatı giibi)

bende gidiyorum lazere bir sene olacak ekimde, toplamda üç seans gittim ve oldukça zayıfladı kıllar.bitiş süresi ise kişiden kişiye değişiyor.ama seans zamanları karabasan gibi bazen düşünüyorum cehennem azabı nasıl bişey acaba diye

benim o kadar acımıo yaa. yani bi sir acısı düşünüldüğünde bu ne ki diorum popo arası çok acıo ona da dayanıorum zaten 4-5atışta bitio. olmadı emla kullan büyük rahatlıkkaydirigubbakcemile2

lazer epilasyon makineleri (alexsrandy ve n yag) dır ortalama 4 ila 8 seansta % 90 kıl kaybı yapar,vücut kılını lazer % 100 bitirmez ,avuç içi gibi olmaz ,her seansta ortalama %20 kıl kaybı olur,her seansta yeni oluşan kıllar tamamen kaybolur,uyuyan kıl bir sonraki seansta uzar,
ortalama bacak kolaltı genital 6 seansta %80 biter,genitalin dudak kısmında kıllar seyrekleşir incelir,dudak bölgesi nemli olduğu için geç cevap verir,üst bölge biter ama,
yüz geç cevap verir,kollar geç cevap verir,

ıpl (ışık teknolojisi)yada foto epilasyonda seanslar daha uzun sürer ve ince kıllarda daha etkili bir yöntemdir
lazer için uygun fiyat deyil bu işi profösyonel yapan yeri seçin

ılk seanstan sekik on gün sonra bütün tüyler dökülüyor.Bir aydan biraz fala bir zaman hiç bir şe olmuyor sonra çıkıyor.Ve tekrar gidiyorsunuz.

kızlar bişey sorcam acil yardım lazım. kontrolden sonra daha dökülmediler ama jilet yapsam sorun olur mu

kızlaz bende bu cumartesi başlıyorum şimdi

bayan jiletleyip gel dedi giderkenmi jiletliycem yani merkeze gittiğimde kıllar gözükücek derecede çıkmışmı olucak

ayy birde acıycak diye çok korkuyorummm :sinifsinif:

canım 2-3gün önceden jiletle uçları görünür zaten. azcık acıo ama dayanabilirsin ağda acısından kat kat iidir

ben 3.gün önce jiletle almıştım cnmm ..uçlardan 2-3 milim çıksınki görsün yapan doktorrr nerelerde kıl oldugunu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…