- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.483
- 1.123
- Konu Sahibi November 22
-
kıslarr bende genitale başlıycam bşy sormk istiyorum..
genital içine popo arasıda dahil demi dahilse o kısmı nsl yapıyorlarr..tabi genitali dudak kısımlarııını nsl alıyorlar acaip utanıyorum kıslar ya..
bide aşırı acıyormuuuu emla kremi kulanmıştım agda yaparken bikini kısmına ama hiç işe yaramamıştıı... nolur yardım edin kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çokmu acıyo
canim diger arkadas cok guzel aciklamis ama ben de tek bi sey soyleyim lazer icin degil de sir agda icin acmak durumunda kalmistim insan ilk basta cekiniyo tabii ama onlar gercekten cok aliskinlar cok rahatlar bence ilk seanstan sonra sen de hic sorun yasamazsin ki aci kisminda da emla sagolsun yaptiran herkes COK BUYUK rahatlik diyor ki hic bir zarari yok zaten kac tane kadin dogumcuya soruldu insallah cok guzel olur canim hemen biter opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
ay cnm yaaa valaaa bana kadınn iç çamaşırın üzerindeyken kaydırarak yaparıs utanmana gerek yok dedii ama nebilimm ya acıdan çok utanmayı düşünüyorum valla
bende 2gün önce kontrol seansıma gittim ama ilk seansımdan daha çok kaldım bu sefer şaşırdım valla tekrar atış yaptılar ilk seansımda genital 5 dk sürmüştü kontrolde 10 dkdan fazla durdum sararan tüyler vardı onlarla uğraştılar normalde siyah olan tüy nasıl sarardı aklım almadı heryer diil tabi sadece aşağı bölgede 5-6 tüy
Canım tüm genital diyiceksin o zaman makata doğru yani arka tarafa kadar alıyolar utanmaya gelince bende utanıyodum ama yapan kişi beni çok rahatlattı bide acıycakmı diye düşününce baktım bitmiş zamanla alışıyosunuz camaşırınız çıkarın bence yapan kişinin işini kolaylaştırır sewgiler canımopuyorumnanaktan
doktorlar mı güzellik uzmanları mı yapıo genelde?
bildiğimiz doktordu işte branşının ne olduğunu tam olarak bilimiyorum fakat oparetör doktordu aynı zamanda tıp merkezi açmıştı veo tıp merkezinde lazer uygulamasıda yapılıyordu ben ona güvenerek gittim iğrenç adam beni bin pişman etti...
mrblar bende lazer yaptırmak istiyoruma ama acaba rahime bir zararı oluyor mu.bekarım bide korkuyorum tabiki.lazer ışınları rahime zarar verir mi acaba?
Rakel alıntı
sakın çok yüksek akım kullandırmayın deiniz yanar ve ömür boyu o iz geçmez hem sonra defalarca yazdım inanmayın palavra ben 20 seans yaptırdım hiiiç bi sonuç alamadım üstüne üstlük daha beter oldum size kişiden kişiye değişir gibilerinden yalanlar söyleyip kandırıyorlar olurmu canım kişiden kişiye değişir bi şey ya faydalıdır ya da zararlı işte lazerin hiiiç bi sonuç vermediğinin ıspatıdır aslında o kişiden kişiye değişir yalanı niye bir allahın kulu çıkıpta ben lazer yaptırdım ve sonuç aldım demiyor bundan damı anlamıyorsunuz kendinizi aptal yerine kodurtmayın!yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime
Merhaba,ben de güzel sonuç alanlardanım.2 yıl önce yaptırdım.İst. Maltepe'de bir klinikte.Esmer tenliyim ben de.Koltuk altı 3 seansta,genital bölge (tamamı) 5 seansta bitti.Seanslardan 10 gün sonra tekrar için gidiyordum.her seansın arası da 2 aydı.Gerçekten ben de inanamadım ama çok güzel sonuç aldım.Şimdi koltuk altımda hiç yok.Diğer bölgede ise çookkk hafif 2 ya da 3 tane.O kadar.Kesinlikle atmıyorum,inanın.Daha önce de başka bir başlıkta yazmıştım zaten.Keşke bacaklarıma da yaptırsaydım.Şimdi oldukça zor.Çünkü güneş yanığı olunca yapmıyorlar.Sabredin,kolay gelsin.
Ay bende yaptirmayi düsünüyorum insallah sizler gibi güzel bir sonuc alabilirim kaydirigubbakcemile2
arkadaşlar bugün rötuşa gittim. başka bi bayan geldi ve alt tarafın hiç dökülmemesine hayret etti. seanstan uzun sürdü rötuş ve tek tek yakmaya çalıştı kılları. bundan sonra o bayana gitmeye çalışıcam hep. umarım bitti diyebilirim en sonunda. bu arada seanstan 2.5ay sonra gel dediler fazla deil mi yaaaamafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?