• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

kıslarr bende genitale başlıycam bşy sormk istiyorum..
genital içine popo arasıda dahil demi dahilse o kısmı nsl yapıyorlarr..tabi genitali dudak kısımlarııını nsl alıyorlar acaip utanıyorum kıslar ya..
bide aşırı acıyormuuuu emla kremi kulanmıştım agda yaparken bikini kısmına ama hiç işe yaramamıştıı... nolur yardım edin kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çokmu acıyo:(

canim diger arkadas cok guzel aciklamis ama ben de tek bi sey soyleyim lazer icin degil de sir agda icin acmak durumunda kalmistim insan ilk basta cekiniyo tabii ama onlar gercekten cok aliskinlar cok rahatlar bence ilk seanstan sonra sen de hic sorun yasamazsin ki aci kisminda da emla sagolsun yaptiran herkes COK BUYUK rahatlik diyor ki hic bir zarari yok zaten kac tane kadin dogumcuya soruldu insallah cok guzel olur canim hemen biter opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

canim diger arkadas cok guzel aciklamis ama ben de tek bi sey soyleyim lazer icin degil de sir agda icin acmak durumunda kalmistim insan ilk basta cekiniyo tabii ama onlar gercekten cok aliskinlar cok rahatlar bence ilk seanstan sonra sen de hic sorun yasamazsin ki aci kisminda da emla sagolsun yaptiran herkes COK BUYUK rahatlik diyor ki hic bir zarari yok zaten kac tane kadin dogumcuya soruldu insallah cok guzel olur canim hemen biter opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

ay cnm yaaa valaaa bana kadınn iç çamaşırın üzerindeyken kaydırarak yaparıs utanmana gerek yok dedii ama nebilimm ya acıdan çok utanmayı düşünüyorum valla:(:(:(:(:(

ay cnm yaaa valaaa bana kadınn iç çamaşırın üzerindeyken kaydırarak yaparıs utanmana gerek yok dedii ama nebilimm ya acıdan çok utanmayı düşünüyorum valla:(:(:(:(:(

Canım tüm genital diyiceksin o zaman makata doğru yani arka tarafa kadar alıyolar utanmaya gelince bende utanıyodum ama yapan kişi beni çok rahatlattı bide acıycakmı diye düşününce baktım bitmiş zamanla alışıyosunuz camaşırınız çıkarın bence yapan kişinin işini kolaylaştırır sewgiler canımopuyorumnanaktan

kızlar ben de bugün ilk seansıma gittim. rahat olmak önemli. sen çekinirsen yapan kişi de tedirgin oluo bence. gitmeden önce emlamı sürmüştüm ama fazla beklettim sanırsam etkisi azalmaya başlamıştı. 20yle yaptı üçgen bölgeyi ilk atışta dedim noluoz yaaa:D sanki paket lastiği çarpıodu. ama alışıo vücut hemen bitiverio zaten. aşağı taraflarda dereceyi biraz düşürdü tabi. ona rağmen acıdı. kökleri çok kuvvetli olduğu için ii sonuç verir dedi ama bakalım görcez artık kaydirigubbakcemile2 arefe gününe de kontrol seansım var umarım kökten kurtuluruz bundan da

bende 2gün önce kontrol seansıma gittim ama ilk seansımdan daha çok kaldım bu sefer şaşırdım valla tekrar atış yaptılar ilk seansımda genital 5 dk sürmüştü kontrolde 10 dkdan fazla durdum sararan tüyler vardı onlarla uğraştılar normalde siyah olan tüy nasıl sarardı aklım almadı heryer diil tabi sadece aşağı bölgede 5-6 tüy

bende 2gün önce kontrol seansıma gittim ama ilk seansımdan daha çok kaldım bu sefer şaşırdım valla tekrar atış yaptılar ilk seansımda genital 5 dk sürmüştü kontrolde 10 dkdan fazla durdum sararan tüyler vardı onlarla uğraştılar normalde siyah olan tüy nasıl sarardı aklım almadı heryer diil tabi sadece aşağı bölgede 5-6 tüy

ben de işlem bitince bi baktım tüylerin uçları sapsarı. yandığndan olabilir belki

Canım tüm genital diyiceksin o zaman makata doğru yani arka tarafa kadar alıyolar utanmaya gelince bende utanıyodum ama yapan kişi beni çok rahatlattı bide acıycakmı diye düşününce baktım bitmiş zamanla alışıyosunuz camaşırınız çıkarın bence yapan kişinin işini kolaylaştırır sewgiler canımopuyorumnanaktan

cnmm haklısın aslında ha iç çamaşırını kaydırıp yapmış ha komple çıkarmışım bşy farketmiyo hatyta dedigin giib eline koluna bag olcaz çıakrtcammm 18ine randevu aldımmmm 10 dk utancam acısınıda çekcemmmm ama kurtulcagımı düşünmek buna deger:1hug:

mrblar bende lazer yaptırmak istiyoruma ama acaba rahime bir zararı oluyor mu.bekarım bide korkuyorum tabiki.lazer ışınları rahime zarar verir mi acaba?

doktorlar mı güzellik uzmanları mı yapıo genelde?

bildiğimiz doktordu işte branşının ne olduğunu tam olarak bilimiyorum fakat oparetör doktordu aynı zamanda tıp merkezi açmıştı veo tıp merkezinde lazer uygulamasıda yapılıyordu ben ona güvenerek gittim iğrenç adam beni bin pişman etti...

mrblar bende lazer yaptırmak istiyoruma ama acaba rahime bir zararı oluyor mu.bekarım bide korkuyorum tabiki.lazer ışınları rahime zarar verir mi acaba?

Hiçbir zararı yok canım lazer sadece kıl köküne kadar işliyo rahime yumurtalıklara hiçbirşey yapmıyor yapsa doktorlar hemşirler yaptırmaz heralde sewgiler

Rakel alıntı

sakın çok yüksek akım kullandırmayın deiniz yanar ve ömür boyu o iz geçmez hem sonra defalarca yazdım inanmayın palavra ben 20 seans yaptırdım hiiiç bi sonuç alamadım üstüne üstlük daha beter oldum size kişiden kişiye değişir gibilerinden yalanlar söyleyip kandırıyorlar olurmu canım kişiden kişiye değişir bi şey ya faydalıdır ya da zararlı işte lazerin hiiiç bi sonuç vermediğinin ıspatıdır aslında o kişiden kişiye değişir yalanı niye bir allahın kulu çıkıpta ben lazer yaptırdım ve sonuç aldım demiyor bundan damı anlamıyorsunuz kendinizi aptal yerine kodurtmayın!yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime[/QUOTE]

kişiden kişiye şöle değişir..eğer bir kişide hormon bozukluğu varsa tabii bitmesi zaman alır veya hiç fayda etmez sonra burda fayda görmedim der...veya esmer tenli olanlara düşük doz veriliyor çünkü yanarlar ve leke olur..ama ben lazer yaptırdığım sürece hiç güneşlenmedim zatende beyazım sırf yüksek doz verilsin diye..aptal kelimeside hoş değil özür dilemenizi bekliyorum..burda sonuçta herkez kendi deneyimini yazıyor...o zmaan bende çıkıp size 20 seansa kadar aklınız nerdeydi diyebilirim...yazdıklarınız hiç hoş değil..ÖZÜR BEKLıYORUM..memnuniyet meselesine gelince bende dahil olmak üzere bir çok kişi menuniyet dile getirdi ve yeni başlayıp aklına takılan sorunları olan kişilere yardımcı olmaya çalıştık..iğnelide olduğu gibi lazerde de işini iyi yapmayan merkezler var..her sektörde olduğu gibi...o yüzden formda heryere tavsiye olan referanslı yerlere gidin..ben öle yaptım ve lazerden memnunum..

Son düzenleme:
Rakel alıntı

sakın çok yüksek akım kullandırmayın deiniz yanar ve ömür boyu o iz geçmez hem sonra defalarca yazdım inanmayın palavra ben 20 seans yaptırdım hiiiç bi sonuç alamadım üstüne üstlük daha beter oldum size kişiden kişiye değişir gibilerinden yalanlar söyleyip kandırıyorlar olurmu canım kişiden kişiye değişir bi şey ya faydalıdır ya da zararlı işte lazerin hiiiç bi sonuç vermediğinin ıspatıdır aslında o kişiden kişiye değişir yalanı niye bir allahın kulu çıkıpta ben lazer yaptırdım ve sonuç aldım demiyor bundan damı anlamıyorsunuz kendinizi aptal yerine kodurtmayın!yasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

kişiden kişiye şöle değişir..eğer bir kişide hormon bozukluğu varsa tabii bitmesi zaman alır veya hiç fayda etmez sonra burda fayda görmedim der...veya esmer tenli olanlara düşük doz veriliyor çünkü yanarlar ve leke olur..ama ben lazer yaptırdığım sürece hiç güneşlenmedim zatende beyazım sırf yüksek doz verilsin diye..aptal kelimeside hoş değil özür dilemenizi bekliyorum..burda sonuçta herkez kendi deneyimini yazıyor...o zmaan bende çıkıp size 20 seansa kadar aklınız nerdeydi diyebilirim...yazdıklarınız hiç hoş değil..ÖZÜR BEKLİYORUM..memnuniyet meselesine gelince bende dahil olmak üzere bir çok kişi menuniyet dile getirdi ve yeni başlayıp aklına takılan sorunları olan kişilere yardımcı olmaya çalıştık..iğnelide olduğu gibi lazerde de işini iyi yapmayan merkezler var..her sektörde olduğu gibi...o yüzden formda heryere tavsiye olan referanslı yerlere gidin..ben öle yaptım ve lazerden memnunum..[/QUOTE]

valla bende bukadar olumsuz konuşamam kendimi aptal gibi de hissetmiyorum aaaa valla tam 1 ay oldu. haftada 1 almak zorunda kalan ben 1 aydır tek tüy yüzü görmedim.şimdilik memnunum olumlu sonuç alacağıma inanıyorumm lazerden memnun oldum diyen niye yok biliyomusunuz çünkü işi biten basıp gidiyo forumdan daha da uğaramıyo delikafadulden aynen benim sözlendiğim zamn araştıdığım forumdan niaşnlanınca tozolmam gibi evlenince orayada girmiycem bida Amaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu başlığı ben açtım bu yüzden sonucumu alır almaz yazıcam ve inşallah 6 seans sonunda ben bitirmeyi başardım diye duyurcambuyrunnnnnnnnn

Merhaba,ben de güzel sonuç alanlardanım.2 yıl önce yaptırdım.ıst. Maltepe'de bir klinikte.Esmer tenliyim ben de.Koltuk altı 3 seansta,genital bölge (tamamı) 5 seansta bitti.Seanslardan 10 gün sonra tekrar için gidiyordum.her seansın arası da 2 aydı.Gerçekten ben de inanamadım ama çok güzel sonuç aldım.Şimdi koltuk altımda hiç yok.Diğer bölgede ise çookkk hafif 2 ya da 3 tane.O kadar.Kesinlikle atmıyorum,inanın.Daha önce de başka bir başlıkta yazmıştım zaten.Keşke bacaklarıma da yaptırsaydım.Şimdi oldukça zor.Çünkü güneş yanığı olunca yapmıyorlar.Sabredin,kolay gelsin.

Merhaba,ben de güzel sonuç alanlardanım.2 yıl önce yaptırdım.İst. Maltepe'de bir klinikte.Esmer tenliyim ben de.Koltuk altı 3 seansta,genital bölge (tamamı) 5 seansta bitti.Seanslardan 10 gün sonra tekrar için gidiyordum.her seansın arası da 2 aydı.Gerçekten ben de inanamadım ama çok güzel sonuç aldım.Şimdi koltuk altımda hiç yok.Diğer bölgede ise çookkk hafif 2 ya da 3 tane.O kadar.Kesinlikle atmıyorum,inanın.Daha önce de başka bir başlıkta yazmıştım zaten.Keşke bacaklarıma da yaptırsaydım.Şimdi oldukça zor.Çünkü güneş yanığı olunca yapmıyorlar.Sabredin,kolay gelsin.

işte buuuuuuuuuuuuuuu :) alkisalkisalkis kendi adıma çookk teşekkür ederim söylediklerine çok sevindim demekki koltukaltı ve genitalde başarı sağlamak mümkün. benim gittiğim merkezde sizle aynı 2 ayda 1 gidiliyo her seanstan 10 gün sonra kontrol için tekrar gidiliyor ve yeniden ücretsiz

Sentimental ve eskiNAr arkadaşalar teşekkürler.. benim gibi memnun olan ama dediğiniz gibi forma takılmayanlar mevcut.. bide milletin üstüne vazife gibi aptal gibi kelime kullanılıyor..çok ayıp

valla yüz en geç cevap veren bölege olmasına ragmen ben 3.seasnımda baya bi sonuç aldım..sert kıl şeklince çıkanlar şimdi tüy gibi...memnunum cuma günüde genial kolatı göbek için gitcem meemnun olmasam salak degilim ya okdr parayı vermes gider bigüzle yerdim :)amaaa kıllarımın bitmesiiii en güzel kıyafetleri almamdan daha bi güzel valla:)

Ay bende yaptirmayi düsünüyorum insallah sizler gibi güzel bir sonuc alabilirim kaydirigubbakcemile2

canım hep formda yazdığım gibi gideceğin yere daha önceden gitmiş ve memnun olmuş kişi varsa onla görüş öle git..eğer kimseyi tanımıyorsan lazer merkezine görüşmeye gittiğinde bekleme odasında mutlaka bayanlar olur onlara sor kaçıncı seansınız ,memnunmusunuz,vb sorular sor eğer olumlu cevap alırsan öle merkez tercih et..çünkü burdaki memnun olmayan arkadaşlar kötü merkezden dolayı lazerden memnun değiller

arkadaşlar bugün rötuşa gittim. başka bi bayan geldi ve alt tarafın hiç dökülmemesine hayret etti. seanstan uzun sürdü rötuş ve tek tek yakmaya çalıştı kılları. bundan sonra o bayana gitmeye çalışıcam hep. umarım bitti diyebilirim en sonunda. bu arada seanstan 2.5ay sonra gel dediler fazla deil mi yaaaamafoldumben

arkadaşlar bugün rötuşa gittim. başka bi bayan geldi ve alt tarafın hiç dökülmemesine hayret etti. seanstan uzun sürdü rötuş ve tek tek yakmaya çalıştı kılları. bundan sonra o bayana gitmeye çalışıcam hep. umarım bitti diyebilirim en sonunda. bu arada seanstan 2.5ay sonra gel dediler fazla deil mi yaaaamafoldumben

cnm bende dün başladım genitalee dudak ve alt kısımlar çok inatcı olur dediii diger yerler biter ama oralarda kalır onun için gelmeye devam edebilirsin dedii...bu benim ilk seasnsımmm dudak ve alt kısımlar dökülmesse korkmaaa inatçı oralar zamanla biter dedii:)bende 2 ay sonra gitcem cnmmm..çok fark yok 2.5 ayla:)

Back