• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Genital bölgeyi lazerle bitirmeyi başarabilen var mı?

Bende tüm genital yaptırıyorum 5 seans yaptırdım üst taraflarda tek tük çıktı alt dudak tarafında seyrek olarak war ama çok çok çok memnunum herkeze tawsiye ederim ya bir ya iki seansta biter inş sewgileropuyorumnanaktan

Bende tüm genital yaptırıyorum 5 seans yaptırdım üst taraflarda tek tük çıktı alt dudak tarafında seyrek olarak war ama çok çok çok memnunum herkeze tawsiye ederim ya bir ya iki seansta biter inş sewgileropuyorumnanaktan

inşallahhhh :lepi:

bilmem bende isvicrede lazere gidiorum su anlik 4 seansimdayim koltuk alti 5 seans genelikle 7 seans diolar biter nasil 3 seans biterse yani bana inandirici gelmior anca anca 7-8 seansta gercekten bitme olurmus aman zaten herkez bisiler sölio insanin kafasi karisio vallah bende bu isten anlamadim su an mennunum bakalim artikyerimseniben

bilmem bende isvicrede lazere gidiorum su anlik 4 seansimdayim koltuk alti 5 seans genelikle 7 seans diolar biter nasil 3 seans biterse yani bana inandirici gelmior anca anca 7-8 seansta gercekten bitme olurmus aman zaten herkez bisiler sölio insanin kafasi karisio vallah bende bu isten anlamadim su an mennunum bakalim artikyerimseniben

lütfen inanmayın tamamen tuzak bende yaptırdım fakat jilet değdiği için daha da beter oldum bi de üstüne üstlük doktorun tacizine maruz kaldım

canim forumda da var 12 seansta biten arkadas koltuk alti alex hem de bi konus istersen ilk baslarken en fazla 8 seans derler herkese ki bana da denen o ama sonuclar ortada sana inandirici gelsin ya da gelmesin :sinifsinif:

yaaa herkezde zaten baska dio ben anlamadim ben kendime zaten bakiorum benim sonuclarim bana uyormu uyio uyumiorsa daha gitmem benimkiside böle 7 sens dedi bitmese kendisi ödicek bakalim artik cokta umut etmiorum yoksa hayal kirikligina girerim valah ama su anlik ii sonuclar sadece bunu diyebilirim fazlada degil

kızlar ben de yaptırıcam baya bi araştırıorum ama bu konuda bence önemli olan hangi yöntem kullanıldığı. ıpl yani foto epilasyonlardan bahsedenler var. ama alexandrite daha ii etkili diyenler var. yardımcı olabilir misiniz yanlış işe kalkışmak istemiorum:utangac:

Bilkem sen de Konya'daymışsın... ben de zaferde duymuşsundur meşhur bi yer var ismini vermek doğru olur mu burdan bilmiyorum ama oraya gidiyorum 4. seansa gideceğim.. gayet güzel, temiz, güvenilir bi yer... fiyat olarak da öğrenciye özel kampanyaları var değerlendirebilirsin baya öğrenci geliyor oraya...

kızlar fiyatları ne kdr acaba ben dha yeni okudum.we uzun zamandr yaptırmayı düşünüodum.fiyatlar sanırım çok pahalı.800-900 die duymştm.gerçkten öylemi:uhm: bi de acııyomu acaba.yaptrmayı düşünüorum bende ama pe fazla fikir sabhibi diilm.bilgilendirirsenz sewnrm.şimdiden teşkkrler:1hug:

ben umutluyum ya 3 gün sonra kontrol seansım var koltuk altı komple döküldü tamamen pürüzsüz duruma geldi böyle giderse harika çünkü yalnızca 1 seans gittim daha kaydirigubbakcemile4

yüzüme gidiyorumm..kolaltına başlıycam..ondan sonrada sıra o bölgeye gelcek inş..param olsa inanın acımam giderdim ama böle çalışmayınca biriktirerek bukdr oluyo:(parasıı olan herkess gitsin kıslar benim yerimede gidin:):)::))

en iyi sonuç 3 seanstan sonra alınıyor..3 seansa kadar azalma ve incelme meydana geliyor ama 3 seansta bayağı bir azalma oluyor genital ve koltuk altı en iyi cevap veren yer olduğuna göre bu seans sayısı tabi kişiden kişiye değişir sonra burda ayy bitmiyor diye panik olunuyor yaklaşık olarak 6-7 seansta biter..tabii en yüksek derecede yaptırın..

bende konustum bir yerle başlamayı düşünüyorum ama benım sorunum bıraz utanıyor olmam birde yumurtalıklara bıır zararrı olur mu öyle duymustum. benım vücudumda fazla tüy yok ama genıtal bölgemde bilmiyorum fazla war neden. o yüzden utanıyorum :(((

kıslarr bende genitale başlıycam bşy sormk istiyorum..
genital içine popo arasıda dahil demi dahilse o kısmı nsl yapıyorlarr..tabi genitali dudak kısımlarııını nsl alıyorlar acaip utanıyorum kıslar ya..
bide aşırı acıyormuuuu emla kremi kulanmıştım agda yaparken bikini kısmına ama hiç işe yaramamıştıı... nolur yardım edin kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çokmu acıyo:(

kıslarr bende genitale başlıycam bşy sormk istiyorum..
genital içine popo arasıda dahil demi dahilse o kısmı nsl yapıyorlarr..tabi genitali dudak kısımlarııını nsl alıyorlar acaip utanıyorum kıslar ya..
bide aşırı acıyormuuuu emla kremi kulanmıştım agda yaparken bikini kısmına ama hiç işe yaramamıştıı... nolur yardım edin kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çokmu acıyo:(

canım formda başka arkadaşlarad yazdım..hiç utanma onlar senin gibi başkalarınkinide görmüşlerdir..aklına hep bunlar onun işi diye getir..aynı kadın doğumcular gibi..benim yaptırdığım yerde popoya ayrı parar verdim..iç dudağa kadar hep alıyorlar..benimkinde soğutmada vardı ben emlada sürdüm..emla geç fayda ediyorsa 1.30 saat önce sür..benim canım öle aman amana acımadı hatta belli bir süre sonra bişey hissetmedim..özel sormak istediğin varsa mesaj atabilirsin..

diğer arkadaşım ben genitali hatta bacağı bile yaptırmadan önce hem genel cerrah hemde kadın doğumcuya sordum..bende hormon bozukluğu oldu için zaten tavsiye bile etti..hatta ben demeden emla krem bile yazdı..ben yaptıralı 1 ay oldu gayet temizim..bazı yerlerde tek dük var iç kısımlarda daha hiç çıkmadı..bana 2 ayda bir gel3 seansa kadar dedi ama zannetmem 1 aya kadar çıkacağını tabii ben genede gidecem ..kızlar sağlıcakla kalın..temiz günler kaydirigubbakcemile2

en iyi sonuç 3 seanstan sonra alınıyor..3 seansa kadar azalma ve incelme meydana geliyor ama 3 seansta bayağı bir azalma oluyor genital ve koltuk altı en iyi cevap veren yer olduğuna göre bu seans sayısı tabi kişiden kişiye değişir sonra burda ayy bitmiyor diye panik olunuyor yaklaşık olarak 6-7 seansta biter..tabii en yüksek derecede yaptırın..
En yüksek dereceden kastin neki? Ben bacaklarim icin sordum, 18di benim sanirim en son. Siz kacla yaptiriosunuz?

Back