- Konu Sahibi November 22
-
Bende tüm genital yaptırıyorum 5 seans yaptırdım üst taraflarda tek tük çıktı alt dudak tarafında seyrek olarak war ama çok çok çok memnunum herkeze tawsiye ederim ya bir ya iki seansta biter inş sewgileropuyorumnanaktan
bilmem bende isvicrede lazere gidiorum su anlik 4 seansimdayim koltuk alti 5 seans genelikle 7 seans diolar biter nasil 3 seans biterse yani bana inandirici gelmior anca anca 7-8 seansta gercekten bitme olurmus aman zaten herkez bisiler sölio insanin kafasi karisio vallah bende bu isten anlamadim su an mennunum bakalim artikyerimseniben
bilmem bende isvicrede lazere gidiorum su anlik 4 seansimdayim koltuk alti 5 seans genelikle 7 seans diolar biter nasil 3 seans biterse yani bana inandirici gelmior anca anca 7-8 seansta gercekten bitme olurmus aman zaten herkez bisiler sölio insanin kafasi karisio vallah bende bu isten anlamadim su an mennunum bakalim artikyerimseniben
kızlar ben de yaptırıcam baya bi araştırıorum ama bu konuda bence önemli olan hangi yöntem kullanıldığı. ıpl yani foto epilasyonlardan bahsedenler var. ama alexandrite daha ii etkili diyenler var. yardımcı olabilir misiniz yanlış işe kalkışmak istemiorum
ben umutluyum ya 3 gün sonra kontrol seansım var koltuk altı komple döküldü tamamen pürüzsüz duruma geldi böyle giderse harika çünkü yalnızca 1 seans gittim daha
kıslarr bende genitale başlıycam bşy sormk istiyorum..
genital içine popo arasıda dahil demi dahilse o kısmı nsl yapıyorlarr..tabi genitali dudak kısımlarııını nsl alıyorlar acaip utanıyorum kıslar ya..
bide aşırı acıyormuuuu emla kremi kulanmıştım agda yaparken bikini kısmına ama hiç işe yaramamıştıı... nolur yardım edin kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çokmu acıyo
En yüksek dereceden kastin neki? Ben bacaklarim icin sordum, 18di benim sanirim en son. Siz kacla yaptiriosunuz?en iyi sonuç 3 seanstan sonra alınıyor..3 seansa kadar azalma ve incelme meydana geliyor ama 3 seansta bayağı bir azalma oluyor genital ve koltuk altı en iyi cevap veren yer olduğuna göre bu seans sayısı tabi kişiden kişiye değişir sonra burda ayy bitmiyor diye panik olunuyor yaklaşık olarak 6-7 seansta biter..tabii en yüksek derecede yaptırın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?