- Konu Sahibi November 22
Ben de bugün genital bölgeme 2. seansa gitçem. Lazer epilasyon sonrasında bazı sıkıntılarım oldu ama yine de çok memnunum. ılk seanstan 2buçuk ay sonra kıllar çıktı. bugün 3 ay bitti. Çok büyük rahatlık yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla arkadaslar benim de bugun 6 seansim baya bitmislerdi ama killar geri geldiler ben de anlamadim aca normallmi seviniyordum killar dan kurtuldum diye amma olmadi ya parama mi acim yoksa cektigim aciyami yanayim
istda olsaydın tavsiye edeceğim yer vardı ama ank yok (( hijyen çok önemli bende baya araştırmıştım bende başladım lazer e büyük rahatlıkmış :)
valla arkadaslar benim de bugun 6 seansim baya bitmislerdi ama killar geri geldiler ben de anlamadim aca normallmi seviniyordum killar dan kurtuldum diye amma olmadi ya parama mi acim yoksa cektigim aciyami yanayim
evet bende 5 seans gittim ince ince çıkıyorlar hala ??
Valla çok sevindim.
Bakırköyde bir yer buldum reglim bitsin hemen başlıcam.
İsim veremiyoruz sanırım ama bir çok arkadaşım kesin sonuç aldı.
...B]
hiç merak etme egeli pişman olacaını hiç sanmıyorum. Ben inanılmaz rahtladım aylarır tüy yüzü görmüyorum 1 yıldır ağda yada epilasyonun yanından bile geçmedim.5 seans sonunda müthiş hissediyorum harika bişey 4aydır çıkmıyor hiç bişeybenim hic umudum yok amma baslamis bulundum birkere insallah umutlarim bosa gitmez
canım ilk uygulamadan itibaren aylarca 3-4 tüyden fazlasını görmüyosunki ne kılı .... 1.5-2 ayda 1 gidiyosun ben seansa giderken bile almıyorum hiç bişi çıkmıyokimerhaba bende yaptırmak istiyorum ama kesin çözümmü ve ne kadar zamanda bitiyo tedavi geçende bir tanıdığım yaptırmış ama ona tedavi bitene kadar hiç bir şey kullanmayacaksın ağda vs gibi şeylerde iyide öyle kıllı nasıl gezeceksin yada benmi anlamadımbilmiyorumkismile
evet canım beyaz tenliysen ve tüy rengin koyu ise çok hızlı sonuç alıyorsun ben aynı anda başladığım bi arkadaşıma göre daha hızlı sonuç alıyorum o benden açık tenlikizlar birsey sorucam.kilar daha siyah olunca daha iyi sonuc aliniyor diye duyum.bu dogru mu ?
evet canım beyaz tenliysen ve tüy rengin koyu ise çok hızlı sonuç alıyorsun ben aynı anda başladığım bi arkadaşıma göre daha hızlı sonuç alıyorum o benden açık tenli